• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Söz Hem Nişan Fotolarım :)

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin
bence çok hoş bi bayansın saçların ve makyajın güzel olmuş ama elbise tek kelimeyle felaket çok çocuksu olmuş daha güzel bişey alabilirdin ve iyi cesaret doğrusu ben asla ama asla giymezdim hatta dönüp bakmazdım bile böyle bi kıyafete

2009 un konusuymuş ama madem gündeme gelmiş hemen yazmak istedim..
arkadaşım yüzün gözün çok güzel,boy posta tamam ama kıyafet makyaj gerçekten çoookk kötü..
hediye paketi gibi olmuşsunuz..

Tatlım çok eski bir konu, evlenmiş ve hamileymişsin anladığım kadarılya Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşaAllah..
Nasıl bir elbise giymişsen 3 yıldır konu güncel duruyor :) Şahsi fikrim ben de hiç beğenmedim, hatta şok oldum diyebilirim :53:
Tercih meselesidir tabiki ama etrafında hiç mi uyaran olmadı :( Neyseki yuvanı kurmuş çoluk çocuğa kavuşmuşsun önemli olan da bu zaten sizin mutluluğunuz huzurunuz ne diyim :)
Ama nacizane tavsiyem bari bebişini böyle giydirme :1:

Tatlım çok eski bir konu, evlenmiş ve hamileymişsin anladığım kadarılya Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşaAllah..
Nasıl bir elbise giymişsen 3 yıldır konu güncel duruyor :) Şahsi fikrim ben de hiç beğenmedim, hatta şok oldum diyebilirim :53:
Tercih meselesidir tabiki ama etrafında hiç mi uyaran olmadı :( Neyseki yuvanı kurmuş çoluk çocuğa kavuşmuşsun önemli olan da bu zaten sizin mutluluğunuz huzurunuz ne diyim :)

Yorumlar çok komikmiş :)) Ben yüzünün güzelliği dışında hiçbir şeyi beğenmedim. Tarz meselesi tabi senin içine sinmiş ne güzel. Ama yüzünün güzelliği elbisenin sıradışılığına yorum yaptırmıyor. Mutluluklar dilerim :nazar::nazar:

ben de tarihi şimdi gördüm

bayramlarda şekerlik içindeki şeker gibisin belli ki pembeyi çok seviyorsun

madem hala güncelliğini koruyorsun 3 yıldır hayat bu kıyafetin gibi geçtimi bi iki satır yaz bari

ben de tarihi şimdi gördüm

bayramlarda şekerlik içindeki şeker gibisin belli ki pembeyi çok seviyorsun

madem hala güncelliğini koruyorsun 3 yıldır hayat bu kıyafetin gibi geçtimi bi iki satır yaz bari

20 günlük bir kızım var yeni anne oldum evliliğimiz çok güzel gidio ama kızım dünyaya gelince dahada değişti herşey dahada bi bağlandık birbirimize :emir_bebek::nazar:

Back