- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Sagol gulumHayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol gulumHayırlı uğurlu olsun
ilk izlenim iyi bir doktorİnternetten baktımda, hakikaten siması tanıdık
Sanırım YouTube’da videolarını izlemiştim.
insallahMasallah canim... haftaya kalp atisi insallahh:)
Sagol canımHayırlı olsun çiçeğim
Sabah kahvaltım 2 içli köfteydiTüm tariflere tekrar tekrar bakıyorum
Bazıları varki beni benden alıyor
Sabah kahvaltım 2 içli köfteydi
Ne edeyim, adam mesaide olunca kahvaltı hazırlamaya üşendimZalım
Biz klasik kahvaltı yaptık
Ne edeyim, adam mesaide olunca kahvaltı hazırlamaya üşendim
Gebeler var, lezzetinden bahsetmicum
Benim canım çekti
Bu kategori çok fena...
Aman bahsetme
Ağzımın suyu akmasın
Gebeler deyince aklıma geldi, etiketi yapınca önce çipetpete baktım ve orada gördüm.Yusuf geldi yazmış Emira Sy...
Doğum yaptı sanırım
Canım çok teşekkür ederim konuyu tam takip edemez oldum, arada girip okuyorum ama yine de yoğun geçiyor son günler. Bir de konuları gördükçe çok canım çekiyor senin içli köfteni de dün gece gördüm, içim gitti fazla bakamadım, hemen kaçtım konundan
Evet canım ben girip bakamıyorum bile, bu kategori gerçekten çok can alıcı olduBenim canım çekti
Bu kategori çok fena...
Aman bahsetme
Ağzımın suyu akmasın
Sana da hayırlı olsun teyzoşu, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuştursun senideCanım çok teşekkür ederim konuyu tam takip edemez oldum, arada girip okuyorum ama yine de yoğun geçiyor son günler. Bir de konuları gördükçe çok canım çekiyor senin içli köfteni de dün gece gördüm, içim gitti fazla bakamadım, hemen kaçtım konundan
Ablam dün doğum yaptı, elhamdulillah ikisinin de sağlıkları sıhhatleri yerinde Salihimiz abi oldu, Yusufumuz geldi
Amin canım benimSana da hayırlı olsun teyzoşu, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuştursun senide
Hadi inşallahAmin canım benim
Hayırlısıyla en geç 30 kasımda kavuşacağız biz de inşallah canım, gün saymaya başladım
Canım çok teşekkür ederim konuyu tam takip edemez oldum, arada girip okuyorum ama yine de yoğun geçiyor son günler. Bir de konuları gördükçe çok canım çekiyor senin içli köfteni de dün gece gördüm, içim gitti fazla bakamadım, hemen kaçtım konundan
Ablam dün doğum yaptı, elhamdulillah ikisinin de sağlıkları sıhhatleri yerinde Salihimiz abi oldu, Yusufumuz geldi