- 25 Şubat 2012
- 857
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben erken yatarım esencim.Tavuk gibi o ne bu saatte :)
Canim ben bugun bi tarif ogrendim teyzemden.
Patatesleri cok az suyla hasliyorsun kabuklarini soymadan.tuzunu falan atiyorsun. Kotu yerleri varsa temizlersin. Patatesler kucukse butun butun degilse 2-3 e bolerek hasliyorsun. Sonra az yagla onlari hafiften kizartiriyorsun. Ayy cok guzel oluyooo..
Bide canım patatesleri haslamadan once bicakla falan birkac yerinden deleceksin.
Yarin yapmasan bile daha sonra yaparsin:) ama mutlaka dene farkli ve guzel oluyor.
Eki Görüntüle 450397
nasıl galiba yapabildim
kızlar tablo için
gülin
meserisra (geçen bana özel mesaj atmıştı)
kardelenvepapatya
excity
ecrin
sben
lunapiena
ve ben.. aklıma başka gelmiyo..bu kadarız değil mi?
esencim, sen katılmıcaksın herhalde?
kızlar tablo için
gülin
meserisra (geçen bana özel mesaj atmıştı)
kardelenvepapatya
excity
ecrin
sben
lunapiena
ve ben.. aklıma başka gelmiyo..bu kadarız değil mi?
esencim, sen katılmıcaksın herhalde?
Kuzucum december ve sadeceyalan da katılır sanırım
Canim ben yeni okuyabildim burayi. ben de katilmak isterim kilomu korumak adina..
Ben de disardayim, geziyoruz. Ama hava cok sicak mola verdik. Kizlar ben 49.3 kiloda takili kaldim artik sabit kilom bu heralde (insallah)
Herseyden abartmadan yiyorum artik midem de alisti az yemeye.
iyi gezmeler tozmalar ben de evdeyim ev işleriyle uğraşıyorum seni tebrik ediyorum kilon benim olmak istediğim kilo bu kilona gözün gibi bak canım .. hoşcakal
Sagol canim. Senin boyun kac?
Kızlaar nabersiniz..
Size bi haberim var..
Temmuzun başında gidiyorum ankaraya..
Eşim dedi ki sen git çok sıkıldın..
Onun da ders çalışması gerek..Erken çağırdığım için suçluluk duyuyordum her seferinde..İçim rahat gidicem yani...
150cm ben boydan kaybedenlerdenim
Ben arada bakiyorum burayayine kimse yok yaaa nerlerdesiniz