Hemoroid

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Merhaba kızlar, doğum yaklaştıkça şancı harici hemoroidlerle savaşım arttı. Korkudan kaç ta ne var sayamıyorum bile ama ne yaraşırım sıcak sulara mı oturayım size

Dista ise vaktiyle cok cekmis biri olarak Ve cok seyler ilaclar denemis biri olarak derim ki patates :) cig patatesi rendeleyip biraz sulu sekilde uzerine yerlestirip bezle kapatip bir kac saat bekletmek pattez suyunu cekip kuruyinca istege gore yenilemek gunde iki sefer yapsan bile duzenli sisligin indigini acisini aldigini goruceksiniz. Ben bu yolla ilaclarin indirmesigi hemoroidlerimi indirmistim ameliyat gunu doktor neyi ameliyat edicem bisey yok demisti üşenmeyin yapin derim hem tamamen bitkisel

Benimde öyle yarı ihmal yarı ilaçlarla hiç birşey olmadı . Daha doğrusu ilaçları içtikçe bende bıraktım. Sıcak su ile dengelemeyeçalışıyordum ama bu son iki günden beri cidden artık inanılmaz ağrı oturamama kalkamama. Zaten önde bi göbik var e bi de arka da olunca inanılmaz bi ağrı . Deneyelim bakalım bir ayda ne yaptım yaptım en azından azami ye indiririz. Çok teşekkür ederim

İnan cok iyi geliyor berbat birsey bi dönem hayatımı karartmiştı ameliyati da cok zor olduguma bin pisman olmustum. Ssk da oldum.bilmeden arastirmadan gittim sönmüştü halbuki doktor bile gulmustu bisey yokki diyip neyse tekrarlamasin diye aldilar beni. Sasirdi nasil gecti cunku ondan once hafta hep acildeydim soyledim bu sekilde uyguladim şaşırdı. Tesadüf degildi. Sonralara baska kisilere de tavsiye ettim bi abla bana sarılmıştı kendime geldim diyeAmeliyattan sonra bir ay kendime gelemedim O nasil aci eger bir gun olucaksaniz olacak olan varsa ameliyat yontemini iyi arastirsin. Olmaktan korkan da bunu uygulasin Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…