Hemen karar vermem lazım..

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba, direk konuya gireyim.
2 bucuk yillik mutlu bir evliliğim var.Benim yaş 27 eşimin 30.Çevremizde çocuksuz aile neredeyse kalmadı.Bizde 2-3 ay önce eşimle artık bizde çocuk düşünmeye başlayalım diye konuşmuştuk.Konuyuda eşim açmıştı üstelik!
Yalnız öncesinde eşimin sen istiyosan yapalım ben belki bir ömür istemem vs gibi söylemleri vardı.Yani çok gönüllü değil.Bende çok gönüllü olduğumu belli etmedim.İki tarafta çok istemeli bence.Oda diyordu ki;bana bakma sen bana kalsa daha çok bekleriz vs. Sen tamam dediğin an olsun demişti.
Neyse işte bugün bir kaza oldu.Anlarsınız yırtılmış işte hiç hiç ihtimal vermezdik ama bizde anlamadık.Ben bi şaşırdım ve panikledim dedim napıcaz ama bi yandanda içim gidiyo.Eşim dediki ertesi gün hapı alayım.Hiç sesimi çıkartmadım.
Şimdi zaten önümüzde ki aylarda düşünüyorduk bu ertesi gün hapı nereden çıktı çok bozuldum.Yani olmuş bir kaza madem ee zaten konuşmuşuzda ne gerek var hapa.Sen bilirsin içmeyebilirsin de dedi.Ama ben böyle olsun istemiyorum.O gönülsüzken istemiyorum.Kararı bana bıraktı.
Siz olsanız içermiydiniz? Yoksa eşiniz o kadar gönüllü değilken içmezmiydiniz?

GÜNCELLEME: Hapı içtim kızlar yorumlayanlara tşk.
 
Son düzenleme:
Sen istiyorsun.. o yüzden içme.. ayrıca eşin ne demiş bana bakma belki ben bi ömür istemem, o yüzden içme derim..
 
Siz istiyorsanız yapın demek, ileride 5 dk ilgilenmesini istediğinizde sen istemiştin kusura bakma demesine kılıf hazırlamaktır.
Siz tüm fedakarlıkları tek başınıza yapabileceğinize inanıyorsanız ertesi gün hapını içmeyin.
 
O hap sana bi kaç sene çocuk yaptırmaz. Berbat bir şey o. Sakın içme. Bir de ne istediğini bilmeyen insanlara da sinir oluyorum.
 
Bence içmeden önce eşinize bebek istediğinizi söyleyin anne olmak istemeniz çok doğal. Karşı çıkacak olursa bebekli hayatın güzelliklerinden bahsedin:) inş. nasip olur isteyen herkese içinde bana da
 
Eşin çocuk istiyor mu, istemiyorum mu ona karar vermeli. Eğer istemiyorsa siz çocuksuz hayat istiyor musunuz onu düşünün. Çocuk olmasa da olur derseniz hapı için hayatınıza devam edin. Ama ben çocuksuz bir hayat istemiyorum derseniz düşünmeniz gereken başka bir konu var, yine hapı için ve evliliğinizi gözden geçirin.
 
Eşimin babalığından ve ilgisinden hiç şüphem olmaz bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çocukları çok sever fakat ertesi gün hapını alıp gelmesi bile aslında istemediğinin göstergesi değil mi? Beni kırmaktan korktuğu için istersen içme dedi bence
 
Bence bunca zaman korunmuşsun bir defadan hamile kalmazsın gibi geliyor.

Ama yine de bir kaç ay tamamen hormonlarının bozulmasını göze alıp içmek istiyorsan iç, çünkü eşin pek sorumluluk alacak gibi görünmüyor.
 
Birde o yönü var adet düzenim tamamen bozulacak.Onu geçtim, Yinede ya bir seferde olursa diye mantıklı bir karar vermek istiyorum.
 
aman erkekler empati kuramiyorlar bastan.bebek olsun basindan ayrilmaz ondan hap filan alma. benimkide ellisini beklicekti dünya turu yapcakti. simdi iyiki seni dinlemisim o benim hayatimin anlami diyor...
 
Belkide seni kararsiz gorüyor ve hazır hissetmedigini dusunuyor.Hep görunuste birbirinize topu atiyorsunuz sanki.
Yavaştan düşünmeye başlayalım diyince direk doktora koştum bir sıkıntım var mı hersey yolunda mı diye:) Adam dedi ne bu acele.Yinede her konusu açıldığında sende istediğin zaman olsun dedim çok istediğimi asla belli etmedim.Bir kere sordum işte ne zaman yapacağız diye ondada sen istediğin zaman askım dedi beni beklersen ben bir ömür aramam dedi..Ama bir bebek gördüğümde içim gidiyo çok farkında bence.Yinede hadi yapalım demek istemiyorum gönülsüz olan o olduğuna göre onun isteyip teklif etmesini bekledim hep.
 
Artık buda kader midir şans mıdır şanssızlık mıdır kafamda bu istekler dönerken böyle bir kaza yaşadık ilk defa.O kadar kararsız kaldım ki..Ne yapacağımı bilmiyorum.Eşim birazdan gelecek muhtemelen elinde de ertesi gün hapı olacak.
 
Tabiki yok fakat ya tutarsa? Herzaman her ihtimali düşünmek lazım.Olmaz diyip salamam.

Yumurtlama günün değilse, ilişkiden sonra çok beklemeden duşa girdiysen gerekli temizliği yaptıysan bence hamile kalma ihtimalin düşük. Şu da var ki ben bu forumda Ella kullanmasına rağmen hamile kalan bile gördüm. Yani olacağı varsa zaten oluyor. Hayırlısı artık bakalım. Ben o ilacı kullanacagima hamile kalmayı tercih ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…