- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Çok merak ettiğim yazarlardan biri. Klasik Nietzsche Ağladığında ile başlamak istiyorumPsikoloji sevenler için irvin yalom tavsiyem.. üniversite sınavı öncesi okumuştum kitaplarını, kendimi o kadar kaptırdım ki psikolog olmaktan vazgeçtim
Ama çok etkileyici bir yazar
Cadı serisi yazarı Yasmine GalenornAdı nedir serinin?
Şerker Portakalını ben çok küçükken okumuştum epey ağlamıştımJosé maurio de vesconcelos
Kayığım rosinha
Ben bu kitabı 12 yaşındayken okumuştum, beni o kadar etkiledi ki hala en sevdiğim kitaplardandır..
Bu Brezilyalı yazar benim favori yazarlarımdan..tüm kitaplarını okudum ama en çok bu kitabı beni etkiledi (şeker portakalının yazarı)
Okumayan varsa tavsiye ederim
çok güzel olduKonumuz çok güzel olduu :)
valla bende öyleyim canımBen kitap okuyayım..
K.k’yı keşfettiğimden beri kitap okuyamaz oldum
ben hiç sevemedimÇok merak ettiğim yazarlardan biri. Klasik Nietzsche Ağladığında ile başlamak istiyorum
Ben de bu ara psikoloji kitaplarına sardım ve neden psikoloji okumamışım diye bir pişmanlık içindeyim
Çok merak ettiğim yazarlardan biri. Klasik Nietzsche Ağladığında ile başlamak istiyorum
Ben de bu ara psikoloji kitaplarına sardım ve neden psikoloji okumamışım diye bir pişmanlık içindeyim
Ahahah aslında haklısın insan o duruma da girebilir ciddenBen de tam tersi olmuştu, kitaplar p kadar çok ilgimi çekmişyi ki kendimi , çevreni analiz etmeye başlamıştım,sonra da eğer psikoloji okursam ömür boyu böyle mi olacak acaba deyip, bilmemek mutluluktur diye karar verip psikoloji okumaktan vazgeçtim.. sonra pişman oldum ama olsun.. en yakın arkadaşım psikoloğ, üniversitede kendi derslerime girmeyip onun derslerine giriyordum
Bende o da varKitap önerisi isteyenler mutlaka Piruzeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?