Hemorajik (Kanamalı Kist)

inşallah en güzel sonuçları görürsün canım.. bende ilaçlara başlayacağım umarum kistlerim büyümez. Şuan 4,5 ve 5 cm ler.. Bana transfer öncesi ne yapılacak bir fikrim yok. belki içini boşaltacakmış ya da ameliyat Sen kaç cm ile başladın tedaviye, aslında basit kist çanuk erir ama

Ben tedaviye geçen yıl başladım. Embriyolar donduruldu. Transferi kendimiz 1 yıl erteledik. Bu eylül de düşünüyorduk ama ağustos ta öğrendik kisti. Başlangıçta 10 cm di. O zaman dan bu yana ayda yaklaşık 1 buçuk cm eridi. Tüp bebek doktorum transferi tamamen eridiğinde yapalım dedi. Sen tedavi için erimesini bekleyeceksin?

canım kistin boyutları küçük olduğu için belki içini boşaltıp transfer ya da 2 ay baskılayıp biraz daha küçültüp öyle transfer, henüz belli değil

İki gündür idrarımdan az miktarda kanama geliyor. Acil Dr u ürolojiye sevkketti. Böbreklerde sorun çıkmadı. Kadın doğuma git dedi. Daha önceden yumurtalıpımda küçük kist vardı. Çikolata kisti. Bu idrarda kanama yaparım hafif bel ağrım oldu geçti. Dra gidicem ama bilginiz varmı bu konuda

kistten değil canm o vajinit falan geçiriyorsundur

Ağrınız var mı? İdrar yaparken sızlama? Rahatsızlık hissetmiyorsanız yediklerinizle de alakalı olabilir?

Merhaba, süreciniz nasıl devam etti paylaşır mısınız? Çok benzer şeyler yaşıyorum sizinle. İlk tüp bebek denememde 6.haftada düşük yaptım. Dondurulmuş embriyolarım ilk adet dönemimde doğal siklusla transfer edilecekti ama birkaç gündür gaz şikayeti kabızlık karın ağrısı gibi sorunlar yaşıyordum. Gazdır muhtemelen ama hadi kadın doğuma gideyim kontrol edilsin dedim. 2 tane kist çıktı. Biri hemorajik(4,5cm) biri basit (3,5cm)... Tüp bebek tedavisinde kullanılan progesteron fazla gelince kist yapabiliyormuş. Bekleyeceğiz dediler... Üzgünüm. Sizin sonraki süreciniz nasıl devam etti?

Merhaba ilk başta 10 cm lik hemorajik kist demişti doktor 5 gün sonra gittiğimde kanamalı kısım eriyip 7 cmlik basit kiste dönüşmüştü ama hormon salgılıyordu bu yüzden göğüslerimde ağrı oluyordu. Sonra ağustostan ocağa kadar her adet sonrası kontrole gittim her ay çok az küçülüyordu. 4 cm in altına düşünce göğüslerimde rahatlama olmuştu. Ocak sonu tüp doktoruma gidip durumu anlattım ve artık transferin yapılmasını istediğimi söyledim. 3 şubatta adet başlangıcı ile transfer hazırlığına başladık kistim 3 cm civarıydı. 21 şubatta transfer oldum. Transferden 1 hafta önce filan kisti aspire etti yani kistin içindeki sıvıyı bir iğne ile boşalttı ve sonra badkılamsk için 1 hafta ilaç kullandırıp transferi yaptı. Kistin kılıfı içerde kaldığı için transferden sonra kist tekrar oluşmuştu. Ama transfer sonucumda pozitifti. Hamileliğimin 16. Haftalarına kadar her gittiğimde kisti de soruyordum 3 cm olarak duruyordu. Sonra doktor göremedi ya patlamıştır yada keseden görünmüyordur dedi. Bu cuma sezaryen ile doğumum olacak doktora tekrar bir hatırlatacağım varsa da alsın diye. Böyle işte

Ben geçtiğimiz ay düşük yaptım. Doktorum adet olur olmaz gel dondurulmuşların transferini yapalım demişti. Tabi çok mutluydum taa ki şu kistlere kadar. Onlar da tüp bebek tedavisinde en üst seviyede progesteron yüklendiği için vücuda olabiliyormuş. Adet olmayı bekliyorum. Bu ay transfer yapmayacaklar herhalde üzgünüm. Ama hayırlısı napalım Birkaç güne ben de gidip kontrol ettireceğim kistleri. Umut oldu hikayeniz. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ve sağlıklı bir hayat versin Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…