• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen karar vermem lazım..

hadi geçmiş olsun diyim hap almışsınız zaten ama konuştuk ettik çocuk yapıcaz yazmışsınız onu nereden çıkardınız anlamadım eşiniz istemiyorum diye üstüne basa basa söylemiş.

umarım herşey istediğiniz gibi olur ama yalnız büyütme ihtimaliniz çok yüksek bebeğinizi.
yani yalnız derken eşiniz ilgilenecek gibi görünmüyor çocukla olsa bile.

malesef daha çocuk yapmak için iki kişi gerektiğini kavrayamamış
Öncesinde çok gönüllü değildi.Sonra bana kendi geldi yavaştan düşünelim mi diye.Akabinde bu kaza olunca hap alırız dedi.

Korkak ve kararsız erkekleri çok itici buluyorum. Daha şimdiden pazarlığa girişiyor, bu hiç güven verici değil. Madem öyle başkasından çocuk yaparsınız ya da evlat edinirsiniz vs ona gerek varmış acaba? Lütfedip spermini bağışlamayı düşünüyor heralde sadece. İlacı içmekle doğru bir karar vermişsiniz bence.
Zaten bundan sonrasında o zamanı geldi demedikçe bende erteliyorum.Onun tam istekli olmasını beklicem.

Zaten bundan sonrasında o zamanı geldi demedikçe bende erteliyorum.Onun tam istekli olmasını beklicem.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama ya o tam istekli hali gelmezse? Hani erkek için zamanın bir sıkıntısı yok, 10 yıl da 20 yıl da bekleyebilir. Siz ne kadar bekleyebilirsiniz? Bu konuda zaman kadınlara acımasız maalesef. O istediği zaman sizin için vakit geçmiş olursa, o da isteğine ket vurabilecek mi acaba?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama ya o tam istekli hali gelmezse? Hani erkek için zamanın bir sıkıntısı yok, 10 yıl da 20 yıl da bekleyebilir. Siz ne kadar bekleyebilirsiniz? Bu konuda zaman kadınlara acımasız maalesef. O istediği zaman sizin için vakit geçmiş olursa, o da isteğine ket vurabilecek mi acaba?
Korkuttunuz beni:) ama o kadar da istemiyo değil kendiside bir bebek gördüğünde kendinden geçer.Yinede en kötüsünü düşünecek olursam bekleyeceğim max 2 yıl.

Merhaba, direk konuya gireyim.
2 bucuk yillik mutlu bir evliliğim var.Benim yaş 27 eşimin 30.Çevremizde çocuksuz aile neredeyse kalmadı.Bizde 2-3 ay önce eşimle artık bizde çocuk düşünmeye başlayalım diye konuşmuştuk.Konuyuda eşim açmıştı üstelik!
Yalnız öncesinde eşimin sen istiyosan yapalım ben belki bir ömür istemem vs gibi söylemleri vardı.Yani çok gönüllü değil.Bende çok gönüllü olduğumu belli etmedim.İki tarafta çok istemeli bence.Oda diyordu ki;bana bakma sen bana kalsa daha çok bekleriz vs. Sen tamam dediğin an olsun demişti.
Neyse işte bugün bir kaza oldu.Anlarsınız yırtılmış işte hiç hiç ihtimal vermezdik ama bizde anlamadık.Ben bi şaşırdım ve panikledim dedim napıcaz ama bi yandanda içim gidiyo.Eşim dediki ertesi gün hapı alayım.Hiç sesimi çıkartmadım.
Şimdi zaten önümüzde ki aylarda düşünüyorduk bu ertesi gün hapı nereden çıktı çok bozuldum.Yani olmuş bir kaza madem ee zaten konuşmuşuzda ne gerek var hapa.Sen bilirsin içmeyebilirsin de dedi.Ama ben böyle olsun istemiyorum.O gönülsüzken istemiyorum.Kararı bana bıraktı.
Siz olsanız içermiydiniz? Yoksa eşiniz o kadar gönüllü değilken içmezmiydiniz?

GÜNCELLEME: Hapı içtim kızlar :KK14::KK61: yorumlayanlara tşk.
Yırtılınca hemen hamile kalacagınız ne malum
Yumurtlama gününde misiniz
Eşin ve sen hiç de a gidip değerlerinize baktırdınız mi?

Yırtılınca hemen hamile kalacagınız ne malum
Yumurtlama gününde misiniz
Eşin ve sen hiç de a gidip değerlerinize baktırdınız mi?
Hamile kalmayacağım ne malumdu? Evet ben gittim. Hersey yolunda denildi.Yinede kısmet belli olmaz tabi ki..

Hamile kalmayacağım ne malumdu? Evet ben gittim. Hersey yolunda denildi.Yinede kısmet belli olmaz tabi ki..
Kalabilirdin tabiki
Ama o kadar kolay değil bu işler
Ne yaptırdın test ?
Çocuk düşünüyorsan sen de eşin de kontrol olmalısınız
De a. Gtmek sadece kan vermek değil
Bi ton abidik gubidik şey var

-çevresinde bakıyor herkes oluruna bırakınca çok sağlıklı olsa bile 1-2 seneyi buluyor.ondan heveslenmemiştir.asıl iş tedavi uygulanmaya çalışılınca gösterdiği heves tavırda meydana çıkar isteyip istemediği.
-benim kocam kendi para vereceği tedaviler ile tedavi olmaya test yaptırmaya pek yanaşmadı.klasik erkek olarak kendi spermlerını en güçlü sperm olarak görürdü.prof muayene etti.bazı rahatsızlıkların tamamen engel olmadığını çocuğmuzun olacağını öğrendik ama çocuk yoktu piyasada tüp bebekle hamile kaldım. 2 embriyodan biri tuttu.hala merak ediyorum ana sebep neydi psikolojik bir şey mi diye.

-çevresinde bakıyor herkes oluruna bırakınca çok sağlıklı olsa bile 1-2 seneyi buluyor.ondan heveslenmemiştir.asıl iş tedavi uygulanmaya çalışılınca gösterdiği heves tavırda meydana çıkar isteyip istemediği.
-benim kocam kendi para vereceği tedaviler ile tedavi olmaya test yaptırmaya pek yanaşmadı.klasik erkek olarak kendi spermlerını en güçlü sperm olarak görürdü.prof muayene etti.bazı rahatsızlıkların tamamen engel olmadığını çocuğmuzun olacağını öğrendik ama çocuk yoktu piyasada tüp bebekle hamile kaldım. 2 embriyodan biri tuttu.hala merak ediyorum ana sebep neydi psikolojik bir şey mi diye.
Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bizim henuz denememiz olmadigi icin bilemiyorum ne kadar surer.cevremde cok var ilk geceden kalanda,senelerce ugrasanda. Biz karar verme asamasindan cikamadik henuz.

Alttan ultrasonla muayene ve smear.Eşim gitmedi henüz o aşamaya gelemedik. dream3416 dream3416
rahim filmi de çekinmen lazım
malesef bu konuda dr lar çok bilgi vermıyorlar

ayrıca eşinin de üzerine gitme cocuk hususunda
erkekler biz kadınlar gibi düşünemiyor bu hususta
onlar için daha zor emin ol

sen paniklediysen eşin de hap alalım demiştir.
bence bir kaç ay sonra düşünüyorsanız bir kaç ay sonraya kadar bekleyin.

Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bizim henuz denememiz olmadigi icin bilemiyorum ne kadar surer.cevremde cok var ilk geceden kalanda,senelerce ugrasanda. Biz karar verme asamasindan cikamadik henuz.
amin.eşinin dediği gibi oluruna bırak artık ne zaman nasip olursa kafan rahat olur hem.bir kadın bir kez de olsa anne olmalı.

Çocuk istemiyorum demiyor ki adam.Evlenmeden konuştuk tabi istiyor.Ona göre biraz daha zamanı var sadece bunu belirtiyor.Kİ buna rağmen kararı yine bana bıraktı.Benim şikayetimde zaten o şuan gönülsüzken hapı içip içmemekti sadece. Ki içtim... :KK14: teşekkürler cevabınız için. Artık kendimede biraz zaman vermem gerekecek mecbur..

cocuk istemesine istiyor, tamam ok ama hevesi yok ki adamin. o istegin bi ise yaradigi mi var? herkes herseyi isteyebilir ama olmasi icin caba sarfetmesi gerekiyor, hic bir basariyi cabalamadiktan sonra elde etmeyiz, edemeyiz ki. bilmiyorum bana kocanin baska sikintilari var gibi geldi, acaba neden erteliyor. yani cocuk istiyor ama erteliyor, eninde sonunda zaten bakicak olan sensin, babalar genelde aksamlari bi iki öpüp koklar sonra da cocuklar uyur. seninki acaba kilo almandan mi korkuyor ya da ne bileyim o hamileligin getirdigi sikintilardan mi? erkekler bu olaya farkli bakabiliyorlar

cocuk istemesine istiyor, tamam ok ama hevesi yok ki adamin. o istegin bi ise yaradigi mi var? herkes herseyi isteyebilir ama olmasi icin caba sarfetmesi gerekiyor, hic bir basariyi cabalamadiktan sonra elde etmeyiz, edemeyiz ki. bilmiyorum bana kocanin baska sikintilari var gibi geldi, acaba neden erteliyor. yani cocuk istiyor ama erteliyor, eninde sonunda zaten bakicak olan sensin, babalar genelde aksamlari bi iki öpüp koklar sonra da cocuklar uyur. seninki acaba kilo almandan mi korkuyor ya da ne bileyim o hamileligin getirdigi sikintilardan mi? erkekler bu olaya farkli bakabiliyorlar
Sizce ne gibi sıkıntılar? Vallahi inanın bilemiyorum ben baskı yapmamak adına konusunu açmıyorum malum cevreden yeterince baskı var zaten.Benim ilgimi kaybetmekten korktuğunu biliyorum şakayla karısık dile getirmişti ama buda yeterli bir sebep değil bence.

Sizce ne gibi sıkıntılar? Vallahi inanın bilemiyorum ben baskı yapmamak adına konusunu açmıyorum malum cevreden yeterince baskı var zaten.Benim ilgimi kaybetmekten korktuğunu biliyorum şakayla karısık dile getirmişti ama buda yeterli bir sebep değil bence.

her sakanin altinda bi gercek yatar, bak bu cümleyle baslayabilirsin, sen gecen sefer böyle böyle demistin, gercekten öyle olucagini düsünüyormusun? konusun dertlesin, sen ona korkmamasi gerektigini anlatmalisin, erkekler bazen cocuk gibidir....ama bence acilen konusun artik ya siz kari kocasiniz, aranizda böyle seyler olmamali, evlisiniz siz ya

Eşimin babalığından ve ilgisinden hiç şüphem olmaz bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çocukları çok sever fakat ertesi gün hapını alıp gelmesi bile aslında istemediğinin göstergesi değil mi? Beni kırmaktan korktuğu için istersen içme dedi bence :KK43:
Aynen de öyle olmuş. Aranızda sevgi bağı sağlamsa birkaç sene eşinize zaman tanıyın. Geç olgunlaşıyor erkekler eminim önümüzdeki günlerde o da ister.

her sakanin altinda bi gercek yatar, bak bu cümleyle baslayabilirsin, sen gecen sefer böyle böyle demistin, gercekten öyle olucagini düsünüyormusun? konusun dertlesin, sen ona korkmamasi gerektigini anlatmalisin, erkekler bazen cocuk gibidir....ama bence acilen konusun artik ya siz kari kocasiniz, aranizda böyle seyler olmamali, evlisiniz siz ya
teşekkürler fikriniz için:) aksine iletişimimiz çok kuvvetlidir ama bu konuda o bana atıyor topu sen istiyorsan yapalım diye ben ona atıyorum sen istemiyosan erteleriz diye. İçinden gelsin istiyorum ondan konusmuyorum.Bende zamana bıraktım artık zaten.

Back