Selamm öncelikle şimdiden kolay gelsin arkadaşım ben çok fazla spor yapan ve ya takip eden biri değilimdir ama 10 gündür falan Ebru şallıyla yapıyorum sabahları 40 dk kadar o bile baya fark ettirdi kilo olarak çok gitmesede sıkılaşma ve incelme oluyor ve görenler kilo mu verdin diyor... Sana da tavsiye edebilirim sanırım vcd şeklindede satılıyor tüm programları
evet ben sabahları canlı yayından yapıyorum daha rahat oluyo saatini gecırmıyım dıye aksatmıyorum bazende gün içerisinde yemeyi kaçırdıysam akşam yatmadan önce internetten programları acıp bir seans daha yapıyorum ama bacaklarım cok agrıyor benim eğilip doğrulurken feci acı hissediyorum yeni başladığım için sanırım. Ama bırakmayı düşünmüyorumTeşekkür ederim canım :) Evet cdleri var internette de var. Sen tvden mi yapıyorsun sabahları canlı yayın olandan ? Önceden bende pilates yapıp baya incelmiştim şimdi tekrar başlayacağım inşallah baya faydalı oluyor. Sende bırakma devam et esneklik kazandırıyor insana.
evet ben sabahları canlı yayından yapıyorum daha rahat oluyo saatini gecırmıyım dıye aksatmıyorum bazende gün içerisinde yemeyi kaçırdıysam akşam yatmadan önce internetten programları acıp bir seans daha yapıyorum ama bacaklarım cok agrıyor benim eğilip doğrulurken feci acı hissediyorum yeni başladığım için sanırım. Ama bırakmayı düşünmüyorum
Selam kizlarr
Araliktan beri diyetisyene gidiyorum. Ara sira diyete ara verdigim oldu 10-12 kilo fazlam vardi. Hic hareket etmeden yaklasik 6-7 kilo verdim. Havalar isindi spora basladim dun. Gunde yaklasik 45 dk tempolu yuruyup 30 dk civari da kol karin kalca basen egzersizi yapiyorum. Aslinda daha cok sikilasmaya ihtiyacim var. Diyetisyenim haftada 5 gun yuruyus onerdi. Etlerim cok gevsek ve selulitlerim vartartim bozuldu ama olculerimi aldim sorunlu yerlerimin. 2 hafta sonra olcecegim bakalim incelme var mi diye. Bir kotumu baz aldim. Kalcamdan yukari zor cikiyor dugmesi asla kapanmiyor. Amac onun icine girmek :)
Selam canım :) HoşgeldinSporu ihmal etme bence. Yoksa sarkma falan olabilir. Hem selülitler egzersiz olmadan asla gitmez bence. Zayıflamaktan ziyade sıkı görünmek daha önemli bence. Verilecek kilon çok değilmiş canım. Kaç ayda verdin 7 kiloyu ? Bölgesel hareketler de yap eğer sorunlu yerin varsa :)