- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Hayırlı olsun canımVerdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımVerdim canım
Örnek :)Günaydın hanımlar yeni kategori hayırlı olsun kazen in yazdıkları 2. mesajdaki örnek mi bildirim yapanların tarifleri mi
Benim de yok hayırlısı olsunSağol canım
Iddiam yok
bu kategori çok renkli olacak
bu kategori çok renkli olacak
Hayırlı olsun yeni kategori
Geç kaldım kesin aklımdaki tarif kapılmıştır
Bence olacak :)Yeni katılımcılar olacak mı acaba
hoş geldin canım, nevoş sana uygun bir tarif bulurHayırlı olsun yeni kategori
Geç kaldım kesin aklımdaki tarif kapılmıştır
Öyle evet canım, bende sırf eglencesine katılıyorum, tabi kim birinci olmak istemez kiBencede bu kategori çok renkli ve heyecanlı geçecek hem yemek hem tatlı çok çeşit olacak o yüzden heyecan verici görünüyor. Ben bu sefer hiç iddialı değilim ya zaten sunumların filan öyle güzel olmuyor beceremiyorum . Ama olsun sırf eğlence
Aynen istiyorum olmuyor haha beceremiyorum ondan yani . Bu sefer aşırı iddiasızım ama valla bak İnan birde ben hediye için değil de madalya için istiyordum birinci olmayıÖyle evet canım, bende sırf eglencesine katılıyorum, tabi kim birinci olmak istemez ki
Olmayınca olmuyor, biraz şans, biraz beceri. Bigün bizde kazanırız inşallah pes etmek yokAynen istiyorum olmuyor haha beceremiyorum ondan yani . Bu sefer aşırı iddiasızım ama valla bak İnan birde ben hediye için değil de madalya için istiyordum birinci olmayı
Yaa evet keşke bizimde bir madalyamız olsa keşke olanları kıskanmıyorum hiç hahahaOlmayınca olmuyor, biraz şans, biraz beceri. Bigün bizde kazanırız inşallah pes etmek yok
Nazarımız değer birde, madalyaları profilden düşer mazallahYaa evet keşke bizimde bir madalyamız olsa keşke olanları kıskanmıyorum hiç hahaha
Sonra Tugce nazar değdirdi diye her topikte dedikodumu ederler bdv ye konu açarlar filanNazarımız değer birde, madalyaları profilden düşer mazallah
Hahahaha kem gözlü tuce diye adın çıkar bak ben sana soylimSonra Tugce nazar değdirdi diye her topikte dedikodumu ederler bdv ye konu açarlar filan
Hehe aynen ya bdv ye açılan konulara yorum yaparım kavga çıkar ban yerim yarışmaya da katılamam yine ben değil başkası birinci olur bi hayal etsene hahahhaHahahaha kem gözlü tuce diye adın çıkar bak ben sana soylim