- Konu Sahibi Pimpirikli
-
daha iyi olmuş aslında,limonun da yağ yakıcı özelliği var ne de olsa:) bu arada maydonozu ben de ayrıca yiyordum hala da yemeye çalışıyorum o da çok etkiliymiş.
bende denicem umarim sendeki gibi ise yarar . ben birde masaj olayini cok duyuyorum lenf dranej masaji selulit icin cok iyi geliyormus fikri olan var mi acaba ?
canım cok tesekkürler şimd ocakta lahanam ve maydonuzum var.birazdan deniycem:))
canım ya ben şimdi yapıyorum ben lahanayı ama merak ettim sen özel bir diyet uyguladınmıyaparken ben 7 kilo vermek istiyorum sen 11 kiloyu ne kadar zamanda verdin
su sıralar lahana suyuyla ilgileniyodum bunu görmem denk düştü teşekürler :lepi:
ben içiyorum 7. günümdeyim her sabah yapması zor ama biraz da katlanmak lazım.tek problemim lahanın aşırı gaz yapması.
peki bu lahana suyuu ne kadar süre devam ettirecegiz meselea su kadar zamnda bu kadar kiloyu verdin hani bazı böyle diyetleri arada bir kesmek gerekiyormuş ya o bakımdan bi de tabii neticeyi ne zaman alıyoruzarkadaşlar bu arada söylemeyi unuttuğum bir şey daha var...
lahana suyunu yaptığını zaman içinde yüzünüzde ve vucunuzda cilt üzerinde yağlanma olabilir... bu lahananın yağları dışarı attığının göstergesi... dont panik ... rejime devam kaydirigubbakcemile2
peki bu lahana suyuu ne kadar süre devam ettirecegiz meselea su kadar zamnda bu kadar kiloyu verdin hani bazı böyle diyetleri arada bir kesmek gerekiyormuş ya o bakımdan bi de tabii neticeyi ne zaman alıyoruz
mrb almina... sıkılmak ne demek yardımcı olabilirsem ne ala....canım ben sana yine bişi soracam 7 günlük zamanım bitti 3 daha bekledim bugün yine içmeye başlıyacam hiç kilo vermedim ilk başlarda verilmiyomu birde 3gün neden ara veriyoruz hergün içsek neolur 3 günlük aralar sanki diyetin bozulmasına sebep veriyo kilo veremedimya acaba yanlış bişeylermi yapıyorum dikkat ediyorum ama çokmu kaynatıyorum acaba bazen 6 dk falan kaynıyo 1 2 dkdan bişey olmaz diye düşünüyorum birde küçük yapraklı maydonoz bulamıyorum normal maydonoz var manavda öyle olsunmu çok soru sordum demi umarım sıkılmazsın cvp yazarken şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?