• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hemen de gelinliğimi aldım :)

hayırlı olsunnnnnn çok mutlu ol inşallah:49:fatihten almayı düşünüyorum bende fiyatlar ortaama nedir beinm biraz şatafatlı sevdiğimi varsayarsak?:31:bu arada kına gecesinde çalınıcak şarkıları belirledinmi, belirleidysen paylaşsanda bizde kopya çeksek:49:

canım teşekkür ederim :) fatihte 1500'e de var, 3500'e de var. aslında ben bi sürüüü model denedim. baştan beri şu aldığım model gibi bi gelinlik istiyordum. ama ne olur ne olmaz diye altı kabarıklardan da denedim şatafatlılardan :31: aslında onlar da yakışmıştı bi hayli. hatta Roze diye bi yer var, çok kaliteliydi. incili bi model denedim güzel durdu ama inci benim beyaz altın takımıma gitmez diye almak istemedim. mesela o takım 2500'dü alınca. benim aldığım daha kibar ve beni güzel gösterdi diye bunu aldım :34: Ama bence Rozeye uğra tam zevkine göre şeyler bulabilirsin :16:

canım ben ayrı bi kına yapmıycam. düğünün bi girişinde kına yaktırıcam salonda o kadar. kına merasimini pek sevmiyorum. aslına bakarsan kınanın kokusunu duyunca midem bulanıyor çoğu zaman :26: koku konusunda hassasiyetim biraz fazla ya... ama ilk dans şarkısını araştırıyorum ben de düğün için hala karar veremedim :10:

bir gelinlik için tam da olması gerektiği gibi bence. asil, zarif ve şık. mutlulukla giy. :16:

Fatih teki gelinlikleri her zaman çok beğenirim , ne zaman fatihten geçsem uzunn uzunn bakarım vitrinlere :9:

Gelinliğin çok zarif çok beğendimm canımm :16: güle güle giy mutluluklarr :nazar::16::16:

Fatih teki gelinlikleri her zaman çok beğenirim , ne zaman fatihten geçsem uzunn uzunn bakarım vitrinlere :9:

Gelinliğin çok zarif çok beğendimm canımm :16: güle güle giy mutluluklarr :nazar::16::16:

teşekkür ederim canım benimmm :16: benim de gözlerim şeş beş oldu vitrinlere bakarken valla zor buldum :9:
hepimizin hayalleri gerçek olur inşallah :nazar:

Back