- 9 Ağustos 2023
- 13
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi yuzde doksan
-
1 sene olcakti. Ama cok yogundu acikcasi cok sık gorusuyordukNe kadar sürmüştü ilişkiniz?
İliskide tam istedigim gibi biriydi o yuzden bu kadar israrci oldum belki de..Ay bosver seni istemeyeni sende isteme. Niye bu kadar peşinden koyuyorsunuz anlamıyorum ki . Dünyanın sonu değil önüne bak.
Sizin sevginiz devam ettiği için 2-3 ay içinde yeni birini bulmuş olmasını garipsiyor ve uzuluyorsunuz. Haklısınız. Ama sevgisi biten biri için 2 ay yeni bir ilişki için yeterli bir süre..1 sene olcakti. Ama cok yogundu acikcasi cok sık gorusuyorduk
Yorumunuz icin cok tesekkurlerSizin sevginiz devam ettiği için 2-3 ay içinde yeni birini bulmuş olmasını garipsiyor ve uzuluyorsunuz. Haklısınız. Ama sevgisi biten biri için 2 ay yeni bir ilişki için yeterli bir süre..
Umarım en kısa sürede siz de toparlanir ve içinizde ona dair bir sevgi birakmadan yeni bir sayfa açarak mutlu olursunuz.
Ama sizi aldatmış?Yorumunuz icin cok tesekkurlerama biz sevgi bitmesi ya da sıkılma vs gibi konulardan ayrılmadık. Ozet gecemeyecegim bir konu oldugu icin derine girip gereksiz detaylandırmak istemiyorum. 2 ay bence cok kisa bir sure, dedigim gibi bir sıkılma ya da artık sevmeme gibi durum yoktu ortada olsaydı evet bence de oyle olurdu. Aklım bu yuzden cok karisik umarim yepyeni bir sayfa acabilirim
Yani yazdığınız yorumları atmadan önce hiç okuyor musunuz? takıntılı tip, acıma duygusu vs. Simdi ben barismak istedigim icin acinacak duruma mi dusmus oldum. Surekli mesaj atmamdan cok rahatsizsa sevgilisi varken engellemeli aslinda ben de bunu merak ettigim icin sordum. Dengesiz bir hareket olarak geldi. Hayatinda biri varsa ve mesajdan cok rahatsizsa tabii ki bunu dile getirmeli bu birini durduracak cok buyuk bir etken.Ne desem bilemiyorum neden bu duruma düşmene izin veriyorsun takıntılı bir tip gibi.Cocugun egosunu öyle besliyorsun ki. Engellemis engellememis kısımlarınin ne önemi var sana döndü mü hayır hayatına devam ediyor. Israrla mesaj atılsa sıkılır her insan ve taciz ediyorsun aslında onu.
Şu adamlara prim vermeyin ya barışmak adına yalvar yakar olmayın.Benim hissettigim tek şey acıma duygusu cazibesi de gidiyor kişinin gözümde. Bilen bilir cazibe en önemli şey iliski dinamiğini sağlıklı tutar.
Hem herkesin acı atlatma olayı çok farklı kimi ağlar kimi başka birini bulur yada sosyal hayata bırakır kendini.
Hayatında biri varsa da seni ilgilendirmez ki bilgi vermek zorunda da değil sen mesaj attığın da.
Ne demek istediniz?Ama sizi aldatmış?
Kimse ilişkisi biter bitmez şak diye hemen birini bulamaz. O ilişkinin öncesinin de olduğunu düşündüm. Adam sizi gözden çıkarıp yeni sevgilisiyle sefa sürüyor. Siz de engelledi açtı mesaj attım şöyle yaptı böyle yaptı diye kendinizi yiyorsunuz. Mesaj attım o da engeli acmasaydi dengesiz diyorsunuz. E o zaman hayatına baksana güzel kardeşim. Elin saçma sapan dengesiz herifini niye yüceltiyorsun bu kadar. Bırak b.kunda yüzsün.Ne demek istediniz?
İki ay sevgisi devam eden için evet kısa süre haklisiniz. Belki ilişki içindeyken bitmiştir belki bu ayrılık sürecinde bitmiştir sevgisi. Çok üzücü gelebilir anlıyorum ama dediğiniz gibi basit, saçma sebeplerden ötürü bitmiş ve sizin israrlariniza rağmen karşı taraf engelleyip hatta yeni bir ilişkiye de başlamışsa belli ki onda sevgi kalmamış.Yorumunuz icin cok tesekkurlerama biz sevgi bitmesi ya da sıkılma vs gibi konulardan ayrılmadık. Ozet gecemeyecegim bir konu oldugu icin derine girip gereksiz detaylandırmak istemiyorum. 2 ay bence cok kisa bir sure, dedigim gibi bir sıkılma ya da artık sevmeme gibi durum yoktu ortada olsaydı evet bence de oyle olurdu. Aklım bu yuzden cok karisik umarim yepyeni bir sayfa acabilirim
Ya ben bu konudan yani onun hemen unutmasindan dolayi cok üzgünüm. Cok kalbim kırık. Kimseyi de yuceltmiyorum ben cok sevdigim icin gozumde oyle oldugu icin belki de bu sekilde konusuyorum. Bende saflik var ben sevdigim zaman gercekten baglaniyorum su an baskasiyla baslamayi midem almiyor. Belki daha önce biri bunu yasamistir diye sormak istedim. Kendimi cikmazda hissediyorumKimse ilişkisi biter bitmez şak diye hemen birini bulamaz. O ilişkinin öncesinin de olduğunu düşündüm. Adam sizi gözden çıkarıp yeni sevgilisiyle sefa sürüyor. Siz de engelledi açtı mesaj attım şöyle yaptı böyle yaptı diye kendinizi yiyorsunuz. Mesaj attım o da engeli acmasaydi dengesiz diyorsunuz. E o zaman hayatına baksana güzel kardeşim. Elin saçma sapan dengesiz herifini niye yüceltiyorsun bu kadar. Bırak b.kunda yüzsün.
İnsallah dediginiz gibi olur yorumunuzu okuyunca bile gözlerim doldu o kadar kötü bir haldeyim ki. Gercekten bir gun benim degerimi anlamasini gozlerimle gormeyi o kadar isterim ki.. icim sogur en azindanİki ay sevgisi devam eden için evet kısa süre haklisiniz. Belki ilişki içindeyken bitmiştir belki bu ayrılık sürecinde bitmiştir sevgisi. Çok üzücü gelebilir anlıyorum ama dediğiniz gibi basit, saçma sebeplerden ötürü bitmiş ve sizin israrlariniza rağmen karşı taraf engelleyip hatta yeni bir ilişkiye de başlamışsa belli ki onda sevgi kalmamış.
Yaptığı hareketleri (engelleme, engeli kaldırma) bunları anlamlandırmaya çalışmak sizi yormaktan başka bir şey sağlamaz. Böyle aklınızı karıştıran biri yerine sevginizi hak edecek ve sizi de çok sevip bunu hareketleriyle de gösterecek birini hak ediyorsunuzdur. Siz elinizden geleni yapmissiniz, karşınızdaki istemediğini söyleyip hatta hayatına birilerini dahi almış. Aklınız her karıştığında engeli kaldırdı acaba bir şey mi bekliyor, bir şey mi ima ediyor vb düşünceleri geldiğinde onun bu yaptıklarını hatırlayıp sizin daha iyi bir ilişkiye layık olduğunuzu, sizi bu şekilde üzmeyecek biriyle olmanız gerektiğini kendinize hatirlatın. Mümkünse takip etmeyi bırakın ama bunu yapamiyorsaniz da kendinize belli bir süre verin sadece o zaman diliminde takip edin. Bu şekilde bir süre sonra tamamen takibi de bırakırsınız. Ama iletişime asla geçmeyin o kişiyle. Candan Erçetin/elbette şarkısını sever misiniz bilmiyorum ama bu yorumu okuduktan sonra bir dinleyin. "Elbette bugün agliyorsaniz yarın güleceksiniz. "
İş o noktaya gelince siz çoktan yolunuza baktığınız için sizin değerinizi anlamış mı anlamamis mi sizin için mühim olmayacak. Ondan önce siz kendi degerinizi anlamalisiniz ama. Şimdiye kadar bu kişiye yazmış, ikna etmeye çalışmış ve iletişimde kalmissiniz. Şimdiden sonra artık kendi degerinizi anlayın ve bu kişiden uzak tutun kendinizi. Siz kendi degerinizi fark etmedikçe bir başkası hiç fark edemez maalesef.İnsallah dediginiz gibi olur yorumunuzu okuyunca bile gözlerim doldu o kadar kötü bir haldeyim ki. Gercekten bir gun benim degerimi anlamasini gozlerimle gormeyi o kadar isterim ki.. icim sogur en azindan
Yani yazdığınız yorumları atmadan önce hiç okuyor musunuz? takıntılı tip, acıma duygusu vs. Simdi ben barismak istedigim icin acinacak duruma mi dusmus oldum. Surekli mesaj atmamdan cok rahatsizsa sevgilisi varken engellemeli aslinda ben de bunu merak ettigim icin sordum. Dengesiz bir hareket olarak geldi. Hayatinda biri varsa ve mesajdan cok rahatsizsa tabii ki bunu dile getirmeli bu birini durduracak cok buyuk bir etken.
Evet bu zamana kadar hep öyle oldu. Her eski sevgili bir gün mutlaka dönüyor, öyle değil mi? Ama dönmesinin anlamı olmadığı zaman. İnsan ilk kendini sevip korumalı gerçekten inşallah bir an önce atlatmak istiyorum bu durumu. Bazen keşke daha duygusuz olsaydım, bu hallere düşmeseydim diyorum ama elimde olan bir şey olmadığı için sonuç alamıyorum… sanki lise 2deki ergen aşıklar gibi hissediyorum bazen kendimiİş o noktaya gelince siz çoktan yolunuza baktığınız için sizin değerinizi anlamış mı anlamamis mi sizin için mühim olmayacak. Ondan önce siz kendi degerinizi anlamalisiniz ama. Şimdiye kadar bu kişiye yazmış, ikna etmeye çalışmış ve iletişimde kalmissiniz. Şimdiden sonra artık kendi degerinizi anlayın ve bu kişiden uzak tutun kendinizi. Siz kendi degerinizi fark etmedikçe bir başkası hiç fark edemez maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?