- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.109
Abla benim dişlerimi niye bu kadar kıskanıyorsun
Eki Görüntüle 2206237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla benim dişlerimi niye bu kadar kıskanıyorsun
Eki Görüntüle 2206237
Sabahtan beri yagmur yagiyor hava karanlik puslu. Zaten gunes almıyordu ev. Kahvaltiyi bile isik acik yaptik. Benim tarif güneşli gunlere kaldiTarifler git gel aynı
Ne tembel çıktınız hatunlar
Peşpeşe geleceksiniz sanırsam, havalar yağmurlu olacak elinizi çabuk tutun
Oyu büyümüşAllah iyilik versin canım. 6. Haftadayım
Yarın göreceğiz büyümüş müOyu büyümüş
Amin canmm cmlemize
Heyecan vardırYarın göreceğiz büyümüş mü
Ehh sakinim ama. Eşim benden heyecanlı. Sabah seni 6 da kaldırırım dedi hastanede 2 sokak ötedeHeyecan vardır
Klasik erkeklerEhh sakinim ama. Eşim benden heyecanlı. Sabah seni 6 da kaldırırım dedi hastanede 2 sokak ötede
Benim ki işi olursa erkenden hallederKlasik erkekler
Bnmki De hep son dakika gider :)
Ne guzelBenim ki işi olursa erkenden halleder
CookNe guzel
Sanslisn :)
Ya güneş açmazsaSabahtan beri yagmur yagiyor hava karanlik puslu. Zaten gunes almıyordu ev. Kahvaltiyi bile isik acik yaptik. Benim tarif güneşli gunlere kaldi
Bende temizlik yaptım
Uykun mu var
Ben tv izliyorumNe yapıyorsunuz hanımlar
Aynen biz de sinema izliyoruz:)Ben tv izliyorum
Canım tarçını çok sık içersen ara vermeden adet geciktiriyor haberin olsun maydonozda adet söktürüyormuş Ablam da tarçınlı su içiyordu 1 ay adet olamadı meğer ondanmışOlursun ablam ben limonlu tarçınlı suyun çok faydasını görmüştüm
iyi ablacım napalım oturuyoruz ailecek bizim hikaye izliyoruz :)Ne yapıyorsunuz hanımlar
Bizde Aile Arasında izliyoruz:)Canım tarçını çok sık içersen ara vermeden adet geciktiriyor haberin olsun maydonozda adet söktürüyormuş Ablam da tarçınlı su içiyordu 1 ay adet olamadı meğer ondanmış
iyi ablacım napalım oturuyoruz ailecek bizim hikaye izliyoruz :)