Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç olmamasından iyidir, bir yerlerden başlamak en iyisi İki çocukla ağır aksak ilerlemek de başarıdır canımArkadaşlar sizin maasallahiniz var yaa, ben daha ancak yarisina gelebildim ctesiden beri
375 sayfa zaten ve ben 201deyim
Çok geçmiş olsun vampirella umarım şu an her şey yolundadırKızlar siteye çok az gelebildim bir kaza durumu vardı başımızda ondan moralim çok bozuktu yarın akşama liste güncellemelerini yapacağım malesef elimdeki kitabı ben henüz bitiremedim
Pazar günü akşam 8 e kadar Ağustos ayı okunan kitapları sayfa sayısı ile birlikte yazarsanız sevnirim :)
Tam olmasa da halimize şükür diyorum inşallah daha iyi olur her şey :)Çok geçmiş olsun vampirella umarım şu an her şey yolundadır
Oyle tabi, gecen sene hic okuyamiyordum neredeyse. Yarim kalmis bi kitabim daha varHiç olmamasından iyidir, bir yerlerden başlamak en iyisi İki çocukla ağır aksak ilerlemek de başarıdır canım
çok geçmiş olsun canımKızlar siteye çok az gelebildim bir kaza durumu vardı başımızda ondan moralim çok bozuktu yarın akşama liste güncellemelerini yapacağım malesef elimdeki kitabı ben henüz bitiremedim
Pazar günü akşam 8 e kadar Ağustos ayı okunan kitapları sayfa sayısı ile birlikte yazarsanız sevnirim :)
Teşekkür ederimmçok geçmiş olsun canım
Kızlar siteye çok az gelebildim bir kaza durumu vardı başımızda ondan moralim çok bozuktu yarın akşama liste güncellemelerini yapacağım malesef elimdeki kitabı ben henüz bitiremedim
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun Vampirellacım. Umarım ciddi bir durum yoktur.
Geçmiş olsun canımKızlar siteye çok az gelebildim bir kaza durumu vardı başımızda ondan moralim çok bozuktu yarın akşama liste güncellemelerini yapacağım malesef elimdeki kitabı ben henüz bitiremedim
Kızlar siteye çok az gelebildim bir kaza durumu vardı başımızda ondan moralim çok bozuktu yarın akşama liste güncellemelerini yapacağım malesef elimdeki kitabı ben henüz bitiremedim
kitapzede ay sonu bildirimini şimdiden yapayım. 176 sayfa bir kitap okudum sadece.
Ben bir süre olamıycam beni listeden çıkarırmısın
hayırlı olsun vampircim.. Allah kolaylık versin :)
ilk mayışından bize ne zaman baklava ısmarlıyorsun burada yazıyorum ki takımdakiler görmez içim rahat
Günaydın
Kitabım bitti mesajlarıyla dolmuş ne güzel
Ben bırakayaçım bir tane
Kitabım bitti kitapzede
Beyazıt Akman osmanlı serisi kitaplarına bayılıyorum gerçekten yine harikaydı.
Hemen ay sonu bildirimimi yapayım:
Ağustos ayı kitaplar
1. Tess Geritsen-Cerrah 274 sayfa
2. Tess Geritsen-Çırak 338 sayfa
3. J.C. Grange-Kaiken 383 sayfa
4. Jojo Moyes-Sonsuza Dek Sen 545 sayfa
5. Beyazıt Akman-Dünyanın İlk Günü 630
TOPLAM: 2170 sayfa
Yeni kitabım: dostoyevski- suç ve ceza 687 sayfa
Kitap güzellerine selamlar
kitapzede işe başlamışsın kuzum hayırlı uğurlu olsun
Ben gelemedim taşınma yerleşme derken.
Oldu biraz taşınalı yerleştim iş güç bitti şükür.
Her fırsatta takıma girince vakit bulamamıştım ne zamandır
Ama aklımdaydınız hep
Akşam miu hatırlattı girmiyosun diye.
Beni atmadınız dimi listeden
Ağustos ayı için tek kitap bitirdim.
Tatile giderken kitaplarımı unuttum kolide.
Yiğenler var onlardan istedim.
Sarah jio kitapları geldi elime. Bende de vardı biri yarımdı.
Yağmur Sonrası bitti ağustosta.
Güncel bir romandı kurgusu güzel akıcıydı hiç sıkmadı.
Mart menekşelerini okuyorum şimdi bakayım bu nasıl.
Saygılar sunarım