hemen hamile kalmak

Cnm okudugum kadariyla sen baya bilgili birisn bizimle bunlari paylastigin icin minnettarim sana benden kisaca bahsedeyim 1 bucuk yil oldu evleneli gecen sene hamile kaldim 8 haftalikken kurtaj oldum 2 ay sonra kimyaslal oldu e doktorda bi skntin yok dedi kurtaji ozelde oldum guvendigim hastaneydi ama detayli bakilmio ilk oldugu icin aradan 1 sene yi askin bir sure gecti az degil ve hala kalamadim 3 ay once doktora. Gittim alttan bakti kist iltihap yok iki defa kalmissn stres yapma takdiri ilahi dedi yolladi benimde aklimda suphe var sprermi kalitesiz kan pihtilasmasi tuplerdemi diye diye her ay bir sorun ariyorum kendimde denediklerim ise sogan suyunu octim.duzenli ama olmadi iliskiden sonra yapacklairma dikkat ediom esime ceviiz cok yediriom bu ay propolis aldim keçi boynuzu ozu aldim bu ayda olmazsa esiminde aklina girdim doktora gidcm

Ha bide en guvendigim şeyi soyliym 2 ay once ovulasyon testi aldim adetlerim gununu sasmaz tam tutturdum ogunu degerlendirdigim.halde olmadi kafayi yedim resmen bu ay hic takmiycm dedim hic bisenyaomadim yine olmadi ztn hastaym yarin veya obur gun e biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…