Hem Söz Hem Nişan Fotolarım :)

acaip sevimlisin bence. ha evet şık değilsin belki ama enerjin var. ben sevdim. =)

hepinize tşk ediorum arkadaşlar gelinliğim nasıl olucak bilmiorum kır düğününe yakışan bişi olsun istiorum bana yakışan gelinlik modellerini paylaşablrmisinz acaba?kararsızımda haziranın 6 sında düğünüm var.

yüzün makyajın çok güzel olmuş. fakat kıyafetinle banu alkanın bursa şubesi gibi olmuşsun. akannehir akannehir akannehir

yüzün makyajın çok güzel olmuş. fakat kıyafetinle banu alkanın bursa şubesi gibi olmuşsun. akannehir akannehir akannehir

Kusura bakma canım ama bu mesajı yazan arkadaşa katılmamak elde değil,cidden çok abartılı olmuş kıyafetin.Sen kendini öyle iyi hissetmişsin önemli olanda senin hissettiklerin zaten.Mutluluklar.

ayy ben bu gelinliklere bayıldım teşekkür ederm canım

tşk ederim canlarım ama ben cok severek giydim biliorum abartıydı ama yılda bikez de olsa abartılı olmak istedim ogün.

Çokk çokk şeker yaa bayıldım renge bakarmısınn kaydirigubbakcemile3

mutluluklar dilerim. ama kusura bakma çok zevksiz ve basit bi seçim. gelinliğinde daha dikkatli olmalısın

naylon bebek ler gibi olmuşsun.ama degişikk iyi yani.bu arada güzelsinde Allahdan o örtmüş kıyafetini.gelinlikde şık ama sede olmalısın bence

cok farklı bencede
ama farklı aykırı gözüken seyleri seviyorm
toplum törpülemesin bizi degil mi yansıtalım ruhumuzu:))
bana pamuk şekeri anımsattın

Hoş bir bayansın,gençsin ama benim zevkime uymayan kıyafet.Ama herkesin yaptığı olumlu-olumsuz yorumlara verdiğin kibar davranışın takdir edilesi.ŞenizÇünkü genelde olumsuz yorumlarda konu sahibinin kabullenemeyip agresif davranmasından topik kilitlenmiş olurdu .....a.s.a.s.Nişan kıyafeti kaldırabilir bu kadar süsü ama gelinlikte senin hoşluğunu daha çok ortaya çıkaracak,seni gölgede bırakmayacak bir model şeçmeni dilerim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…