- 18 Mart 2018
- 29.975
- 118.036
- 34
Yanlış yazmışım. Şu an saat 15:33Şu anda 17:05 burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazmışım. Şu an saat 15:33Şu anda 17:05 burada.
Yaramaz çocuklar gibi, rahat rahat yerinde duramıyor
Saolasın Canan'ımEllerine sağlık Süslü Şefim
Sürprizli hatundur oahahha gole bak sen yapmasam mı bilmem ne derken yemek gelirverdi yasminsay
No pastaBen pasta bilem yaptım, yiyorum siz bir yemek yapamadınız tembel hatunlar
Eki Görüntüle 2206195
Kilo veremeyince saldım ben biraz, aklımda duracağına midemde dursun
Ne çabuk gelmiş kazen emmimahahha gole bak sen yapmasam mı bilmem ne derken yemek gelirverdi yasminsay
Sürprizli hatundur o
Tühhh, banlanmakta geciktim
Ne çabuk gelmiş kazen emmim
Tühhh, banlanmakta geciktim
Neyse, gerek kalmadı
Aklımda neler neler var, bırakıyorum hepsi aklımda kalsın, acil kilo vermem lazımKilo veremeyince saldım ben biraz, aklımda duracağına midemde dursun
Evet, başlamışken yarına bırakmayayım dedimişin şakası tabiii...
Sabah söylemiştin ön hazırlık yapacağını...
Evet, başlamışken yarına bırakmayayım dedim
Sorması ayıp kaç kilosun ablamAklımda neler neler var, bırakıyorum hepsi aklımda kalsın, acil kilo vermem lazım
İlk önce tarifi yazıp, sonra tarifi hazırlamaya başlamak inanılmaz kolaylık oluyor. Yemek yorgunluğuyla tarif yazmak işkenceTarif yapmak zor değilde foto çekip aralarından seçim yapip yüklemek acayip yoruyor
İlk önce tarifi yazıp, sonra tarifi hazırlamaya başlamak inanılmaz kolaylık oluyor. Yemek yorgunluğuyla tarif yazmak işkence
72,5 61 olsam diyet filan yapmam. 10 güne 70 olmam lazımSorması ayıp kaç kilosun ablam
61 kiloyum 1.64 boyum yiyip yiyip pişman oluyorum
Kizlar bizim tarifler niye mesaj gonderimine kapali?