Katılıyorum sonuna kadar.Hala maddelerin neden yazıldığınıne anlama geldiğini anlayamıyoruz. Kimsenin uruguaya gidecek hali yok tabiki. Bizde daha farklı olmaslı için bir sebep yoktu. Her gelen başbakan en değerlei arazilerimizi yiyip kendine şatolar yapmasaydı, milyon dolarlar bir şekilde el altından başka yerlere uçurulmasaydı, oy toplamak için cami değil de okul ve hastane yapılsaydı, neler olurdu bu ülkede. Herkes koltuk sevdasında para hırsında.
Yıllarca bize topraklarımız çok verimli diye öğretildi. Ki öyle de. Tarımdaki iş gücü günden güne azalıyor. Tarım ürünlerinde ithalat yapmak ne demektir.. Kaman cevizi dünyanın en lezzetli cevizlerinden biri. Verimi fazla tadı lastik gibi bir fransız cevizi var ki adamlar bütün dünyaya ihraç ediyor. Biz de destek yok. Tarım ziraate gidiyorsun adamlar cevizden anlamıyor ki saçma sapan bilgilerle çıkıyorsun. Parayla danışman tutman gerekiyor. Zeytin de aynı durumda devlet desteğini tamamen çekti her şeyden. İtalya İspanya zeytinde uçtu gitti. Bizde hepsi var Avrupa'da yetişebilen her şey fazlası bu topraklarda yetiştiriliyor. Kinoa denen bulgurumsu şey meksikadan geliyor paketi 22lira. Valla denemek için ektim tuttu. Oluyormuş yani. Hayvancılığın halini de biliyoruz. Refah yaşamak için elimizde her türlü imkanlar var.
Haftasonları arabamızla 2 saat trafikte kalıp avmlere gitmek taksitle torba torba alışveriş yapabilmek bir milletin refah seviyesini göstermez. Fazie dayalı ekonomiden beslenen tüketim toplumu olduk çıktık.
Faiz haram diyenler hadi verin oylarınızı annem verin daha çok verin.
üff yolcu ufak ufak yol al sen hadi canım.Bebeğine patik falan ör.Ne seçim hırsı olayı anlamadan konuya yorum yapma istersen.Ayrıca bana hakaret ettin seni Allaha havale ettim yazıp duruyorsun ben sana asla hakaret etmedim varsa öyle bir mesajım buyur paylaş.Git beni Allaha havale et sen en iyisi.Bende seni Marko Paşaya havale ediyorum.yapmayın kızlar. seçim hırsının sizi ülkenizi beğenmeyecek raddeye getirmesine izin vermeyin..
ülkemi beğenmiyormmu dedim. türklüğümle gurur duyuyorum ben. zaten gitmem. beğenmediğim şey yöneticiler. o kadaryapmayın kızlar. seçim hırsının sizi ülkenizi beğenmeyecek raddeye getirmesine izin vermeyin..
gerçekteen ne doğru sözmüş bu.Bir yerde parasını fakirlere bağışlayan gayet mütevazi yaşayan bir yönetici diğer tarafta ayakkabı kutularına kadar para sığdıramayan,aramaya gelecekler korkusundan oğluyla paraları nereye bölüştüreceğini şaşıran bir iktidar.Gitmeliyiz yazınca olayın özünü bir gram anlamadan gidin,hırsınız vs. yazan kişiler.Allahım sen beni cahille sınama akıllı düşman ver.Mantıklı tartışabileyim en azından.
ülkemi beğenmiyormmu dedim. türklüğümle gurur duyuyorum ben. zaten gitmem. beğenmediğim şey yöneticiler. o kadar
Bir yerde parasını fakirlere bağışlayan gayet mütevazi yaşayan bir yönetici diğer tarafta ayakkabı kutularına kadar para sığdıramayan,aramaya gelecekler korkusundan oğluyla paraları nereye bölüştüreceğini şaşıran bir iktidar.Gitmeliyiz yazınca olayın özünü bir gram anlamadan gidin,hırsınız vs. yazan kişiler.Allahım sen beni cahille sınama akıllı düşman ver.Mantıklı tartışabileyim en azından.
Bir yerde parasını fakirlere bağışlayan gayet mütevazi yaşayan bir yönetici diğer tarafta ayakkabı kutularına kadar para sığdıramayan,aramaya gelecekler korkusundan oğluyla paraları nereye bölüştüreceğini şaşıran bir iktidar.Gitmeliyiz yazınca olayın özünü bir gram anlamadan gidin,hırsınız vs. yazan kişiler.Allahım sen beni cahille sınama akıllı düşman ver.Mantıklı tartışabileyim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?