- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
aşkın celladı ile N... ağladığında aklımda olan kitaplarıydı benim deDepresyon tedavisi ve aşkın celladını aldım ördeğim.
Ben aslında daha önce okumadım zannediyordum kendisini ama bir psikiyatristin gizli defteri ve günü birlik hayatlar da onun kitabıymış.
2-3 yıl önce okumuştum. Özellikle bir psikiyatristin gizli defterini öneririm.
Depresyon tedavisi ve Aşkın Celladını da aldım. Sırayı bekliyorlar bakalım. Araya bir Garange atıp seri halinde 1 ayda bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Bu arada kitapla ilgili ilk yorumum güzel değil. Hikayeler ilginç aslında ama arada çok tekniğe girilmiş ve cidden uzatılmış bölümler var. Yine de güzel aktarılmış.
aşkın celladı ile N... ağladığında aklımda olan kitaplarıydı benim deEkimde sipariş vereceğim, o vakte kadar okuduklarında yönlenirim
Beni ödülle cezalandırma kitabını da çok merak ediyorum. Yorumlarını takipte olacağım :)kitapzede ”entellektüellerin Hurafeleri” bitti.
Yorumum: ilk defa okudum yazarı, farklı bir kalemi var.bi çok konuda farklı bakışaçısı sunmuş ama bazen de zorlamaymış gibi geldi yorumları.kitapta pek fazla bir bütünlük yok ama uslübu komik sayılabilir, okurken çok tebessüm ettimKatılmadığım noktalar da bile...
Yeni kitabım: Özgür Bolat, Beni Ödülle Cezalandırma
61 deyim canım ben de bitirmek için sabırsızlanıyorumBeni ödülle cezalandırma kitabını da çok merak ediyorum. Yorumlarını takipte olacağım :)
Bugün aklımdan geçti seni etiketleyip ne yapıyorsun diye soracaktım sonra bi şeylere dalıp unutmuşum.Kızlar nasılsınız gelemedim bir süredir rahatsızlandım hastayken çalışmak çok zordu yeni yeni geçti sayılır :)
Ben ik sayfadaki listeyi yürütmekte çok zorlanıyorum kızlar işten akşam geliyorum ve her gün bir şekilde güncellemek lazım ama yetişecek gücü bulamıyorum hep. Bir öneriniz var mı şunu yapalım diye ya da aranızdan ben devralırım diyen varsa konuyu devredebilirim de ne dersiniz?
canım geçmiş olsun ve de kolay gelsinKızlar nasılsınız gelemedim bir süredir rahatsızlandım hastayken çalışmak çok zordu yeni yeni geçti sayılır :)
Ben ik sayfadaki listeyi yürütmekte çok zorlanıyorum kızlar işten akşam geliyorum ve her gün bir şekilde güncellemek lazım ama yetişecek gücü bulamıyorum hep. Bir öneriniz var mı şunu yapalım diye ya da aranızdan ben devralırım diyen varsa konuyu devredebilirim de ne dersiniz?
Aynı şeyi ben de Alfie Kohn'un Koşulsuz Ebeveynlik kitabında yasamıstım. Sorunu uzun uzun sayfalarca anlatıp "ee peki ne yapmamız gerek" kısmını biraz havada bırakmış. Şu anda okudugum kitap o acıdan beni daha çok tatmin etti :)kitapzede morordek kızlar kitabım yenice bitti
Yorumum(Beni Ödülle Cezalandırma)
Güzel, katkısı olan ve de “ah ben yanlış yapmışım burda” dedirten bir kitap, tavsiye ederimİki bölümden oluşuyor, ilk bölümde ödül neden cezadırı açıklamış uzun uzun, asıl uzatması gereken kısmı kısa tutmuş. Sorunu değil de çözümü uzun üzüm anlatsa daha uygulanabilir olurdu biz anneler açısından
Yeni kitabım Doğan Cüceloğlu olur sanırım“İletişim Donanımları”
Doğan cüceloğlu harika canım. Ben onun kitaplarını okurken zevkle okumuşum dur hep. Birçok kitabını okudum. Sana da keyifli okumalar.kitapzede morordek kızlar kitabım yenice bitti
Yorumum(Beni Ödülle Cezalandırma)
Güzel, katkısı olan ve de “ah ben yanlış yapmışım burda” dedirten bir kitap, tavsiye ederimİki bölümden oluşuyor, ilk bölümde ödül neden cezadırı açıklamış uzun uzun, asıl uzatması gereken kısmı kısa tutmuş. Sorunu değil de çözümü uzun üzüm anlatsa daha uygulanabilir olurdu biz anneler açısından
Yeni kitabım Doğan Cüceloğlu olur sanırım“İletişim Donanımları”
Kimsecikler yok buradamorordek , @yolcukardelen, hedef38beden bi de ben. 18 eylülden beri başka hiç kimse uğramamış.
Bitirince oku dersen okurum canım ben deAynı şeyi ben de Alfie Kohn'un Koşulsuz Ebeveynlik kitabında yasamıstım. Sorunu uzun uzun sayfalarca anlatıp "ee peki ne yapmamız gerek" kısmını biraz havada bırakmış. Şu anda okudugum kitap o acıdan beni daha çok tatmin etti :)
Evet canım ben de çok severim, mutfakta iş yaparken açarım dinlerim bazenDoğan cüceloğlu harika canım. Ben onun kitaplarını okurken zevkle okumuşum dur hep. Birçok kitabını okudum. Sana da keyifli okumalar.
Okulla birlikte çoluk çocuk çok mu yoğun acaba herkesKimsecikler yok buradamorordek , @yolcukardelen, hedef38beden bi de ben. 18 eylülden beri başka hiç kimse uğramamış.
canım ben ilk sayfaya bakmıyorum nerdeyse hiçKızlar burdayım yazdıklarınızı okudum konuyu kapatmıyorum ben sizden öneri almak adına yazmıştım daha çok fikir olması için :)morordek in de dediği gibi haftada bir güncelleme yapabilirim bu benim için en uygun cumartesi akşamları olabilir. Ve de dediğiniz gibi çok kişi olmadığımız için ilk sayfadaki tabloyu kendi bilgisayarıma kaydedip sadece aktifleri ekleyeceğim geen herkese daima kapımız açık zaten yine gelmek isteyen ben çıkmışım listeden ekleyin diyen olursa tabi ki eklerim de :) Size de uygun mudur cumartesi ? Eğer uygunsa ben yarın düznelemleri yaparım akşama :) @yolcukardelen hedef38beden