- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
- Konu Sahibi yuzde doksan
-
nasıl kafalar hiç anlamıyorum, yapışın böylelerine. "Sürekli mesaj atmamdan rahatsızsa"? Sen niye sürekli mesaj atıyosun ki sevgilisi olduğunu düsündüğün birine. Ne kadar yazıkYani yazdığınız yorumları atmadan önce hiç okuyor musunuz? takıntılı tip, acıma duygusu vs. Simdi ben barismak istedigim icin acinacak duruma mi dusmus oldum. Surekli mesaj atmamdan cok rahatsizsa sevgilisi varken engellemeli aslinda ben de bunu merak ettigim icin sordum. Dengesiz bir hareket olarak geldi. Hayatinda biri varsa ve mesajdan cok rahatsizsa tabii ki bunu dile getirmeli bu birini durduracak cok buyuk bir etken.
Kaç yaşındaydınız?Evet bu zamana kadar hep öyle oldu. Her eski sevgili bir gün mutlaka dönüyor, öyle değil mi? Ama dönmesinin anlamı olmadığı zaman. İnsan ilk kendini sevip korumalı gerçekten inşallah bir an önce atlatmak istiyorum bu durumu. Bazen keşke daha duygusuz olsaydım, bu hallere düşmeseydim diyorum ama elimde olan bir şey olmadığı için sonuç alamıyorum… sanki lise 2deki ergen aşıklar gibi hissediyorum bazen kendimi
Ya ne kadar okudıugunuzu anlamaktan yoksunsunuz. Sevgilisi oldugunu ogrendikten sonra bunu keske bana daha once soyleseydin de mesaj atmasaydim tarzinda bir sey yazip o gunden sonra hic yazmadim. Uzaktan kinamak kolay, bos yorum yapacaginiza hic yormasaydiniz kendinizi.nasıl kafalar hiç anlamıyorum, yapışın böylelerine. "Sürekli mesaj atmamdan rahatsızsa"? Sen niye sürekli mesaj atıyosun ki sevgilisi olduğunu düsündüğün birine. Ne kadar yazık
Ben 23 yasindayim. Bu da aldigim son ders olsun diyorum dediginiz gibi artik bir seyleri yasaya yasaya problemi daha kolay gorur hale geliyoruz tek cozumu kendine odaklanmak. Kendini merkeze koyunca birileri gecip gitmis hic farketmiyordur herhalde, merkez degismedigi icin.Kaç yaşındaydınız?
Bazı insanlar daha çok duygusal oluyor. Ben de maalesef duygusal biriyim. Çözüm olarak sanırım insan kendisine daha fazla odaklanmalı. Kendisini her anlamda gelistirince hayatın merkezine bir başkasını değil kendimizi alinca ve kendimizi sevince de bize değer vermeyen insanlardan daha kolay vazgecebiliriz diye düşünüyorum.
boş yorum? erkek için kendini kahreden insnları ciddiye almıyorum canım iyi geceler:)Ya ne kadar okudıugunuzu anlamaktan yoksunsunuz. Sevgilisi oldugunu ogrendikten sonra bunu keske bana daha once soyleseydin de mesaj atmasaydim tarzinda bir sey yazip o gunden sonra hic yazmadim. Uzaktan kinamak kolay, bos yorum yapacaginiza hic yormasaydiniz kendinizi.
Almiyorsaniz yazmayin o zaman. Bu kadar basit. insaniz icimizi dokmek icin yaziyoruz dert kucumsuyorsunuz bir de. Yorum yapma zorunluluğu yok korkmayinboş yorum? erkek için kendini kahreden insnları ciddiye almıyorum canım iyi geceler:)
bu dert değil ki, siz kendinizi değersizleştiriyorsunuz böyle yaparakAlmiyorsaniz yazmayin o zaman. Bu kadar basit. insaniz icimizi dokmek icin yaziyoruz dert kucumsuyorsunuz bir de. Yorum yapma zorunluluğu yok korkmayin
Bir bilseniz bazi seyler icin ne kadar cok savas verdigimi.. disardan bakinca elin adami, dunyada erkekten cok ne var biri gelir biri gider. İsin icindeyken oyle olmuyor, evet keske ayriligin ilk zamanlari barismak icin yazmasaydim, keske yapmasaydim. ama o an mantikli dusunen biri zaten yapmazdi. Simdi istesem de yapamam zaten hayatinda biri var. Ben de elbet duzelicem iyilesicem ama inanin herkes icin kolay degil bazi seyleri atlatmak. Herkesin hayati farkli, benim biraz da tutunmam icin motivasyondu bu iliski. O yuzden bu kadar cok hirpalandim, burda baska insanlarla paylasma ihtiyaci hissettim, bu durumu ilk ben yasamadim son da olmayacagim sonucta, surec sadece farkindayimbu dert değil ki, siz kendinizi değersizleştiriyorsunuz böyle yaparak
Biten bitmiştir hanımefendi. Sürekli hesaplar açıp ona ulaşmaya çalışmanız evet"takıntı". Ve evet peşinden koşmanızda acınası (çocuk öyle görüyor büyük ihtimalle). İlla sizi engellemesine veya hayatında biri olduğunu söylemesine gerek yok yazmamanız gerekir.Yani yazdığınız yorumları atmadan önce hiç okuyor musunuz? takıntılı tip, acıma duygusu vs. Simdi ben barismak istedigim icin acinacak duruma mi dusmus oldum. Surekli mesaj atmamdan cok rahatsizsa sevgilisi varken engellemeli aslinda ben de bunu merak ettigim icin sordum. Dengesiz bir hareket olarak geldi. Hayatinda biri varsa ve mesajdan cok rahatsizsa tabii ki bunu dile getirmeli bu birini durduracak cok buyuk bir etken.
Kıza niye hakaret ediyorsun kızın ne suçu var yaniEn azından iki ay beklemiş ben başkası için terkedildim resmen iki ay önce ve her şey çok güzeldi bana cok düşkündü son ana kadar bile. Bu daha kötü. Ben ilk öğrendiğimde hem kiza hakaret ettim hem kendisine yazdım son mesajida yine beni suçlamıştı sen haketmedigim şeyler yaptin bla bla aglama. Cevap vermedim bidaha engelledim her yerden. Simdi düşünüyorum kıza yazip hakaret etmek bile cok fazla dusurmusm kendimi. İcim sogumadi malesef ama ilk zamanlar ki gibi de değil çok şükür iyileşmek doğrusal değildir unutma bunu. Bazen hala hazmedemiyorum ağlıyorum ama bazen çok iyi oluyorum. Seven insanın yapacağı şeyler değil malesef
Siz hala umut arıyorsunuz.2-3 ay önce ayrıldığım bir eski sevgilim var, çok yoğun bir ilişkiydi ve saçma sapan sebeplerle bitti, barışmaya o kadar çok uğraşmıştım ki beni her yerden engelliyordu. 2 ay boyunca her açtığım hesabı engelledi. Ben de ulaşmayı bıraktım. Ayrılığın son 1 ayında 3-4 farklı hesaptan storylerimi izlemeye başladı ama izleyip engellemiyordu da. Bak ben bakıyorum der gibi kendine ait farklı farklı hesaplardan izledi storylerimi,mesaj attım yine konuşmadı. Zamanla tüm engelleri kaldırmış. Zamanla dediğim de uzun süreçler değil 1 ay içinde. Geçen sevgilisi ya da flört halinde mi bilmiyorum birisi olduğunu öğrendim. Yediremedim kendime ona da mesaj attım çünkü madem böyle bir şeyi var ben ona mesaj atarken hayatımda biri var yazma diyebilirdi bana. Aylarca beni görmezden gelen insan benim ona mesaj attığım zamanda hayatında biri olmadığını söyledi. Yani şu an var anlamına geliyor bu. Ne kadar üzüldüm size anlatamam tarifi yok.. nasıl unuttu her şeyi şak diye birini buldu aklım almıyor. Askere gidecek bedelli yapacak zaten eylülde. Sanki yalnız kalmamak için hemen birini buldu. O kadar çok ahımı aldı ki size anlatamam salak yerine konmak çok üzdü beni. İçim yanıyor. Şimdi de normalde her yerden engelleyen adam tüm engellerimi kaldırmış. Ben olsam asıl şimdi engellerdim hayatında biri var sonuçta kim eski sevgilisinin ulaşmasını ister ki? Akıl sır erdiremedim daha önce böyle şeyler yaşayan birileri var mı?
Olaylar karışık ama ne olursa olsun muhattap olmamam gerekirdi o anın drama queenliyle jajsjjajKıza niye hakaret ediyorsun kızın ne suçu var yani
Bu sana ders olsun .Olaylar karışık ama ne olursa olsun muhattap olmamam gerekirdi o anın drama queenliyle jajsjjaj
Sürekli ilgi göstermen hoşuna gitmiş ve yedek yapmış seni. Bu yürümezse azıcık buna zarf atarım eğlenirim ayağı yapıyor. Maalesef ki erkekler böyle. Senin kendine değerin varsa bu adamdan uzaklaş her yerden engelle. Bir süre sonra o sana ulaşmaya çalışacaktır bu aşk değik sadece meraktan olur. Bu adam için güzelim aylarını yıllarını harcama. Bitmiş bir ilişki tekrar ayağa kalkmaz kalksa bile topallar ve düşersin.2-3 ay önce ayrıldığım bir eski sevgilim var, çok yoğun bir ilişkiydi ve saçma sapan sebeplerle bitti, barışmaya o kadar çok uğraşmıştım ki beni her yerden engelliyordu. 2 ay boyunca her açtığım hesabı engelledi. Ben de ulaşmayı bıraktım. Ayrılığın son 1 ayında 3-4 farklı hesaptan storylerimi izlemeye başladı ama izleyip engellemiyordu da. Bak ben bakıyorum der gibi kendine ait farklı farklı hesaplardan izledi storylerimi,mesaj attım yine konuşmadı. Zamanla tüm engelleri kaldırmış. Zamanla dediğim de uzun süreçler değil 1 ay içinde. Geçen sevgilisi ya da flört halinde mi bilmiyorum birisi olduğunu öğrendim. Yediremedim kendime ona da mesaj attım çünkü madem böyle bir şeyi var ben ona mesaj atarken hayatımda biri var yazma diyebilirdi bana. Aylarca beni görmezden gelen insan benim ona mesaj attığım zamanda hayatında biri olmadığını söyledi. Yani şu an var anlamına geliyor bu. Ne kadar üzüldüm size anlatamam tarifi yok.. nasıl unuttu her şeyi şak diye birini buldu aklım almıyor. Askere gidecek bedelli yapacak zaten eylülde. Sanki yalnız kalmamak için hemen birini buldu. O kadar çok ahımı aldı ki size anlatamam salak yerine konmak çok üzdü beni. İçim yanıyor. Şimdi de normalde her yerden engelleyen adam tüm engellerimi kaldırmış. Ben olsam asıl şimdi engellerdim hayatında biri var sonuçta kim eski sevgilisinin ulaşmasını ister ki? Akıl sır erdiremedim daha önce böyle şeyler yaşayan birileri var mı?
o kızı da önemsemiyormuş gibi biri var desin daha böyle kaç kız vardır elinde bedelli dediğin 21 gün yani biri olsa ne olmasa ne? sen egosunu şişirmişsin elini çekince de o merak etmeye başlamış, boşta kalmıştır bırak kendi hayatına bak2-3 ay önce ayrıldığım bir eski sevgilim var, çok yoğun bir ilişkiydi ve saçma sapan sebeplerle bitti, barışmaya o kadar çok uğraşmıştım ki beni her yerden engelliyordu. 2 ay boyunca her açtığım hesabı engelledi. Ben de ulaşmayı bıraktım. Ayrılığın son 1 ayında 3-4 farklı hesaptan storylerimi izlemeye başladı ama izleyip engellemiyordu da. Bak ben bakıyorum der gibi kendine ait farklı farklı hesaplardan izledi storylerimi,mesaj attım yine konuşmadı. Zamanla tüm engelleri kaldırmış. Zamanla dediğim de uzun süreçler değil 1 ay içinde. Geçen sevgilisi ya da flört halinde mi bilmiyorum birisi olduğunu öğrendim. Yediremedim kendime ona da mesaj attım çünkü madem böyle bir şeyi var ben ona mesaj atarken hayatımda biri var yazma diyebilirdi bana. Aylarca beni görmezden gelen insan benim ona mesaj attığım zamanda hayatında biri olmadığını söyledi. Yani şu an var anlamına geliyor bu. Ne kadar üzüldüm size anlatamam tarifi yok.. nasıl unuttu her şeyi şak diye birini buldu aklım almıyor. Askere gidecek bedelli yapacak zaten eylülde. Sanki yalnız kalmamak için hemen birini buldu. O kadar çok ahımı aldı ki size anlatamam salak yerine konmak çok üzdü beni. İçim yanıyor. Şimdi de normalde her yerden engelleyen adam tüm engellerimi kaldırmış. Ben olsam asıl şimdi engellerdim hayatında biri var sonuçta kim eski sevgilisinin ulaşmasını ister ki? Akıl sır erdiremedim daha önce böyle şeyler yaşayan birileri var mı?
Sen buna böyle mesaj attığın sürece daha çok adamı havalandırıyorsun. Üstüne düşme unutmöak belki zor olabilir ama unutursun elbet. Maalesef erkeklerin çoğunluğu bu şekilde bu erkek milleti için üzülmemeyi geçde olsa öğrendim ben değmez hiçbiri için çünkü.2-3 ay önce ayrıldığım bir eski sevgilim var, çok yoğun bir ilişkiydi ve saçma sapan sebeplerle bitti, barışmaya o kadar çok uğraşmıştım ki beni her yerden engelliyordu. 2 ay boyunca her açtığım hesabı engelledi. Ben de ulaşmayı bıraktım. Ayrılığın son 1 ayında 3-4 farklı hesaptan storylerimi izlemeye başladı ama izleyip engellemiyordu da. Bak ben bakıyorum der gibi kendine ait farklı farklı hesaplardan izledi storylerimi,mesaj attım yine konuşmadı. Zamanla tüm engelleri kaldırmış. Zamanla dediğim de uzun süreçler değil 1 ay içinde. Geçen sevgilisi ya da flört halinde mi bilmiyorum birisi olduğunu öğrendim. Yediremedim kendime ona da mesaj attım çünkü madem böyle bir şeyi var ben ona mesaj atarken hayatımda biri var yazma diyebilirdi bana. Aylarca beni görmezden gelen insan benim ona mesaj attığım zamanda hayatında biri olmadığını söyledi. Yani şu an var anlamına geliyor bu. Ne kadar üzüldüm size anlatamam tarifi yok.. nasıl unuttu her şeyi şak diye birini buldu aklım almıyor. Askere gidecek bedelli yapacak zaten eylülde. Sanki yalnız kalmamak için hemen birini buldu. O kadar çok ahımı aldı ki size anlatamam salak yerine konmak çok üzdü beni. İçim yanıyor. Şimdi de normalde her yerden engelleyen adam tüm engellerimi kaldırmış. Ben olsam asıl şimdi engellerdim hayatında biri var sonuçta kim eski sevgilisinin ulaşmasını ister ki? Akıl sır erdiremedim daha önce böyle şeyler yaşayan birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?