- 9 Ağustos 2023
- 13
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi yuzde doksan
2-3 ay önce ayrıldığım bir eski sevgilim var, çok yoğun bir ilişkiydi ve saçma sapan sebeplerle bitti, barışmaya o kadar çok uğraşmıştım ki beni her yerden engelliyordu. 2 ay boyunca her açtığım hesabı engelledi. Ben de ulaşmayı bıraktım. Ayrılığın son 1 ayında 3-4 farklı hesaptan storylerimi izlemeye başladı ama izleyip engellemiyordu da. Bak ben bakıyorum der gibi kendine ait farklı farklı hesaplardan izledi storylerimi,mesaj attım yine konuşmadı. Zamanla tüm engelleri kaldırmış. Zamanla dediğim de uzun süreçler değil 1 ay içinde. Geçen sevgilisi ya da flört halinde mi bilmiyorum birisi olduğunu öğrendim. Yediremedim kendime ona da mesaj attım çünkü madem böyle bir şeyi var ben ona mesaj atarken hayatımda biri var yazma diyebilirdi bana. Aylarca beni görmezden gelen insan benim ona mesaj attığım zamanda hayatında biri olmadığını söyledi. Yani şu an var anlamına geliyor bu. Ne kadar üzüldüm size anlatamam tarifi yok.. nasıl unuttu her şeyi şak diye birini buldu aklım almıyor. Askere gidecek bedelli yapacak zaten eylülde. Sanki yalnız kalmamak için hemen birini buldu. O kadar çok ahımı aldı ki size anlatamam salak yerine konmak çok üzdü beni. İçim yanıyor. Şimdi de normalde her yerden engelleyen adam tüm engellerimi kaldırmış. Ben olsam asıl şimdi engellerdim hayatında biri var sonuçta kim eski sevgilisinin ulaşmasını ister ki? Akıl sır erdiremedim daha önce böyle şeyler yaşayan birileri var mı?