not aldım bile
ay biz neden böyleyiz ayyyyyyy banu
damla ne güzel hepsini bir arada götürüyorsun canım.. kocaman tebrikler.. kitap biriktirmeye bayılırım ben de kütüphane yapıyorum kendiime.. başkasının kitabımı asla okumam o yüzden.. ille kendi kitabım olacak okuyacağım ve kütüphaneye koyacağım onu..
miyavvvvvvvvvvvvvv yoldan çıkma bırak o kitabı.. ama şimdilik ramazandan sonra okursun
Selam kızlar
dün kitap okuyamadım moral sıfırdı eve gelince uyuyum da uyuyşayım modundaydım. bugün o açığı kapatacağım.
öğle arasında gidip tess geritsen-cerrah kitabını aldım. çok mutluyum
Fantastiksever biriyimdir ben kaç serilik kitaptı eğer akıcı ise ben de ekleyim listemeçok severek bayıla bayıla okuduğum bir seri vardı 2010 senesinde başlayıp geçen sene son kitabını okuduğum cadı serisi yasmine galenorn fantastik ve biraz açık bir kitap
12 kitapdı ben okudum hepsini sabırla bekledimFantastiksever biriyimdir ben kaç serilik kitaptı eğer akıcı ise ben de ekleyim listeme
Yoldan çıkarıcı kitap.
Neden moralin bozuktuu?
zor oluyor valla ama genelde iş yerinde okuyorum bugün 105. sayfaya geldim bende okumam başkasının kitabını okuduysam bile kendime gidip alırım aynısını wattpadde okuduklarımı da aldım manyaklık bendekinot aldım bile
ay biz neden böyleyiz ayyyyyyy banu
damla ne güzel hepsini bir arada götürüyorsun canım.. kocaman tebrikler.. kitap biriktirmeye bayılırım ben de kütüphane yapıyorum kendiime.. başkasının kitabımı asla okumam o yüzden.. ille kendi kitabım olacak okuyacağım ve kütüphaneye koyacağım onu..
miyavvvvvvvvvvvvvv yoldan çıkma bırak o kitabı.. ama şimdilik ramazandan sonra okursun
Araştıracağım bu seriyi ben gece evi serisinin 7.kitabında kaldım öncelikli olarak onu bitirmek istiyorum12 kitapdı ben okudum hepsini sabırla bekledim
Hım açık kitaplar okumuyorum :)) tarihi romanlar en çok ilgimi çekenler, sonra kişisel gelişim kitapları.çok severek bayıla bayıla okuduğum bir seri vardı 2010 senesinde başlayıp geçen sene son kitabını okuduğum cadı serisi yasmine galenorn fantastik ve biraz açık bir kitap
Oy fantastik edebiyat tutkunuyum..çok severek bayıla bayıla okuduğum bir seri vardı 2010 senesinde başlayıp geçen sene son kitabını okuduğum cadı serisi yasmine galenorn fantastik ve biraz açık bir kitap
Ooo yaşasın fantastik sevenler varmış benden başka, ben çoluk çocuk kitabı derler diye okuduklarımı yazarken utanıyordumFantastiksever biriyimdir ben kaç serilik kitaptı eğer akıcı ise ben de ekleyim listeme
Adı nedir serinin?12 kitapdı ben okudum hepsini sabırla bekledim
Hemen favorilerime ekledim :)Ooo yaşasın fantastik sevenler varmış benden başka, ben çoluk çocuk kitabı derler diye okuduklarımı yazarken utanıyordum
Canım sana bir tavsiye,
Dune serisini okumadıysan muhakkak oku, ben 5 kere okudum keşke hatırlamasam da tekrar okuyabilsem
Bir de son çıkanlardan patrick rothfuss rüzgarın adı adlı kitabı tavsiye ederim. Üç kitaplık seri, iki kitabı yazıldı, ben baya sevdim
Konumuz çok güzel olduu :)José maurio de vesconcelos
Kayığım rosinha
Ben bu kitabı 12 yaşındayken okumuştum, beni o kadar etkiledi ki hala en sevdiğim kitaplardandır..
Bu Brezilyalı yazar benim favori yazarlarımdan..tüm kitaplarını okudum ama en çok bu kitabı beni etkiledi (şeker portakalının yazarı)
Okumayan varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?