Ben 10 tanesini ancak biliyorum etiketteki yemeklerdenYa kazen bu etiketleri nereden buldu,kimi nette bile çıkmıyor,o kadar yöresel yemek var mıAma vardır,gerdan etiyle yapılan bir tatlı bile duymuştum yıllar önce,etle şeker kaynatılıyomuş kısık ateşte saatlerce:))
Katılıcam canım inşallah bu hafta fırsat bulursam yapayım@tuzsuz_ruh siboş sen katılmıyor musun
CanımmmTabi onsuz olur mu
Sonra ne yaptın ahhhh seni Nevoş ah seniiiBen tuzsuz söyledikten sonra yaptım.Bir süre poğaçalara kullandım süper oldu:)
Kız kulağıma söyle neyidi
Ben yöresel bi parça söyleyeyim sizlere,mutfakta en iyi yaptığım o çünki
Ehem ehem ses ses tık tık tık
Çıktım karaayemişee
Ne yedumda ne bişee
Ne yedum da ne bişe
Çiiiksana kapilaraaa
Karaa gözli Ayişee
Kabul edildimmi yarışmaya,edildim di mi di mi
Havuç muHıkazınmış havuç tutalım kenarda,arada kemiririz,diyetteysen tabi benim gibi
Sen 55e in,ben 65e,bir örnek dikicem ikimize,kızılay dağıtmış gibiKatılıcam canım inşallah bu hafta fırsat bulursam yapayım
Canımmm
Sonra ne yaptın ahhhh seni Nevoş ah seniii
Her yerde yemekli türkü ahahahahhaha diyette olduğunu çok da şey yapma buralarda yahuuuu
Bu aradaNevreste Deniz tam bir terzi neler dikiyor bir bilsen bana da elbise dikecekti ama
AaaHavuç muOldu mu şimdi,o kadar yemeğin karşısında havuç iyi bir seçenek gibi gelmedi bana bazen diyetteyim bazen kaçıyor,neyse ben kuru çayı içeyim bari
Kör olma nasıl ineyim 55 e tabiatıma tersSen 55e in,ben 65e,bir örnek dikicem ikimize,kızılay dağıtmış gibi
Aaaben dönüp bakmam bile
Kaptanım burdayken hele
Kalori,cıs
Şey deynepnazaz ayırırsın bana
Gece pencereni tıklatıcam12 de
Öyle modeli bozuluyoKör olma nasıl ineyim 55 e tabiatıma tersmesele şimdi şişkoyken dikmek genişledikçe ben alırım yanlardan
Tabi tabi ayırırım ,aramızdaAaaben dönüp bakmam bile
Kaptanım burdayken hele
Kalori,cıs
Şey deynepnazaz ayırırsın bana
Gece pencereni tıklatıcam12 de
Olmaz ben şimdi istiyorum bananeeeeeÖyle modeli bozuluyo
Tabi tabi ayırırım ,aramızda
Kayfe de yaparım yanına ,kahve yağ yakıyor ya diyete uygun olsun
Bak nasıl akıl veriyor yaaaaaaaaaaaTabi tabi ayırırım ,aramızda
Kayfe de yaparım yanına ,kahve yağ yakıyor ya diyete uygun olsun
Ispanaklı olsun ,ya da bol maydonozlu olsun börek,diyete uygun olsunben de kol böreği getiririm
Olmaz ben şimdi istiyorum bananeeeee
Aha yakalandınBak nasıl akıl veriyor yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?