Ben geldim ve hemen anlatmaya başlıyorum.
çarşamba günü yani 28 ocakta işe gitmedim.Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yapıp avm ye gittim kızkardeşim ve uzenimle görüşüp alışveriş yaptım sonra akşam 4 gibi eve gelip hazırlandım hastanede bana lazım olacak eşyalarımı ayarladım.
Hastaneye gidip işlemlerimizi tamamladık ve ben resmende hasta oldum :)
Daha sonra kan oranım düşük diye kan verildi serum takıldı tekrar kan alındı vs..,
gece ve ertesi gün sabah lağma yapıldı ama pek faydası olmadı.
gece oksijen almak zorunda kaldım çünkü nefes alamıyordum.
akşamdan ameliyat saatine kadar bişey yemedim.
neyse perşembe günü saat 13:30 civarı ameliyata alındım saat 15:00 de çıktım.
uyandırdıklarında aşırı sıkışmış hissediyordum acıdan inliyordum.
çok bağırdığımı hatırlıyorum çünkü tarif edilmez bir acı çekiyordum.nihayetinde ağrı kesici verdiler ve ben sakinleştim.
o akşamda hastanede kaldım cuma akşama doğru çıktım hastaneden..
dünden beri evdeyim.
oturup kalkarken yardım alıyorum hala,ağrım sızım baya azaldı daha iyiyim en kötüsü aşırı şişkinlik ve gaz sorunu var.lavaboya çıkamıyorum
kayısı suyu içiyorum bol bol.,
dün eşimin ve benim ailem geldiler neredeyse 30 kişi vardı evde bugünde kaynanam ve görümcem var.
sol tüpüm açılmış çok şükür kistimde alınmış patolojiye gönderilmiş sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak.
bide polip varmış rahimde onuda almışlar bu süpriz oldu açıkçası ameliyatta görünmüş yani..
neyse sonuç olarak doktorum; Başarılı bir ameliyattı,herşey yolunda artık hazırız dedi.Ama şuda var ben hala pkoluyum ne yazık ki
iyileşmeye çalışıyorum.
haftaya perşembe kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktorumuz.
Ameliyatla ilgili olarak şunuda söylemek isterim kesinlikle amacım kimseyi korkutmak değil ama ben bu kadar zor olacağını beklemiyordum.göbek deliği ve rahmin üzerinde sol tarafta 2 tane daha dikiş var toplamda 3 tane..
karna verdikleri gazdan dolayı sanırım çok fazla boyun,omuz ve bel ağrısı yaşıyorum.
umarım çabucak iyileşirim.
neyse kızlar durumum aynen böyle..
allaha emanet olun..