Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

Asıl senin olayları kavrayışına hayran kaldım ben prez.Abla diyorsun ya mahalle ağzında tatlım sen benden kaç yaş büyüksündür.Kardeş olacak o kardeş.hadi sende sağlıcakla kal ,sen kal ben gideyim hatta.Hala anlama sende.Ah canlarım benim.Siz varya siz...

ben hala dünün şokundayım. ne seçime ne de seçmene güveniyorum. Olaylar ortadayken bu rakamlar çıktıysa diyecek bir şey yok. Hatta Cemaat de bölünmüşken bunlar çıktıysa eğer bilemiyorum.. sandıklarda da hep milimetrik rakamlar çıktı %40 aldıysa %43 aldı AKP radikaller hariç. Peki o %40 ların iradesi kimde? Her fırsatta da iktidarı savunan mesajlar olmasa olmuyor.

Ben bilakis seçmenden son derece mutluyum... Mutsuz olduğum kısım yapılan hileler...
40 ilde kesilen elektrik, yakılan oylar, boş sandığa atılan iktidar oyları...vs vs vs
Ülkemi o kadar seviyorum ki, ama bıktığım noktadayım.

ben okynin konusuna cevap verdim. üzerine neden alındın? beni neden kafaya taktığını anlamadım. sen de anlamadın, en iyisi kendine başka uğraşlar bul. bu aralar boşluktasın sanırım. hani şu okullarda herkese karışan asi, arıza tipler gibisin.
nereye yorum yazacağım seni ilgilendirmez. senin konuna yazmadığım müddetçe rahat ol..

ayrıca bir ek,yazdığım mesajım geneldi.yani o sözden bahsediyorum.. lütfen kimse üstüme alınmasın..

olmasın zaten. iş düşmanlığa gelirse gerçekten terk edilesi bir ülke olur..
aynen. bakma burada birbirimizle kıran kırana mesajlaşıyoruz.
ama reelde olsa hepinize çay ikram ederdim. ve sohbet ederdim.
yalnız siyaset konusuna girmemekte yarar olurdu yinede.

aynen. bakma burada birbirimizle kıran kırana mesajlaşıyoruz.
ama reelde olsa hepinize çay ikram ederdim. ve sohbet ederdim.
yalnız siyaset konusuna girmemekte yarar olurdu yinede.

el birliğiyle insanları birbirlerine kırdırmayı başardılar. siyaset kirlidir, gireni de kirletir. tamam ama bu kadar kutuplaşmamalıydık. bu nefretçi yaklaşımlara(ülkenin genel durumu) çok üzülüyorum. inşallah uzun sürmez de akraba, arkadaş, komşu olduğumuzu unutmayız

umarım.

Son düzenleme:
Biz var siz muhalefeti hiç bir zaman anlamamak

Hadi biz anlamıyoruz da var siz de sizi anlamamak..

O sebeble yıllardır iktidar olamamak

Nasıl anlaşalım cıks cıks..

Anlaşmamıza gerek yok zaten Allah korusunnn Çok şükür senin kafadakiker az gerek kalmıyor senin dilden konusmaya

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanı ne büyük bi adammış ya. Gelirinin %90 nını kim bağışlar acaba ? Gönülden tebrik ediyorum kendisini . İnanılmaz saygı duydum

3 milyona hizmetle 75 milyona hizmet kıyaslanamaz bile.....

Pardon adam 3 milyona da hizmet etse 75 milyona da etse kendi ülkesinin refahını düşünüyor halkın düşünüyor orada benim aç halkım varken ben lüks araca binemem diyor yani düşünce, bilinç, insanlık olarak bakıyoruz olaya kaç kişi yönettiğine değil yönetiş biçimine. Adam maaşının % 90 nını yoksullarla paylaşıyor kaplumbağa biniyor hala ama halkına destek çıkıyor kendi çıkarlarını ön plana atmıyor. Öyle makam araçlarında pahalı giysilerle hava atıp halkı asgari ücretle çalışırken onun çocukları paraları yemiyor o elinden geleni yapıyor yettiği yere kadar. Kızını danışman kılıfı altında alıp milyarlar vermiyor ülkesinde iki yakasını bir araya getiremeyenler varken ki zaten siyasette kendi ailenden biri olmamalı. Bizimkiler yiye yiye bize kalmıyor oysa kendi sefamızdan kısıp ne yapsak kar vatandaşımıza diyebilirler öyle değil mi. Bizimkiler anca kendi banka hesaplarını doldursun maaşların kaç katı hem de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…