Ya şu eylül annesini duyunca bile içim gittiBence içme, önümüzdeki aylarda istiyoruz diyorsun ama ertesigün hapı bir kaç aylık periyodu bozuyor.
Bırak oluruna gel sen de Eylül annesi ol :)
Tabiki yok fakat ya tutarsa? Herzaman her ihtimali düşünmek lazım.Olmaz diyip salamam.Sanki tek ilişkide tutacaginin garantisi var :)
Birde o yönü var adet düzenim tamamen bozulacak.Onu geçtim, Yinede ya bir seferde olursa diye mantıklı bir karar vermek istiyorum.Bence bunca zaman korunmuşsun bir defadan hamile kalmazsın gibi geliyor.
Ama yine de bir kaç ay tamamen hormonlarının bozulmasını göze alıp içmek istiyorsan iç, çünkü eşin pek sorumluluk alacak gibi görünmüyor.
Belkide seni kararsiz gorüyor ve hazır hissetmedigini dusunuyor.Hep görunuste birbirinize topu atiyorsunuz sanki.Birde o yönü var adet düzenim tamamen bozulacak.Onu geçtim, Yinede ya bir seferde olursa diye mantıklı bir karar vermek istiyorum.
Yavaştan düşünmeye başlayalım diyince direk doktora koştum bir sıkıntım var mı hersey yolunda mı diye:) Adam dedi ne bu acele.Yinede her konusu açıldığında sende istediğin zaman olsun dedim çok istediğimi asla belli etmedim.Bir kere sordum işte ne zaman yapacağız diye ondada sen istediğin zaman askım dedi beni beklersen ben bir ömür aramam dedi..Ama bir bebek gördüğümde içim gidiyo çok farkında bence.Yinede hadi yapalım demek istemiyorum gönülsüz olan o olduğuna göre onun isteyip teklif etmesini bekledim hep.Belkide seni kararsiz gorüyor ve hazır hissetmedigini dusunuyor.Hep görunuste birbirinize topu atiyorsunuz sanki.
Tabiki yok fakat ya tutarsa? Herzaman her ihtimali düşünmek lazım.Olmaz diyip salamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?