Hemen karar vermem lazım..

Tabikide çocuksuz bir hayat düşünemiyorum

Haklısınız belki içmesemde hamile kalmayacağım yada içsemde kalacağım ama yinede her ihtimali düşünüp ona göre bir karar vermek istiyorum.Teşekkürler yorumunuz için.

Sen bu duygularini yani cocuk sahibi olmak istedigni niye acik acik konusamiyorsun? O belki istemez ve onu kayip ederim korkusu mu var? Hem evlenmeden cocuk konusunu konusmadiniz mi?
Daha yasinizda cok degil ikinizinde, isterseniz biraz daha bekleyin?
En önemlisi sakince, esinle icinden gecenleri dile getirmen....Kolay gelsin, üzme kendini ;-)

anlamadim ki....sürekli "ona belli etmedim asla", "hevesli görünmedim" felan diyorsun, yahu karsindaki KOCAN KOCAN...kocana bile duygularini hissetiklerini ve düsündüklerini anlatamayacaksan kimse anlaticaksin? mutlu bir evliligim var diyorsun al kocani karsina ve söyle, sen böyle tepki verdim benim icime kurt düstü, sen istmedigin sürece bende istemiyorum vs vs....konusun ya....insanlar konusarak anlasir, bu ne böyle? yok söylemedim, belli etmedim felan, nasil evlilik bu? yabanci bir adamla bir evde yasamiyorsun ki

bacim bir an önce al karsina ve konus, adam istiyormu istemiyormu

Yapalım diyecek çünkü. Ama benim istediğim bu değil, ben onunda en az benimki kadar istekli olmasını istiyorum.Bir kaç kere bana bak çocuk olunca böyle oluyor,yok rahatımız bozulur vs gibi söylemleri oldu.Benim daha bu hayatta yapacaklarım var demişti.Çocukla kolay kolay girilemeyecek riskler yani iş anlamında.Ki maddi sıkıntımızda yok çok şükür.Bende bir kere dışında dile getirmedim gurur yaptım biraz işte..Yoksa tamamiyle istemiyor değil ama öteliyor hep.Bende genç anne olmak istiyorum.

Çünkü sadece ben istedim diye olsun istemiyorum o yüzden.Bir kere konuştum söyledim ve sen istersen yapalım cevabını aldım.Üzerine ısrarla aynı konuyu dile getirip zorlar gibi olsun istemiyorum.Yoksa iletişiminizde bir sorun yok bu konu istisna sadece benim için anlatabiliyor muyum? Siz olsanız ilacı alır mıydınız peki?

Anladim...bari vaktinizi güzel geciriyormusunuz, yani cocuk olmama "avantaji" kullaniyormusunuz? Ne bilim, cok gezmeler, Hobbyler felan filan?
Insan bazi seyleri takinti haline getiriyor ve sabir etmek istemiyor...anliyorum genc anne olmak istiyorsun ama 1-2 seneden bi sey olmaz bence. Sonra seninde yazdigin gibi "bak, ben sana demistim" demesin. Ama en önemlisi, esin kendisine dürüst olsun....yani senide gereksiz yere bekletmesin. Her insan cocuk istemez ama bu konuda karar vermek lazim, yoksa diger tarafa haksizlik olur.
Baska ne desem bilemedim canim.

İş yoğunluğundan fırsat buldukça gezeriz,sık seyahat ederiz.Teşekkürler yorumun için.Zaten şu hapı içersem beklemeyi düşünüyorum.Hoş gerçi beklemeyip napacaksam :)

valla ne yalan söylim, böyle bi kocayla alirdim sanirim, gönlü olmayanla da isim olmazdi acikcasi. evlenmeden önce konusmadiniz mi bu konulari? ben cocuklari sevdigim halde cocuk istemeyen biriyle evlenmezdim sanirim...

Çocuk öyle hemen olacak diye de bir şey yok, sonra isterken uğraşır duruma da gelebilirsiniz. Hayat boyu istemem belki diyorsa karar aşamasına katmamak lazım sanki :)
Bir de ertesi gün hapları çok zorda kalınınca kullanılması gereken şeyler metabolizmayı bozuyorlar bence

valla ne yalan söylim, böyle bi kocayla alirdim sanirim, gönlü olmayanla da isim olmazdi acikcasi. evlenmeden önce konusmadiniz mi bu konulari? ben cocuklari sevdigim halde cocuk istemeyen biriyle evlenmezdim sanirim...
Çocuk istemiyorum demiyor ki adam.Evlenmeden konuştuk tabi istiyor.Ona göre biraz daha zamanı var sadece bunu belirtiyor.Kİ buna rağmen kararı yine bana bıraktı.Benim şikayetimde zaten o şuan gönülsüzken hapı içip içmemekti sadece. Ki içtim... teşekkürler cevabınız için. Artık kendimede biraz zaman vermem gerekecek mecbur..

Nefret ediyorum ha heriflerin soyle kadinlari ikilemde birakmasindan. Ne demek sen istiyorsan yapalim ben cok istekli degilim. Yarin bir gun dogurdugunda hayatimi kararttin cocuk istemiyordum doye ustune de gelir bu. Esin hazir olana kadar bekle. Yoksa omur boyu burnundan getirir. İnsallah da biran once ister.

Malesef hiç hiç beklemiyorduk başka ne yapabilirdim bilmiyorum içtiğimden beri kasık ağrısı çekiyorum zaten.

E hapı içmişsin bile daha bize ne kaldı ki

Teşekkürler bende acayip sinirliyim hapı içmeme sebep olduğu için.Birde diyor ki ben seni zorlamadım ki iç diye.Kafayı yersin yanii.

Konuyu açtığımda içmemiştim.İçmiş olsam neden sorayım.Arkadan güncelleme yaptım.
Ne farketti ki şimdi ben neye yorum yapayım içmesen içme derdim şahsen ne alaka hem bu erkekler nerden biliyormuş ertesi gün hapını az önce eşime mesaj attım bu ne demek yarın hap alacağım hatırlat mı demek istemişsin anlamadım dedi güldüm

hadi geçmiş olsun diyim hap almışsınız zaten ama konuştuk ettik çocuk yapıcaz yazmışsınız onu nereden çıkardınız anlamadım eşiniz istemiyorum diye üstüne basa basa söylemiş.

umarım herşey istediğiniz gibi olur ama yalnız büyütme ihtimaliniz çok yüksek bebeğinizi.
yani yalnız derken eşiniz ilgilenecek gibi görünmüyor çocukla olsa bile.

malesef daha çocuk yapmak için iki kişi gerektiğini kavrayamamış

Korkak ve kararsız erkekleri çok itici buluyorum. Daha şimdiden pazarlığa girişiyor, bu hiç güven verici değil. Madem öyle başkasından çocuk yaparsınız ya da evlat edinirsiniz vs ona gerek varmış acaba? Lütfedip spermini bağışlamayı düşünüyor heralde sadece. İlacı içmekle doğru bir karar vermişsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…