Hemogramdan gebelik belli olurmu?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Testim silik çıktı kanda baktırmak istedim sonuç çıkınca baktım HCG yok sonuçlarda tam kan almış doktor nasıl anlarım varmı yokmu diye sonuclari atıyorum anlayaniz varsa yardımcı olabilir misiniz

Gebelik için direk betahcg bakılması gerekir bunlar ne alaka anlamadım valla:)

Gebelik için direk betahcg bakılması gerekir bunlar ne alaka anlamadım valla:)
Sorma gıcık oldum şuan o kadar gttim bekledim test yaptım silik çıktı kanda baktırmak istiyorum dedim nasıl silik suphelimi dedi belirtilerim var teste silik dedim nesini anlamamış olabilir uff

Kan tahlili bu, beta hcg yok direkt gebelik testi istiyorum deseydiniz keşke.

Kan tahlili bu, beta hcg yok direkt gebelik testi istiyorum deseydiniz keşke.
Dedim ya silik çıktı gebelik testi kanda baktırmak istiyorum dedim anlamicak ne var bunda kendi aile hekimim değildi geçici yerine gelmiş gıcık oldum adama şuan da ben meraktan çatliyrm kaç gündür zaten

Dedim ya silik çıktı gebelik testi kanda baktırmak istiyorum dedim anlamicak ne var bunda kendi aile hekimim değildi geçici yerine gelmiş gıcık oldum adama şuan da ben meraktan çatliyrm kaç gündür zaten

O zaman o yanlış tahlil yapmış çok kötü belirsizlik

Nerede bakıldı bu? Ben de kan verdim, daha çıkmadı. Sağlık ocagiydi ama

Benim de hemogram ve şeker çıkmış ama hormonlar çıkmamış. Çıktıkça ekleniyor testler. Bir kaç saate çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…