- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Noldu, nerelerdesin ? Bayadir yoksun ?BN ölmüsüm de gomenim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu, nerelerdesin ? Bayadir yoksun ?BN ölmüsüm de gomenim yok
Ara ara geliyorumNoldu, nerelerdesin ? Bayadir yoksun ?
Geçmiş olsun canım, hayırdır ?Ara ara geliyorum
İki gündür de hastalıkla ugrasiyirm canm
Gecmis olsun canim..Ara ara geliyorum
Anam herkesler hasta olmuş. Sanada geçmiş olsun.Gecmis olsun canim..
Aksam dus alip yattimdi. Sabah bende kotu kalktim ama gun icinde duzeldim gibi terleme var ya atlatiyorum ya da baslangicc:)
Yok ya degilim canim kabul etmiyorumAnam herkesler hasta olmuş. Sanada geçmiş olsun.
Tüp Bebek de Sata göre hesaplanıyor canım, 4+4 olduk :)Yok ya degilim canim kabul etmiyorum
Gece usudum heralde kombi de yakmayinca...bilirsin hani boyle bi tutulmus gibi burnum tikali gibi
Cay ictim 2 zikkim ictim kendime geldim..
Bu arada senin sata gore mi 15.07 oluyor yoksa transfer gunune gore mi canim.
Bende diyorum niye yazmıyor Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun amcanın
Sağolun kızlarBaşın sağolsun
Masallah kuzularaa ayy.. ne zaman gidiceksin kalp atisina mi keseye mi oluyorTüp Bebek de Sata göre hesaplanıyor canım, 4+4 olduk :)
Sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin en kısa sürede. 16 Kasım da gideceğim kese görmeye :)Masallah kuzularaa ayy.. ne zaman gidiceksin kalp atisina mi keseye mi oluyor
Bulursun canım daha bir sürü tarif var:)yöresel bir tarif bulursam katıliciğim ama aklıma tarif gelmiyor Nevreste abla
Ohoo sekiz gune kalpleri de atar onlarin insallahhh kuzum..Sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin en kısa sürede. 16 Kasım da gideceğim kese görmeye :)
Sunum dehşet olmuşBen tarifimi yapmaya gidiyorum
Beklemesi gerekiyor malum erken kalkan yol alır haydi mutfağa
Gripliyim zor olacak zor..
Neden gelmiyorsunBen de öyle olur sanıyordum
Makarna İtalya yöresinin yemeği,onu yapayım ben en iyisi
Bir tarif bildirdim ama başka memleketten yukarı etiketlerden bizim yörenin yemeği melul melul bakıyor bana
Ben de seni balııımmmm
Etiketleyip sorsanaAnaaa bu havalarda Kazen neden cıbıl olmuş ki?
Evet bakalım :) He kaynanasına çorba içmeye gitti.Ohoo sekiz gune kalpleri de atar onlarin insallahhh kuzum..
Amin hayirlisiyla..
H E de yarin gidecek saat kacta acaba?
Hee evet okudumm arasi yoktu hemi:))Evet bakalım :) He kaynanasına çorba içmeye gitti.
Kaynanası ile arası iyi değilmiş. az dedikodu yapalımHee evet okudumm arasi yoktu hemi:))
Başınız sağolsun canımYok canım, nerde...
Bu ara iş görüşmelerim yoğunlukta ve bugün amcamı kaybettik. Çok koşturmam var.
Geçmiş olsun canımAra ara geliyorum