- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.425
- 683
- Konu Sahibi Papatyam_23
Çıldıracağım, üstünüze kapıyı mı kilitliyor?!İzin vermesse nasıl hastaneye gidebilirim sizce
Nasıl böyle bir adamla yaşayabiliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıldıracağım, üstünüze kapıyı mı kilitliyor?!İzin vermesse nasıl hastaneye gidebilirim sizce
Zaten bilse ne bilmese ne? Kaldı ki nasıl bilmez.. Hiç mi.. Neyse.. Rahatsızım doktora gitcem diyip gidin Allah Allah. İzin mi almanız gerek?!Doğumlarım hastanede oldu ama hemoroid olduğumu bilmiyor
Yazık değilmi size,nasıl bir evlilik hayatınız var öyle.Köle degilki o işin vermedigi sürece annemlere bile gidemiyorum 15dkkalik yol
Evt dün akşam artık rahatsızım dedim kötü koku gelmesinin sebebi bu dedim o da bana gitme ben seni birgün götürürüm dediZaten bilse ne bilmese ne? Kaldı ki nasıl bilmez.. Hiç mi.. Neyse.. Rahatsızım doktora gitcem diyip gidin Allah Allah. İzin mi almanız gerek?!
Hiç sormayın ömrümden ömür yiyir zatende herşey çocuklar içinYazık değilmi size,nasıl bir evlilik hayatınız var öyle.
Resmen köle hayatı yaşatıyor size.
Karı koca inanılır gibi değilsiniz.. Nys geçmiş olsun.Evt dün akşam artık rahatsızım dedim kötü koku gelmesinin sebebi bu dedim o da bana gitme ben seni birgün götürürüm dedi
Hemoroidden daha büyük bir sorununuz var, hatta hemoroidinizi bu stres gerilim bile tetikliyor olabilir.Hiç sormayın ömrümden ömür yiyir zatende herşey çocuklar için
SağolunKarı koca inanılır gibi değilsiniz.. Nys geçmiş olsun.
Ne diyebilirler ki öyle bir zmn gelmiş herkez artık anca kendine bakabiliyor birde bilmiyorlar sorunlarimiHemoroidden daha büyük bir sorununuz var, hatta hemoroidinizi bu stres gerilim bile tetikliyor olabilir.
Çocuklar değer görmeyen bir anne ve böyle bir babayla büyüdüğünde nasıl birer yetişkin olacaklar?
Aileniz bir şey demiyor mu bu duruma?
Aynn hemen kosardiSağlık bu sonuçta,aynı dert onda olsaydı ne oalcaktı peki yandım allah diyip doktora koşardı kesin.
Hiç sormayın ömrümden ömür yiyir zatende herşey çocuklar için
Bir gün demek ki.Evt dün akşam artık rahatsızım dedim kötü koku gelmesinin sebebi bu dedim o da bana gitme ben seni birgün götürürüm dedi
Ragatsiz olduğunuzu söyleyin tabiki , utanmayın, hemoroid tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil, memeleri aldırıp kontrol altında tutabilirsiniz doktor yardımı ile , çok geçmiş olsun üzmeyin kendiniziArkadaş kusura bakmayın burda size içimi dökmek istedim bende doğumdan sonra makatimda 2 tane meme var görünüyor kaç yıldır böyle 4 senedir tuvalet esnasında sisiyorlar yanma ağrı oluyor ve taharetlenmeme rağmen kötü koku geliyor eşimde söylüyor şuan daha kötüyüm kaşınma yanma koku makat ta çatlama memeler psikolojim bozuldu eşimde tam beni üzüyor sürekli senden koku geliyir diyor aramız bozuk rahatsız olduğunu soyluyemiyirum utancımdan benden soğur...arkadaşlar yardım edin lütfenteşekkürler
Yaaa tamam çocuklar için bi çok şeye katlanıyoruz da sağlık bu sen iyisen çocuklarında iyi…Hiç sormayın ömrümden ömür yiyir zatende herşey çocuklar için
Çocuklar için demek ki,önce sizsiniz farkında olmanız lazım.
Bir gün demek ki.
Allah yardımcınız olsun diyeceğim de nasıl bir ateşte olduğunuzun farkında bile değilsiniz. Farkettiğinizde sizden giden çok şey olmuş olacak. Siz de evlat sahibisiniz yarın öbür gün onun sağlığı ile ilgili bir sorun olduğunda hükmünü elin adamı verse, doktora götürmese ne hissedersiniz? Sizin aileniz de size bu duygularla sahip çıkamaz mı?Ne diyebilirler ki öyle bir zmn gelmiş herkez artık anca kendine bakabiliyor birde bilmiyorlar sorunlarimi
Olumlu yorumunuz için tesekkurlerRagatsiz olduğunuzu söyleyin tabiki , utanmayın, hemoroid tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil, memeleri aldırıp kontrol altında tutabilirsiniz doktor yardımı ile , çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi![]()
Yazık ediyorsunuz kendinize.Aynn hemen kosardi
Yok artık izin mi alıyorsunuz hastahane için, böyle evlilik olmayıversin zaten..İzin vermesse nasıl hastaneye gidebilirim sizce
Öyle gerçektendeYazık ediyorsunuz kendinize.
MecburYok artık izin mi alıyorsunuz hastahane için, böyle evlilik olmayıversin zaten..