- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
dün eşim iş yerinden aldı beni doktora gittik sonuçlarım çıkmıştı zaten anestezi doktoruna muayene oldum.
bi kaç soru sordu ben de cevapladım.
şeker,kalp,guatr vs.. rahatsızlığın var mı dedi bende hayır yok dedim.
anestezi doktoru onayladı yalnız bi sıkıntımız varmış.
kan değerim düşükmüş
haftaya çarşamba yani 29 ocakta yatış yaptıracakmışız kan vereceklermiş perşembe sabahıda ameliyat olacakmışım.
çok korkuyorum öyle böyle değil yaa..
hep kötü şeyler düşünüyorum niye böyle olduysam
aklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün biraz sıkıntı çekeceksin ama iyi bi amaç uğruna inşallah sonuçları fazla fazla değer çektiklerine ama içini ferah tut ve dua et sonuçta hepimiz Allah a emanetizdün eşim iş yerinden aldı beni doktora gittik sonuçlarım çıkmıştı zaten anestezi doktoruna muayene oldum.
kan değerim düşükmüş
haftaya çarşamba yani 29 ocakta yatış yaptıracakmışız kan vereceklermiş perşembe sabahıda ameliyat olacakmışım.
güzel dileklerin için teşekkürler canımaklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün biraz sıkıntı çekeceksin ama iyi bi amaç uğruna inşallah sonuçları fazla fazla değer çektiklerine ama içini ferah tut ve dua et sonuçta hepimiz Allah a emanetizdualarım seninle canım Allah yardımcın olsun...
aklına kötü şeyler getirmeeedün eşim iş yerinden aldı beni doktora gittik sonuçlarım çıkmıştı zaten anestezi doktoruna muayene oldum.
kan değerim düşükmüş
haklısın canımaklına kötü şeyler getirmeeebak aylardır çocuk için uğraşıosun her ay hürana uğruosun..şimdi buna sebep olan o beladan kurtulacaksın sevin..
ne güzel sorunun bulundu..engelin kalkacak...ameliyat olup tertemiz bir ortama yerleşcek inşş bebeğinnnn
kendini sıkma üzme..bol bol dua et..bende edicem senin dua..
haklısın canım daha önceden de tecrübeli olmama rağmen yinede arada tırsıyorum iştedeniz cim günaydın,
korkma canım, derdi veren de Allah sonuçta.
Şifasını da Rabbim verecek inş.
zaten ameliyat öncesi sakinleşmen için iğne oluyorsun, ameliyat zaten uyuyorsun.
yeni teknolojilerle artık ameliyatlarda çok basit.
Sen kendini Allah a teslim et yürekden, gerisi hayırlı şekilde gelecektir.
kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun inş herşey.amin
inşş inşşşş...birgün anne olacağızz ben bunu hissediyorumm...haklısın canım
Allah razı olsun senden
inşallah rabbim bu ameliyattan sonra bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
sanada inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder.bende dua edicem senin için
haklısın canım daha önceden de tecrübeli olmama rağmen yinede arada tırsıyorum işte
teslimiyetçi olmak lazım
inşallah bu operasyondan sonra bebeğime kavuşurum
Rabbim seninde gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin..
iyi ki varsınız canlarım benim
canım inancın çok kuvvetli maşallahamin canım
hadi güzel güel haberler ile gel inş.
Allah bize şah damarımızdan daha yakın ve bize annemizin gösterdiği merhametten bile daha merhametli. Bunu düşün canım sürekli.
çok öpüyorum seni korkma canım.
aaaayyy bu harika bir haberinşş inşşşş...birgün anne olacağızz ben bunu hissediyorumm...
az önce tahlil sonuçlarım çıktı
21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...
t3-t4 de normal çıkmış...tsh da normal çıkmış. çok korkuyordum pko yüzünden yumurtlayamıyormuyum diyeee
aaaayyy bu harika bir haber
çok sevindim canım
yumurtlama günlerini iyi değerlendir o zaman
hormonlar normal rahim normal eşinde sorun yok
ne acayip seninkide ne diye gelmiyo bu sıpa
inşallah canım dualarım seninlevalla bende bilmiyorumm...şimdilik bir sorun görünmüyor..
şu hsg yide bir çektirsem tamam olacak...
herşeyin bir zamanı var demekki bebişin nefes alma saati henüz gelmemiş..
doktorum bana inofolic diye bir folik asit söledi..bu pko lular içinmiş..hem yumurtlamayı sğalıyor hemde folik asit görevini yapıyormuş..sanırım onun faydasınıda gördüm bennninş en yakın zamanda güzel haberleri alırızzz
Suan hastanedeyim ve aksam besten beridirburdayim:-(
Telden yazıyorum saat 11de ameliyat olucam sagol isyancim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?