• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem pko hem kist hemde tıkalı tüp ve bebek özlemi :(

dün eşim iş yerinden aldı beni doktora gittik sonuçlarım çıkmıştı zaten anestezi doktoruna muayene oldum.
bi kaç soru sordu ben de cevapladım.
şeker,kalp,guatr vs.. rahatsızlığın var mı dedi bende hayır yok dedim.
anestezi doktoru onayladı yalnız bi sıkıntımız varmış.
kan değerim düşükmüş
haftaya çarşamba yani 29 ocakta yatış yaptıracakmışız kan vereceklermiş perşembe sabahıda ameliyat olacakmışım.
çok korkuyorum öyle böyle değil yaa..
hep kötü şeyler düşünüyorum niye böyle olduysam:14::14:

dün eşim iş yerinden aldı beni doktora gittik sonuçlarım çıkmıştı zaten anestezi doktoruna muayene oldum.
kan değerim düşükmüş
haftaya çarşamba yani 29 ocakta yatış yaptıracakmışız kan vereceklermiş perşembe sabahıda ameliyat olacakmışım.

şimdiden geçmiş olsun.inş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım.

kan değerim düşükmüş
aklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün biraz sıkıntı çekeceksin ama iyi bi amaç uğruna inşallah sonuçları fazla fazla değer çektiklerine ama içini ferah tut ve dua et sonuçta hepimiz Allah a emanetiz :34:dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun...

aklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün biraz sıkıntı çekeceksin ama iyi bi amaç uğruna inşallah sonuçları fazla fazla değer çektiklerine ama içini ferah tut ve dua et sonuçta hepimiz Allah a emanetiz :34:dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun...
güzel dileklerin için teşekkürler canım
ameliyat günü yaklaştıkça heyecanım artıyor.:18::18:

kan değerim düşükmüş
aklına kötü şeyler getirmeee:20::20: bak aylardır çocuk için uğraşıosun her ay hürana uğruosun..şimdi buna sebep olan o beladan kurtulacaksın sevin..
ne güzel sorunun bulundu..engelin kalkacak...ameliyat olup tertemiz bir ortama yerleşcek inşş bebeğinnnn:emir_bebek::emir_bebek:
kendini sıkma üzme..bol bol dua et..bende edicem senin dua..

aklına kötü şeyler getirmeee:20::20: bak aylardır çocuk için uğraşıosun her ay hürana uğruosun..şimdi buna sebep olan o beladan kurtulacaksın sevin..
ne güzel sorunun bulundu..engelin kalkacak...ameliyat olup tertemiz bir ortama yerleşcek inşş bebeğinnnn:emir_bebek::emir_bebek:
kendini sıkma üzme..bol bol dua et..bende edicem senin dua..
haklısın canım
Allah razı olsun senden
inşallah rabbim bu ameliyattan sonra bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
sanada inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder.bende dua edicem senin için:16:

deniz cim günaydın,

korkma canım, derdi veren de Allah sonuçta.
Şifasını da Rabbim verecek inş.

zaten ameliyat öncesi sakinleşmen için iğne oluyorsun, ameliyat zaten uyuyorsun.
yeni teknolojilerle artık ameliyatlarda çok basit.
Sen kendini Allah a teslim et yürekden, gerisi hayırlı şekilde gelecektir. :16::16::16:
kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun inş herşey.amin:16:

deniz cim günaydın,

korkma canım, derdi veren de Allah sonuçta.
Şifasını da Rabbim verecek inş.

zaten ameliyat öncesi sakinleşmen için iğne oluyorsun, ameliyat zaten uyuyorsun.
yeni teknolojilerle artık ameliyatlarda çok basit.
Sen kendini Allah a teslim et yürekden, gerisi hayırlı şekilde gelecektir. :16::16::16:
kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun inş herşey.amin:16:
haklısın canım daha önceden de tecrübeli olmama rağmen yinede arada tırsıyorum işte
teslimiyetçi olmak lazım

inşallah bu operasyondan sonra bebeğime kavuşurum:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim seninde gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin..
iyi ki varsınız canlarım benim:16::16:

haklısın canım
Allah razı olsun senden
inşallah rabbim bu ameliyattan sonra bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
sanada inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder.bende dua edicem senin için:16:
inşş inşşşş...birgün anne olacağızz ben bunu hissediyorumm...

az önce tahlil sonuçlarım çıktı :46::46:

21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...
t3-t4 de normal çıkmış...tsh da normal çıkmış. çok korkuyordum pko yüzünden yumurtlayamıyormuyum diyeee:31::31:

haklısın canım daha önceden de tecrübeli olmama rağmen yinede arada tırsıyorum işte
teslimiyetçi olmak lazım

inşallah bu operasyondan sonra bebeğime kavuşurum:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim seninde gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin..
iyi ki varsınız canlarım benim:16::16:

amin canım :16::16:
hadi güzel güel haberler ile gel inş. :16:
Allah bize şah damarımızdan daha yakın ve bize annemizin gösterdiği merhametten bile daha merhametli. Bunu düşün canım sürekli.
çok öpüyorum seni korkma canım.:54:

amin canım :16::16:
hadi güzel güel haberler ile gel inş. :16:
Allah bize şah damarımızdan daha yakın ve bize annemizin gösterdiği merhametten bile daha merhametli. Bunu düşün canım sürekli.
çok öpüyorum seni korkma canım.:54:
canım inancın çok kuvvetli maşallah
gerçekten çok etkilendim
Allah gönlüne göre verir inşallah
çünkü senin temiz kalbinden şüphem yok
bende çok öpüyorum:54::54:

inşş inşşşş...birgün anne olacağızz ben bunu hissediyorumm...

az önce tahlil sonuçlarım çıktı :46::46:

21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...
t3-t4 de normal çıkmış...tsh da normal çıkmış. çok korkuyordum pko yüzünden yumurtlayamıyormuyum diyeee:31::31:
aaaayyy bu harika bir haber
çok sevindim canım
yumurtlama günlerini iyi değerlendir o zaman
hormonlar normal rahim normal eşinde sorun yok
ne acayip seninkide ne diye gelmiyo bu sıpa:20::20:

aaaayyy bu harika bir haber
çok sevindim canım
yumurtlama günlerini iyi değerlendir o zaman
hormonlar normal rahim normal eşinde sorun yok
ne acayip seninkide ne diye gelmiyo bu sıpa:20::20:

valla bende bilmiyorumm...şimdilik bir sorun görünmüyor..
şu hsg yide bir çektirsem tamam olacak...
herşeyin bir zamanı var demekki bebişin nefes alma saati henüz gelmemiş..
doktorum bana inofolic diye bir folik asit söledi..bu pko lular içinmiş..hem yumurtlamayı sğalıyor hemde folik asit görevini yapıyormuş..sanırım onun faydasınıda gördüm bennn :29::29: inş en yakın zamanda güzel haberleri alırızzz:16::16:

valla bende bilmiyorumm...şimdilik bir sorun görünmüyor..
şu hsg yide bir çektirsem tamam olacak...
herşeyin bir zamanı var demekki bebişin nefes alma saati henüz gelmemiş..
doktorum bana inofolic diye bir folik asit söledi..bu pko lular içinmiş..hem yumurtlamayı sğalıyor hemde folik asit görevini yapıyormuş..sanırım onun faydasınıda gördüm bennn :29::29: inş en yakın zamanda güzel haberleri alırızzz:16::16:
inşallah canım dualarım seninle:34:

Telden yazıyorum saat 11de ameliyat olucam sagol isyancim

Ben geldim ve hemen anlatmaya başlıyorum.
çarşamba günü yani 28 ocakta işe gitmedim.Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yapıp avm ye gittim kızkardeşim ve uzenimle görüşüp alışveriş yaptım sonra akşam 4 gibi eve gelip hazırlandım hastanede bana lazım olacak eşyalarımı ayarladım.
Hastaneye gidip işlemlerimizi tamamladık ve ben resmende hasta oldum :)
Daha sonra kan oranım düşük diye kan verildi serum takıldı tekrar kan alındı vs..,
gece ve ertesi gün sabah lağma yapıldı ama pek faydası olmadı.
gece oksijen almak zorunda kaldım çünkü nefes alamıyordum.
akşamdan ameliyat saatine kadar bişey yemedim.
neyse perşembe günü saat 13:30 civarı ameliyata alındım saat 15:00 de çıktım.
uyandırdıklarında aşırı sıkışmış hissediyordum acıdan inliyordum.
çok bağırdığımı hatırlıyorum çünkü tarif edilmez bir acı çekiyordum.nihayetinde ağrı kesici verdiler ve ben sakinleştim.
o akşamda hastanede kaldım cuma akşama doğru çıktım hastaneden..
dünden beri evdeyim.
oturup kalkarken yardım alıyorum hala,ağrım sızım baya azaldı daha iyiyim en kötüsü aşırı şişkinlik ve gaz sorunu var.lavaboya çıkamıyorum :(
kayısı suyu içiyorum bol bol.,
dün eşimin ve benim ailem geldiler neredeyse 30 kişi vardı evde bugünde kaynanam ve görümcem var.
sol tüpüm açılmış çok şükür kistimde alınmış patolojiye gönderilmiş sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak.
bide polip varmış rahimde onuda almışlar bu süpriz oldu açıkçası ameliyatta görünmüş yani..
neyse sonuç olarak doktorum; Başarılı bir ameliyattı,herşey yolunda artık hazırız dedi.Ama şuda var ben hala pkoluyum ne yazık ki :(
iyileşmeye çalışıyorum.
haftaya perşembe kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktorumuz.
Ameliyatla ilgili olarak şunuda söylemek isterim kesinlikle amacım kimseyi korkutmak değil ama ben bu kadar zor olacağını beklemiyordum.göbek deliği ve rahmin üzerinde sol tarafta 2 tane daha dikiş var toplamda 3 tane..
karna verdikleri gazdan dolayı sanırım çok fazla boyun,omuz ve bel ağrısı yaşıyorum.
umarım çabucak iyileşirim.
neyse kızlar durumum aynen böyle..
allaha emanet olun..

Back