Asıl senin olayları kavrayışına hayran kaldım ben prez.Abla diyorsun ya mahalle ağzında tatlım sen benden kaç yaş büyüksündür.Kardeş olacak o kardeş.hadi sende sağlıcakla kal ,sen kal ben gideyim hatta.Sanırsın ablamızda zekavet dere gibi maşallah aktıkça akıyor
Anlıyorum ama varya !
neybi şu meşhur replik ?
-Anlayamazsınız !
-Hem de ne !
Beni en çok çeken cahiller dediginiz kesimin ülkede yaptıgı dalga (oy) köpürtmesi
Asıl senin olayları kavrayışına hayran kaldım ben prez.Abla diyorsun ya mahalle ağzında tatlım sen benden kaç yaş büyüksündür.Kardeş olacak o kardeş.hadi sende sağlıcakla kal ,sen kal ben gideyim hatta.Hala anlama sende.Ah canlarım benim.Siz varya siz...
[/QUOTE
Asıl ben ablayı anlayış şekline hayran kaldım..
Yaşım 30..
Bence gidin
Her Akp seçmenin de seviye çok sukur sende ki gibi degil. Yoksa gerçekten gitmek gerekirdi Kontes.
üff yolcu ufak ufak yol al sen hadi canım.Bebeğine patik falan ör.Ne seçim hırsı olayı anlamadan konuya yorum yapma istersen.Ayrıca bana hakaret ettin seni Allaha havale ettim yazıp duruyorsun ben sana asla hakaret etmedim varsa öyle bir mesajım buyur paylaş.Git beni Allaha havale et sen en iyisi.Bende seni Marko Paşaya havale ediyorum.Şu konuyu da meşgul etmenin manası yok.Ne yazarsan yaz artık sana cevabım asil bir sessizlik olacak zira ben bu tarzda yetişmedim.Farklıyız seninle.Sevgiyle kal.
gerçekteen ne doğru sözmüş bu.
Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır!
yok. ben kimsenin düşmanı olmam.. sadece düşüncemi yazarım. öyle düşmanlık yoktur ruhumda.oooo okypete iş düşmanlığa kadar gelmiş demek
yok. ben kimsenin düşmanı olmam.. sadece düşüncemi yazarım. öyle düşmanlık yoktur ruhumda.
Hahaha :))
Gitmek isteyenleri tutmaya yeltenmediğimiz için mi ?
Anlayamazsin,imkan dahilinde olsa anlatırdım.
aynen. bakma burada birbirimizle kıran kırana mesajlaşıyoruz.olmasın zaten. iş düşmanlığa gelirse gerçekten terk edilesi bir ülke olur..
aynen. bakma burada birbirimizle kıran kırana mesajlaşıyoruz.
ama reelde olsa hepinize çay ikram ederdim. ve sohbet ederdim.
yalnız siyaset konusuna girmemekte yarar olurdu yinede.
umarım.el birliğiyle insanları birbirlerine kırdırmayı başardılar. siyaset kirlidir, gireni de kirletir. tamam ama bu kadar kutuplaşmamalıydık. bu nefretçi yaklaşımlara(ülkenin genel durumu) çok üzülüyorum. inşallah uzun sürmez de akraba, arkadaş, komşu olduğumuzu unutmayız
Biz var siz muhalefeti hiç bir zaman anlamamak
Hadi biz anlamıyoruz da var siz de sizi anlamamak..
O sebeble yıllardır iktidar olamamak
Nasıl anlaşalım cıks cıks..
3 milyona hizmetle 75 milyona hizmet kıyaslanamaz bile.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?