- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Hiç zahmet olur mu
Zihin Yönetimi - Steve Peters
Teşekkür ederim canım notumu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç zahmet olur mu
Zihin Yönetimi - Steve Peters
Arkadaşlar
İrvin Yalow'un "Nietzsche Ağladığında" mı "Aşkın Celladı" mı sizce?
Elimdeki kitap bitince Anne Frank ve bu 2 kitaptan birisini sıraya almak istiyorum.
Ben Nietzsche Ağladığında yı çok merak ediyorum aslında. Hiç birini okumadım ama benim tercihim ilki olurdu.
Yeni kitabım : Sarah Jio/ Kelebek Adası
279 sayfa.
Dur daha bitmedi haziran belki Kelebek Adası da biter öyle bakarız duruma :)
En kısa zamanda okumanı tavsiye ederim
Saraj JİO benim çerezlik yazarım
İsmini kaçırdım canım kitabının. Tekrar yazsan sana zahmet vermem inşallah.
Bu aralar ben de öyleyim sanırım mevsimsel bir durum. Normalde çok enerjik kıpır kıpır bir insanım. Ramazanda bile öyleydim. Şu aralar bir şeyler oldu özellikle iş konusunda acayip tembelim ama bir sürü de işim var hiç bitmiyor.
Sarah Jioooooooooooooooo bayılırımmmmmmmm
ruhum dinlene dinlene okurum kitabını onun:)
beğenecek misin bakalım
Yıllar önce okumuştum bu kitabı çok da beğenmiştim canım biraz daha ilerleyince saracaktır kitap seni:) ama şimdi sorsan kitap ne anlatıyor diye en ufak bişey hatırlamıyorum tek hatırladığım beğendiğim kitabı, sizde de öyle oluyor mu kızlar yaÇok okuyamadım ama kâr kârdır diye düşünüyorum. Zira kitabım çok ağır ilerliyor. Ama fena inatlaştım bitireceğim. Bir de kütüphaneden almıştım mutlaka bitirmem lazım.
@MorVampirella
İki şehrin hikayesi / 523-135
Kendime hedef belirliyorum bu akşam ne olursa olsun en az 50 sayfa okuyacağım. Buraya da bildirim yapacağım. Yoksa bu kitabın biteceği yok
Yıllar önce okumuştum bu kitabı çok da beğenmiştim canım biraz daha ilerleyince saracaktır kitap seni:) ama şimdi sorsan kitap ne anlatıyor diye en ufak bişey hatırlamıyorum tek hatırladığım beğendiğim kitabı, sizde de öyle oluyor mu kızlar ya
diğer kitabı bana ne zaman kargoluyorsunDiğer kitaplarını çok sevdim bunu da severimmm. ❤❤ Pek bi namuslu kitap yadırgadım
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa@MorVampirella kitabım bitti.
Selahaddin Eyyubi üçlemesi nin son kitabı, Kutsal Savaş.
Kitabın dili çok akıcı . Olayları yaşıyorsunuz okurken. Tarihi gerçek anlamda yansıtmıyor tabi ki, kurgu çok fazla. Bu yönde beklentiniz olmasın. Ama güzel bir tarihi roman olarak okuyabilirsiniz :)
Yavaş git biraz yaaaaa@MorVampirella vampircim Kuyucaklı Yusuf kitabım bitti
şuan tam işten çıkma zamanım
müsait olduğumda kitap ile ilgili yorumlarımı yazacağım
1. sayfayı kontrol ettim ben bilgilerim doğru ellerine sağlık
Yeni kitabım: Kathryn Stockett-Duyguların Rengi / 576 sayfa
Okul bitince çok rahatladım ben :) bolca vaktimin olduğu bi dönem okumak içinYavaş git biraz yaaaaa
Nego nabeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
senden önce kitabımı bitirdiğimi sanıp hava atıyordum bir de
yaaaaaaaaaa
Dünyanın en en en güzel kitabı
Oy sana maşşallah benım çocuklugumdakı kedıme benzıo gzlı gzlı eve sokar yatagıma alırdım
diğer kitabı bana ne zaman kargoluyorsun