Hem pko hem kist hemde tıkalı tüp ve bebek özlemi :(

Canim.çok geçmiş olsun sen artik.fazla koklar insan kurtuldunn vr artik hazirsinn anne olmaya inş biran önce hsmis kalip anne olursun...çok sevindim.herşeyin yolunda gitmesine

Canim.çok geçmiş olsun sen artik.fazla koklar insan kurtuldunn vr artik hazirsinn anne olmaya inş biran önce hsmis kalip anne olursun...çok sevindim.herşeyin yolunda gitmesine
ben o kadar da pozitif degilim isysncim musait olunca seni arayacagim ama ev hic bosalmiyor bi turlu firsat bulamiyorum

denizcim geçmiş olsun tekrar.
canım sonuçta ameliyat geçirdin daha yeni, bu kadar rahatsızlıklar ameliyat sonrası şeyler normal.

3-4 gün içinde inan bayağı ağrın acır geçer bişi kalmaz.
büyük olanı atlattın.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişine kavuştursun inş.

Turkuazcim tesekkurler canim daha iyiyim sukur.Bir tek ne yapacagimi bilmiyorum doktora gitsem mi yoksa bi kac ay beklesemmi bbilemedim.bu pko basima bela oldu yaaa

Turkuazcim tesekkurler canim daha iyiyim sukur.Bir tek ne yapacagimi bilmiyorum doktora gitsem mi yoksa bi kac ay beklesemmi bbilemedim.bu pko basima bela oldu yaaa

selam canım,

kontrole git muhakkak. doktorunla ortak karar ver süreci ilerletmek için.
ama önerim azcık dikişlerin filan iyileşsin kendini topla sonra hamilelik için çalışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…