Hemcinslerim gibi

sanırım bende bunu yapardım .
yok hemcins kelimesini her yerde kullanırdım, yok ayaklarıma kapanana kadar bir daha sevişmem falan. bak bu yukarıdaki önerileri dinlersen 1 seneye kızlar boşanıyorum diye konu açarsın benden demesi.

mastürbasyon yapacağına benimle olabilirdin diye sık boğaz etme ikisi aynı şey değil. o an canı istememiş. seni erkeklere benzetmesi konusunda haksız ama bence adamı daraltma.
Adam zaten isteksiz.o da canıma minnet der valla.

Kendi performans sorununda bile sizi suçlaması...
Erkeklerin özellikle Türk erkeklerinin çoğu kolpa, sevişmeden önce +18cm pipim var derler, gecede beş posta terlemeden derler, doyumsuz vs...
Gerçekler 13 cm, bir sevişme sonrası bir hafta dinlenme üç saniyede boşalma, kendini pişman hissetme, suçluluk duyguları falan.
Onurunla yaşa, çalıya çırpıya sürt!
Suçluluk duygusu, kendini kötü hissetme mi yuhh.en son kadınlar diyordu bunları.şimdi dünya tersine dönmüş valla.

Kendi performans sorununda bile sizi suçlaması...
Erkeklerin özellikle Türk erkeklerinin çoğu kolpa, sevişmeden önce +18cm pipim var derler, gecede beş posta terlemeden derler, doyumsuz vs...
Gerçekler 13 cm, bir sevişme sonrası bir hafta dinlenme üç saniyede boşalma, kendini pişman hissetme, suçluluk duyguları falan.
Onurunla yaşa, çalıya çırpıya sürt!
Biz erkek olsak sanki çok iyi mi performans gösterecektik.adamların derdi büyük.boyutu bir dert, işlevi bir dert, şekli bir dert, süresi bir dert, dert oğlu dert.

Suçluluk duygusu, kendini kötü hissetme mi yuhh.en son kadınlar diyordu bunları.şimdi dünya tersine dönmüş valla.
Yoo hep böyleydi, türk erkeklerinin büyük bir kısmı mastürbasyon ve sevişme sonrasi pişmanlık yaşar, yanlış yetiştirilme baskı vs ... sonuçları bunlar

Çok kırıcı.bu arada eskiden 10 gün ara açıldığı oluyorsa çok da istekli biri değilmiş bence.evlilik zaten yeni.ben buradaki yorumlara ve kadınların çekişmesine de anlam veremiyorum.libido parmak izi gibidir.her insanda farklıdır.karşındakini olduğu gibi kabul etmemek büyük hata.ne yapsın yani adam isteği bu kadarsa ? Istediğin kadar kız, kavga çıkar.maalesef her ilişki kafadaki pembe hayallere uyamıyor.eee uyanını bulamadıysan da ya sesini kesip adamı olduğu gibi kabul edeceksin ya da başka alternatiflere yelken açacaksın.bu kadar basit.ne diyeyim adama şimdi ? Bu kadar sıkıştırmışsın o da patlamış.eee diyelim ki haklısın 2 günde bir 5 günde bir kesin olmalı, seni ihmal ediyor.adam drğişecek mi ? En fazla 1 ay sıkar sonra yine aynı.dediğim gibi kimse değişmez kocanın isteğine de sen çoğaltamazsın.doğuştan gelen şeyler.ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin demişler.çocuk gibi zırlayacağınıza bu şekilde devam edip kabullenebilir miyim yoksa yok yakınken dönmeli miyim diye düşünün.aynı mesele çoluk çocuk falan olursa katlanarak tekrarlayacak çünkü.
Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuk gibi zırlamıyorum. Üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim.
10 günde bir dediysem hastalık, yorgunluk, ayrı kalmak gibi nedenlerden çoğu. Daha öncesinde de her gün olduğu da olur yazmıştım buna bakarakta istekli diyebiliriz mesela. Ben sadece söylediği cümlelerin beni üzdüğünden, acaba ben mi abartıyorum diye sordum zaten.
Birkaç yerde daha yorumunuza denk geldim ne bu şiddet, bu celal yani çok sertsiniz kusura bakmayın.

Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuk gibi zırlamıyorum. Üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim.
10 günde bir dediysem hastalık, yorgunluk, ayrı kalmak gibi nedenlerden çoğu. Daha öncesinde de her gün olduğu da olur yazmıştım buna bakarakta istekli diyebiliriz mesela. Ben sadece söylediği cümlelerin beni üzdüğünden, acaba ben mi abartıyorum diye sordum zaten.
Birkaç yerde daha yorumunuza denk geldim ne bu şiddet, bu celal yani çok sertsiniz kusura bakmayın.
Birbirine alışınca da cinsel ilişki sayısının azalması normal.verdiğiniz örnek yeni olduğunuzdan kaynaklanıyor olabilir.biz de sevgilimle ilk buluşmalarımızda sabaha kadar , acıyana kadar yapıyorduk.şimdi 2.bile kırk yılda bir oluyor. süre geçtikçe azalacak elbet.biz kadınlar hayatın gerçeklerini bile kabullenmekten aciziz.hep pembe hayaller peşindeyiz.koskoca hayat inişler çıkışlar ilişkilerde de yaşanacak.bundan doğal birşey yok.kadınların hayattan gerçekten gerçek dışı beklentileri var gerçekten.

X