Demek hep bundan hamile kalamiyormusum
Canım saka bir yana çok kasma bu kadar bence çünkü tüm gün aktivitelerini gebeliğe endekslersen bu defada psikolojik olarakta olmaz ki
sadece yemekle olmaz tabi canim, aslinda herseyin en onemlisi stress yapma. Nekadar zor olsada hamile olma hirsini aklindan cikar. Ve kendine gore bir hobby araki surekli aklin hamile olma hirsinda olmasin. veya kendini isine ver. Ondan sonra numara 11 cogu kiside ise yaradi. aylardir bebegi veya senelerdir bebegi olmiyanlarda oldu.. size denemeyi tavsiye ederim..Hepsini ypip genede kalamayanlar ne yapsın
Cokta takıntılı değilim bu konuda illa taktigim zamanlar oldu yapmadgm hiç bir şey kalmadı canm galiba birazda kısmet olmadıkça olmuyo hamile kaldm bukezde düştü önemli olan hayırlısı Rabbim nasip eder umarm..sadece yemekle olmaz tabi canim, aslinda herseyin en onemlisi stress yapma. Nekadar zor olsada hamile olma hirsini aklindan cikar. Ve kendine gore bir hobby araki surekli aklin hamile olma hirsinda olmasin. veya kendini isine ver. Ondan sonra numara 11 cogu kiside ise yaradi. aylardir bebegi veya senelerdir bebegi olmiyanlarda oldu.. size denemeyi tavsiye ederim..
Yogurt, peynir ve sut turleri kesinlikle dogal olmasi cok onemli, bunu aklinizda tutun!Omega 3 yönünden beslenin bol doğal yoğurt kısacası karatay usülü beslenin hemen hamile kalırsınız
amin, inshallah allah size hayirli saglikli evlatnar nasip eder!Cokta takıntılı değilim bu konuda illa taktigim zamanlar oldu yapmadgm hiç bir şey kalmadı canm galiba birazda kısmet olmadıkça olmuyo hamile kaldm bukezde düştü önemli olan hayırlısı Rabbim nasip eder umarm..
Aminnnnnamin, inshallah allah size hayirli saglikli evlatnar nasip eder!
bebekisteyenler,https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ile-kalmak.4406272/message&message_id=6926816Hepsini ypip genede kalamayanlar ne yapsın
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.Hepsini ypip genede kalamayanlar ne yapsın
sormak istedigin bişey olursa yardımcı olurumbebekisteyenler,
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1Oncelikle bilgiler icin cok saol cok faydali olur cogu kisiye benim aklim allak bullak her onune gelen yok sogan yok.yaki yok incir yok sicak tut ya madem oyle acliktan olen afrikada niye kadinlar pes peşe doguruo dogru duzgun su bulamiyolar ama habire cocuk stres onlarda yokmu sanki aclik kolay mi biz ne yapalim ozmn el bebek gul bebek olaninda olmuo veren Allah sen istersen bulutlara kadar cik ne yaparsan yap vermeyince vermiyor ama tevvekkulde etmek lazim bunuda asla inkar etmiyorum ne zmn bu ay yeni bise yapacak olsam baskalari gelio aklima incir yaptim yok sogan yaptim yok vitamin aldim yok ayaklairmi kaldirdim yok ee ben daha ne yapcm baskalairna bakiorm agzini egerek istemeden oldu o naptida oldu her ay biseymi yapti yok ben cabaladigim halde yine yok ne zor bise caresizce beklemek yinede Allah tan umit kesilmez denemeye devam
ilk işlem olarak eşin sperm tahlili yaptırması gerekiyor sperm kalitesi düşükse onun tedavi olması gerek sperm düşüklügüne çoban çökerten otu çok faydalı1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçının bu yazdıgım yazıyı dikkate al bence çok faydalı dua edersin inşallah bana zor değil afrikalı kadınlar demissin afrika sıcak ülke denemekte fayda var bu yazıyı oku kafana takılan birşey olursa cvp vereyim sen hangi yolları denedin
Teşekkürler canm benmbebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.
bebekisteyenler Yeni Üye Üye
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?