- 31 Aralık 2023
- 13
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi esra5444444
-
Önceki reglimdeydi o ama şuan olmadımKonunun birinde regl oldum demissin
Bunda geciktim demişsin???
Geciktiysen yumurtlama döneminde ilişki de olduysa hamilem olma ihtimalin var.
Canım öyle istiyor belkiNeden sürekli aynı konuyu açıyorsun varsa öyle bir şüphen test yap
ama dışarıda bosaldıHamile olabilirsin tabi ki yumurtlama dönemleri bunun icin var.
Ama bu korunma yöntemi değil kiCanım öyle istiyor belki
ama dışarıda bosaldı
Ayın 31 inde regl oldum demişsin !Önceki reglimdeydi o ama şuan olmadım
Hanımefendi bakarsanız eğer o Aralık ayıydı biz ocaktayız boş konuşmaya gerek yokAyın 31 inde regl oldum demişsin !
29 u yumurtlama dönemi ilişki oldu demiasin!
Yumurtlama dönemi ilişki olduysa hamile kalma ihtimalin yüksek ama sen hangi ay ne oldu onu tam bilmiyorsun bence.
Bu yaşta her ay aynı durumu yaşıyorsan simdi değilse bile hamile kalmam ve ne yapacağım demen de yakın
ilişki yaşamakkorunmak = tebriklerrrr
dışarı da boşalsa ihtimal var.
Cinsellik yaşamaya başlıyorsanız düzenli olarak korunma yöntemlerine başlamanız lazım.
Sonra ay orama sp*erm kaçtı mı, hamileyim, kürtaj olucam diye bilinçsizce konu açıyorsunu
Ama her ay bunun derdine düşeceksen düzgün bir korunma yöntemi bulman gerekiyor. Geri çekilme korunma yöntemi değildir.Hanımefendi bakarsanız eğer o Aralık ayıydı biz ocaktayız boş konuşmaya gerek yok
Bak küçük kız çocuğu sana anlayışlı olmaya çalışıyorum. Aralıktan sonra Ocak gelir ilkokul da öğrenmiş olmalısın. 31 Aralık'ta konu açıp adet oldum dersen 29 Aralık'ta ilişkiden hamileyim mi diye sormamalisin. Bakınız Anasınıfı matematik sayılar.Hanımefendi bakarsanız eğer o Aralık ayıydı biz ocaktayız boş konuşmaya gerek yok
İstediğim şekilde istediğim konuyu açarım size ne?ilişki yaşamakkorunmak = tebriklerrrr
dışarı da boşalsa ihtimal var.
Cinsellik yaşamaya başlıyorsanız düzenli olarak korunma yöntemlerine başlamanız lazım.
Sonra ay orama sp*erm kaçtı mı, hamileyim, kürtaj olucam diye bilinçsizce konu açıyorsunuz
İstediğin yöntemle korun, istediğinde birlikte ol. Hamile misin değil misin bize ne o zamanİstediğim şekilde istediğim konuyu açarım size ne?
31 aralıkta yazdığımda adet olmustum zaten 15 gün önce benim adetim bu ay gecikti yani 1 ay sonra ?????Bak küçük kız çocuğu sana anlayışlı olmaya çalışıyorum. Aralıktan sonra Ocak gelir ilkokul da öğrenmiş olmalısın. 31 Aralık'ta konu açıp adet oldum dersen 29 Aralık'ta ilişkiden hamileyim mi diye sormamalisin. Bakınız Anasınıfı matematik sayılar.
Ama hamilelik zihin bulandırır sen hamilesin
Dahil olmak zorunda değilsin yazma o zamanİstediğin yöntemle korun, istediğinde birlikte ol. Hamile misin değil misin bize ne o zaman
Ya burda sorup insanları konuya dahil etmeyin. Yada cevapları hazmedin
Dahil olmuyorum Allah analı babalı büyütsünDahil olmak zorunda değilsin yazma o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?