HEMOROİD ACİL BAKARMISINIZ?

Fitil bitince gel dedi gitmedim henüz korkuyorum. Muayeneden utaniyorum ama iyi mi yapiyoruz hayır. Giderim belki fitile devam et der. Çok can sıkıcı bir durum. Bazi günler uyku arasında bir ağrı başlıyor böyle bir agri yok yarım saat suruyor delirtiyor beni sende de oluyor mu agri. Bir ara aci bibere çok yüklendim sonra bu memeler cikti
Evet bende 1tane meme var disarda büyük tuvaletini yaparken baştan cam kesiği gibi bi ağrı acı oluyor yapamıyorum acidan sonra kendimi kasıyorum herhalde Ne oluyorsa azda olsa yapıyorum aşkında kabız değilim kabız olsam Allah bilir ne olur Allah muhafaza ama normal gaz çıkartırken bile yanıyor acıyor herhalde makat çatlağı tarzı bi durum benim ki çünkü kanama yok ve tuvalet yaparken ilkten cam kesiği gibi bıçak sokuyorlar gibi ağrı acı oluyor sonrası normal

Evet bende 1tane meme var disarda büyük tuvaletini yaparken baştan cam kesiği gibi bi ağrı acı oluyor yapamıyorum acidan sonra kendimi kasıyorum herhalde Ne oluyorsa azda olsa yapıyorum aşkında kabız değilim kabız olsam Allah bilir ne olur Allah muhafaza ama normal gaz çıkartırken bile yanıyor acıyor herhalde makat çatlağı tarzı bi durum benim ki çünkü kanama yok ve tuvalet yaparken ilkten cam kesiği gibi bıçak sokuyorlar gibi ağrı acı oluyor sonrası normal
Bi görünsen doktora

Bi gecseydi. Inan psikolojimi bozdu. Basurun olmasi degil kan görmek korkutuyor
Bende sizin gibiyim inanın tuvalete girerken elim ayağım bosaliyor kan gorucem diye psikolojim mafoldu benim çok fazla gelmişti Dr nasıl gittim bilmiyorum yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama hala acısı var gibi artık acı ağrı olsun ama kanama olsun diyorum 😭😭😭

Bende sizin gibiyim inanın tuvalete girerken elim ayağım bosaliyor kan gorucem diye psikolojim mafoldu benim çok fazla gelmişti Dr nasıl gittim bilmiyorum yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama hala acısı var gibi artık acı ağrı olsun ama kanama olsun diyorum 😭😭😭
Çok geçmiş olsun cnm. Gerçekten çok zor bir olay. Şükür fitilden sonra kanama yok acisi da gecti

Arkadaslar bir haftadir sürekli ay çekirdeği tukettım haliyle de bagirsaklarim bozuldu. Surekli tuvalete cıkiyorum ve anüs çevremde bir acı hissettim. Çatlak mı var diye ayna ile bakarken ıkınma hareketi yapınca icerden nohut kadar kırmızı bir şişlik gördüm elim ayağım titredi. Hemen genel cerraha randevu aldim. Kanama yok ama acı var korkuyorum netten bakınca çok kötü oldum. Bir iki gün once de acı biber yemistim ama çekirdek bagirsaklarimi cok bozunca surekli tuvalete cikiyorum daha da acıyor.aranizda bunu yaşayan var mi?
Ben. Yani nasil kotu bir acidir en iyi bilenlerdenim. Doktor o zamanlar bana yeni baslamis ilerlemezse sorun olmaz demisti. Birde ishal de kabizlikta ayni sekilde zorlanmadir ve ayni sekilde sonuclanir o yuzden lifli beslen dokunan seyleri yeme demisti. (NOT: kantaron yagi surmek iyi geliyor yani bir nebze olsun rahatlatiyor.)

Ben. Yani nasil kotu bir acidir en iyi bilenlerdenim. Doktor o zamanlar bana yeni baslamis ilerlemezse sorun olmaz demisti. Birde ishal de kabizlikta ayni sekilde zorlanmadir ve ayni sekilde sonuclanir o yuzden lifli beslen dokunan seyleri yeme demisti. (NOT: kantaron yagi surmek iyi geliyor yani bir nebze olsun rahatlatiyor.)
Şu an birsey yok cnm benim de yeniydi

X