Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Bencede bu kategori çok renkli ve heyecanlı geçecek hem yemek hem tatlı çok çeşit olacak o yüzden heyecan verici görünüyor. Ben bu sefer hiç iddialı değilim ya zaten sunumların filan öyle güzel olmuyor beceremiyorum . Ama olsun sırf eğlence
Bencede bu kategori çok renkli ve heyecanlı geçecek hem yemek hem tatlı çok çeşit olacak o yüzden heyecan verici görünüyor. Ben bu sefer hiç iddialı değilim ya zaten sunumların filan öyle güzel olmuyor beceremiyorum . Ama olsun sırf eğlence
Aynen istiyorum olmuyor haha beceremiyorum ondan yani . Bu sefer aşırı iddiasızım ama valla bak İnan birde ben hediye için değil de madalya için istiyordum birinci olmayı
Aynen istiyorum olmuyor haha beceremiyorum ondan yani . Bu sefer aşırı iddiasızım ama valla bak İnan birde ben hediye için değil de madalya için istiyordum birinci olmayı
Hehe aynen ya bdv ye açılan konulara yorum yaparım kavga çıkar ban yerim yarışmaya da katılamam yine ben değil başkası birinci olur bi hayal etsene hahahha