• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Söz Hem Nişan Fotolarım :)

bu renk uyumunu nasıl birleştirdin hayret yinede allah mutlu etsin sonuna kadar

arkadaşlar ya saolun unuttum ben burada bi topik açtığımı uzun zamndr bakmıorum yanıt veremedm mesajlarınıza geç oldu ama tşk ler herkese öpüorum sizi opuyorumnanaktan

cok güzelsin canim mutluluklar ama kusura bakma bende elbiseni begenmedim hediye paketi gibi olmussun .. tabi zevk meselesi biz sade seviyoruz diye sende sade sevecek degilsinya .:D .

allah tamamına erdirsin ama lütfen gelinliğin bu tarz olmasın nişan kıyafetin bi değişik

Allah tamamina erdirsin insaallah, canim mutlulugunuz daim olsun

Allah tamamına erdirsin cnm çok güzel ve çok mutlu görünüyorsun..Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu hiç bozmasın inşallah..
bu arada, yapılan tüm yorumları hoşgörü ile karşılaman gerçekten takdire şayan..zira bazı arkadaşlar eleştiri yapmamış hakaret etmiş..(çingene gibi, çok basit vs..)yapmayın arkadaşlar ya huu..

Allah tamamına erdirsin cnm çok güzel ve çok mutlu görünüyorsun..Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu hiç bozmasın inşallah..
bu arada, yapılan tüm yorumları hoşgörü ile karşılaman gerçekten takdire şayan..zira bazı arkadaşlar eleştiri yapmamış hakaret etmiş..(çingene gibi, çok basit vs..)yapmayın arkadaşlar ya huu..

tşk ederim canımcım herkesin kendi görüşü hakaret eden de takdirini sunanda kendi görüşleri herzaman derler zewkler ve renkler tartışılmaz şimdi nie ters bi yanıt vereyimki ama dimi yerimseniben boşver relax relax sositososito ben beğenip giymişim arkadaşım sonucta benmde zevkim bu ama dimi naniknanik

Tebrik ederim mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin.

Elbisen biraz cafcaflı olmuş evet :1rolleyes:

Beğenmediğini dile getiren arkadaşlara verdiğin yanıtın ve moralini bozmaman çok hoşuma gitti. a.s. Beğenmiş giymişsin sonuçta. Hem bazı kızlar nişanlarında düğünlerinde böyle prenses gibi, masal kahramanı gibi falan olmak istiyorlar heves ediyorlar, sen de heves etmişsin beğenmiş giymişsin. Gayet de mutlusun. Eeee sorun yok o zaman :)

valla elbise belki fotolarda farklı çıkmış olabilir ama siz çok şekersiniz. ve de güzelsiniz. en önemlide mutlu olduğunuz her halinizden belli.

Canım sakın yanlış anlama ama soylmeden geçemıcem madem koydun resımlerı buraya yoruma açık eleştırı kabul eden bırısın... fakat bu kıyafeti giydiğine inanamıyorum... tek kelimeyle rezalet.. :( :(

Back