Tabikide çocuksuz bir hayat düşünemiyorumEşin çocuk istiyor mu, istemiyorum mu ona karar vermeli. Eğer istemiyorsa siz çocuksuz hayat istiyor musunuz onu düşünün. Çocuk olmasa da olur derseniz hapı için hayatınıza devam edin. Ama ben çocuksuz bir hayat istemiyorum derseniz düşünmeniz gereken başka bir konu var, yine hapı için ve evliliğinizi gözden geçirin.
Haklısınız belki içmesemde hamile kalmayacağım yada içsemde kalacağım ama yinede her ihtimali düşünüp ona göre bir karar vermek istiyorum.Teşekkürler yorumunuz için.Yumurtlama günün değilse, ilişkiden sonra çok beklemeden duşa girdiysen gerekli temizliği yaptıysan bence hamile kalma ihtimalin düşük. Şu da var ki ben bu forumda Ella kullanmasına rağmen hamile kalan bile gördüm. Yani olacağı varsa zaten oluyor. Hayırlısı artık bakalım. Ben o ilacı kullanacagima hamile kalmayı tercih ederim
Yapalım diyecek çünkü. Ama benim istediğim bu değil, ben onunda en az benimki kadar istekli olmasını istiyorum.Bir kaç kere bana bak çocuk olunca böyle oluyor,yok rahatımız bozulur vs gibi söylemleri oldu.Benim daha bu hayatta yapacaklarım var demişti.Çocukla kolay kolay girilemeyecek riskler yani iş anlamında.Ki maddi sıkıntımızda yok çok şükür.Bende bir kere dışında dile getirmedim gurur yaptım biraz işte..Yoksa tamamiyle istemiyor değil ama öteliyor hep.Bende genç anne olmak istiyorum.Sen bu duygularini yani cocuk sahibi olmak istedigni niye acik acik konusamiyorsun? O belki istemez ve onu kayip ederim korkusu mu var? Hem evlenmeden cocuk konusunu konusmadiniz mi?
Daha yasinizda cok degil ikinizinde, isterseniz biraz daha bekleyin?
En önemlisi sakince, esinle icinden gecenleri dile getirmen....Kolay gelsin, üzme kendini ;-)
Çünkü sadece ben istedim diye olsun istemiyorum o yüzden.Bir kere konuştum söyledim ve sen istersen yapalım cevabını aldım.Üzerine ısrarla aynı konuyu dile getirip zorlar gibi olsun istemiyorum.Yoksa iletişiminizde bir sorun yok bu konu istisna sadece benim için anlatabiliyor muyum? Siz olsanız ilacı alır mıydınız peki?anlamadim ki....sürekli "ona belli etmedim asla", "hevesli görünmedim" felan diyorsun, yahu karsindaki KOCAN KOCAN...kocana bile duygularini hissetiklerini ve düsündüklerini anlatamayacaksan kimse anlaticaksin? mutlu bir evliligim var diyorsun al kocani karsina ve söyle, sen böyle tepki verdim benim icime kurt düstü, sen istmedigin sürece bende istemiyorum vs vs....konusun ya....insanlar konusarak anlasir, bu ne böyle? yok söylemedim, belli etmedim felan, nasil evlilik bu? yabanci bir adamla bir evde yasamiyorsun ki
bacim bir an önce al karsina ve konus, adam istiyormu istemiyormu
Yapalım diyecek çünkü. Ama benim istediğim bu değil, ben onunda en az benimki kadar istekli olmasını istiyorum.Bir kaç kere bana bak çocuk olunca böyle oluyor,yok rahatımız bozulur vs gibi söylemleri oldu.Benim daha bu hayatta yapacaklarım var demişti.Çocukla kolay kolay girilemeyecek riskler yani iş anlamında.Ki maddi sıkıntımızda yok çok şükür.Bende bir kere dışında dile getirmedim gurur yaptım biraz işte..Yoksa tamamiyle istemiyor değil ama öteliyor hep.Bende genç anne olmak istiyorum.
İş yoğunluğundan fırsat buldukça gezeriz,sık seyahat ederiz.Teşekkürler yorumun için.Zaten şu hapı içersem beklemeyi düşünüyorum.Hoş gerçi beklemeyip napacaksam :)Anladim...bari vaktinizi güzel geciriyormusunuz, yani cocuk olmama "avantaji" kullaniyormusunuz? Ne bilim, cok gezmeler, Hobbyler felan filan?
Insan bazi seyleri takinti haline getiriyor ve sabir etmek istemiyor...anliyorum genc anne olmak istiyorsun ama 1-2 seneden bi sey olmaz bence. Sonra seninde yazdigin gibi "bak, ben sana demistim" demesin. Ama en önemlisi, esin kendisine dürüst olsun....yani senide gereksiz yere bekletmesin. Her insan cocuk istemez ama bu konuda karar vermek lazim, yoksa diger tarafa haksizlik olur.
Baska ne desem bilemedim canim.
Çünkü sadece ben istedim diye olsun istemiyorum o yüzden.Bir kere konuştum söyledim ve sen istersen yapalım cevabını aldım.Üzerine ısrarla aynı konuyu dile getirip zorlar gibi olsun istemiyorum.Yoksa iletişiminizde bir sorun yok bu konu istisna sadece benim için anlatabiliyor muyum? Siz olsanız ilacı alır mıydınız peki?
Çocuk öyle hemen olacak diye de bir şey yok, sonra isterken uğraşır duruma da gelebilirsiniz. Hayat boyu istemem belki diyorsa karar aşamasına katmamak lazım sanki :)Merhaba, direk konuya gireyim.
2 bucuk yillik mutlu bir evliliğim var.Benim yaş 27 eşimin 30.Çevremizde çocuksuz aile neredeyse kalmadı.Bizde 2-3 ay önce eşimle artık bizde çocuk düşünmeye başlayalım diye konuşmuştuk.Konuyuda eşim açmıştı üstelik!
Yalnız öncesinde eşimin sen istiyosan yapalım ben belki bir ömür istemem vs gibi söylemleri vardı.Yani çok gönüllü değil.Bende çok gönüllü olduğumu belli etmedim.İki tarafta çok istemeli bence.Oda diyordu ki;bana bakma sen bana kalsa daha çok bekleriz vs. Sen tamam dediğin an olsun demişti.
Neyse işte bugün bir kaza oldu.Anlarsınız yırtılmış işte hiç hiç ihtimal vermezdik ama bizde anlamadık.Ben bi şaşırdım ve panikledim dedim napıcaz ama bi yandanda içim gidiyo.Eşim dediki ertesi gün hapı alayım.Hiç sesimi çıkartmadım.
Şimdi zaten önümüzde ki aylarda düşünüyorduk bu ertesi gün hapı nereden çıktı çok bozuldum.Yani olmuş bir kaza madem ee zaten konuşmuşuzda ne gerek var hapa.Sen bilirsin içmeyebilirsin de dedi.Ama ben böyle olsun istemiyorum.O gönülsüzken istemiyorum.Kararı bana bıraktı.
Siz olsanız içermiydiniz? Yoksa eşiniz o kadar gönüllü değilken içmezmiydiniz?
DİPNOT: Hapı içtim kızlaryorumlayanlara tşk.
Çocuk istemiyorum demiyor ki adam.Evlenmeden konuştuk tabi istiyor.Ona göre biraz daha zamanı var sadece bunu belirtiyor.Kİ buna rağmen kararı yine bana bıraktı.Benim şikayetimde zaten o şuan gönülsüzken hapı içip içmemekti sadece. Ki içtim...valla ne yalan söylim, böyle bi kocayla alirdim sanirim, gönlü olmayanla da isim olmazdi acikcasi. evlenmeden önce konusmadiniz mi bu konulari? ben cocuklari sevdigim halde cocuk istemeyen biriyle evlenmezdim sanirim...
Malesef hiç hiç beklemiyorduk başka ne yapabilirdim bilmiyorum içtiğimden beri kasık ağrısı çekiyorum zaten.Çocuk öyle hemen olacak diye de bir şey yok, sonra isterken uğraşır duruma da gelebilirsiniz. Hayat boyu istemem belki diyorsa karar aşamasına katmamak lazım sanki :)
Bir de ertesi gün hapları çok zorda kalınınca kullanılması gereken şeyler metabolizmayı bozuyorlar bence
E hapı içmişsin bile daha bize ne kaldı kiMerhaba, direk konuya gireyim.
2 bucuk yillik mutlu bir evliliğim var.Benim yaş 27 eşimin 30.Çevremizde çocuksuz aile neredeyse kalmadı.Bizde 2-3 ay önce eşimle artık bizde çocuk düşünmeye başlayalım diye konuşmuştuk.Konuyuda eşim açmıştı üstelik!
Yalnız öncesinde eşimin sen istiyosan yapalım ben belki bir ömür istemem vs gibi söylemleri vardı.Yani çok gönüllü değil.Bende çok gönüllü olduğumu belli etmedim.İki tarafta çok istemeli bence.Oda diyordu ki;bana bakma sen bana kalsa daha çok bekleriz vs. Sen tamam dediğin an olsun demişti.
Neyse işte bugün bir kaza oldu.Anlarsınız yırtılmış işte hiç hiç ihtimal vermezdik ama bizde anlamadık.Ben bi şaşırdım ve panikledim dedim napıcaz ama bi yandanda içim gidiyo.Eşim dediki ertesi gün hapı alayım.Hiç sesimi çıkartmadım.
Şimdi zaten önümüzde ki aylarda düşünüyorduk bu ertesi gün hapı nereden çıktı çok bozuldum.Yani olmuş bir kaza madem ee zaten konuşmuşuzda ne gerek var hapa.Sen bilirsin içmeyebilirsin de dedi.Ama ben böyle olsun istemiyorum.O gönülsüzken istemiyorum.Kararı bana bıraktı.
Siz olsanız içermiydiniz? Yoksa eşiniz o kadar gönüllü değilken içmezmiydiniz?
DİPNOT: Hapı içtim kızlaryorumlayanlara tşk.
Teşekkürler bende acayip sinirliyim hapı içmeme sebep olduğu için.Birde diyor ki ben seni zorlamadım ki iç diye.Kafayı yersin yanii.Nefret ediyorum ha heriflerin soyle kadinlari ikilemde birakmasindan. Ne demek sen istiyorsan yapalim ben cok istekli degilim. Yarin bir gun dogurdugunda hayatimi kararttin cocuk istemiyordum doye ustune de gelir bu. Esin hazir olana kadar bekle. Yoksa omur boyu burnundan getirir. İnsallah da biran once ister.
Konuyu açtığımda içmemiştim.İçmiş olsam neden sorayım.Arkadan güncelleme yaptım.E hapı içmişsin bile daha bize ne kaldı ki
Ne farketti ki şimdi ben neye yorum yapayım içmesen içme derdim şahsen ne alaka hem bu erkekler nerden biliyormuş ertesi gün hapını az önce eşime mesaj attım bu ne demek yarın hap alacağım hatırlat mı demek istemişsin anlamadım dedi güldümKonuyu açtığımda içmemiştim.İçmiş olsam neden sorayım.Arkadan güncelleme yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?