- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
inşallah isyan bende çok umutluyumiçimden bir ses bu ameliyat herşeye çözüm olacak diyor..
atlat şu operasyonu sağlığına kavuş inş..ondan sonra tedavine bak..
sanırım pko içinde yumurtlama takibi yapar ve ilaç verir sorub varsa..
inş herşey güzel olur..
bu konuya kimse yazmasada ben tedavi aşamalarımı burdan paylaşıcam hamile kaldığımda da ilk buraya yazıcam
belki ileride birine faydam olur açıp okur falan
eveeet dün saat 11:00 da yine gittik doktora
doktorumuz bizi bi takım yerlere yönlendirdi.önce 8 tüp kan verdim.sonra EKG çekildi(kalbimle ilgili bir sorun var mı diye)
sonra akciğer röntgeni çekildi ve ameliyat için gün aldık haftaya perşembe yani 30 ocakta ameliyat oluyorum.tüm bunlardan sonra eve geldik.şimdi ameliyat öncesi tek işlemimiz kaldı oda anestezi doktoruna gitmem gerekiyormuş.
işten izinde alamam artık ameliyata kadar zaten sabah sabah laf attı patron..
neyse önemli olan benim sağlığım inşallah sorunsuzca atlatabilirim ameliyatı
selam arkaşlar bu konuyu açmamda ki amaç; benim durumumda olanlarla fikir alışverişi yapmak ve tedavi sürecimi sizlerle paylaşmak..
eski konularımı okuyanlar bilir ama ben yinede kısaca özet geçeyim durumumu;
25 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beridir çocuk istiyoruz ama olmuyor malesef
ilk doktor maceramız 3 aylık evliyken başladı.
kistimin olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı kullandım geçmedi
bu zamana kadar rahim filmi çketirdim,eşim tahliller yaptırdı,ebeye gittim,alternatif tıbba yöneldim ilaçlar vs.derken yinede fayda göremedim.
en son üniv.hastanesinde özel muyane ile dç.dr. mete gürola randevu aldım.
doktor çok ilgiliydi ve uzun uzadıya konuştuk
şikayetlerimi anlattım sonuç olarak
5cm lik dermoid kist,sol tüpte tıkanıklık ve pkolu olduğum tanısını koydu bu şekilde çocuk sabi olman güç dedi.
ameliyat son çare bildiğim ve hep kaçtığım şeydi aslında bu durum.ama artık pes ettim.
dün kan tahlilimi verdim.
22 gündür geciken adetim için bugün adet söktürücü kullanmaya başlıcam adet olunca yine muayeneye gidicem ve herşey yolunda giderse bu ay içerisinde ameliyat olucam..dualarınızı bekliyorum..
Canım günaydın
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
Allah şimdiden şifa versin cnm. Allah başka dert vermesin.
Çabucak iyileş inş cnm.
Sevgiler
teşekkürler kızlar sizler böyle yorumlar yapınca moral buluyorumcanım allah yardımcın olsun umarım tez vakitte saglıklı sıhhatlı bebegine kavusursun. Moralini daima yüksek tut Rabbimin emriyle inşallah sende güzel bi anne olucaksın
canım yazını okudum kendimi görür gibi oldum banada evlenmeden pko tanısı kondu fakat adetlerim düzenli ve hiç bir pko belirtisini yaşamıyordum ara ara adet gecikmelerim oluyo ama kendiliğinden başlıyodu ovulasyon testleri kullandım pozitifleri gördüm hep umut ama sonrası foss çıkıyodu ve sürekli de kist çıkıyo her kontrolde bu hafta regl gecikmesiyle gittim dr a çokta umutluydum ve yine kist çıktı tedavi için ilaca başlarsak kist büyür dedi dr um ve 2 ay doğum kontrol hapı verdi 2 ay daha umudum kalmadıselam arkaşlar bu konuyu açmamda ki amaç; benim durumumda olanlarla fikir alışverişi yapmak ve tedavi sürecimi sizlerle paylaşmak..
eski konularımı okuyanlar bilir ama ben yinede kısaca özet geçeyim durumumu;
25 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beridir çocuk istiyoruz ama olmuyor malesef
ilk doktor maceramız 3 aylık evliyken başladı.
kistimin olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı kullandım geçmedi
bu zamana kadar rahim filmi çketirdim,eşim tahliller yaptırdı,ebeye gittim,alternatif tıbba yöneldim ilaçlar vs.derken yinede fayda göremedim.
en son üniv.hastanesinde özel muyane ile dç.dr. mete gürola randevu aldım.
doktor çok ilgiliydi ve uzun uzadıya konuştuk
şikayetlerimi anlattım sonuç olarak
5cm lik dermoid kist,sol tüpte tıkanıklık ve pkolu olduğum tanısını koydu bu şekilde çocuk sabi olman güç dedi.
ameliyat son çare bildiğim ve hep kaçtığım şeydi aslında bu durum.ama artık pes ettim.
dün kan tahlilimi verdim.
22 gündür geciken adetim için bugün adet söktürücü kullanmaya başlıcam adet olunca yine muayeneye gidicem ve herşey yolunda giderse bu ay içerisinde ameliyat olucam..dualarınızı bekliyorum..
canım kistinin cinsi ne?canım yazını okudum kendimi görür gibi oldum banada evlenmeden pko tanısı kondu fakat adetlerim düzenli ve hiç bir pko belirtisini yaşamıyordum ara ara adet gecikmelerim oluyo ama kendiliğinden başlıyodu ovulasyon testleri kullandım pozitifleri gördüm hep umut ama sonrası foss çıkıyodu ve sürekli de kist çıkıyo her kontrolde bu hafta regl gecikmesiyle gittim dr a çokta umutluydum ve yine kist çıktı tedavi için ilaca başlarsak kist büyür dedi dr um ve 2 ay doğum kontrol hapı verdi 2 ay daha umudum kalmadıyani sonuç olarak diyeceğim o ki bende senin gibiyim tüplere henüz baktırmadım ama pko ve kistlerle başım belada
aynen katılıyorum canım dr umu değiştireceğim zaten çünkü açıklama yapmıyo şuan gittiğim dr deli ediyo benicanım kistinin cinsi ne?
mesela benim ki dermoid kist bundan önce bir kaç doktora daha gittim bana doğum kontrol hapı verdiler ama faydası olacağına zararı oldu kistim büyüdü.
demem o ki;doğum kontrol hapı bazı durumlarda bırak kisti yok etmeyi azdırabiliyor bile.
iyi bir doktor bul rahim filmiyle tüplerine baktır.sonrada kist için gerekli tedaviyi ol.
bebek istersin doğum kontrol hapı verirler nasıl insanlar bunlar yaa
inşallah herşey sorunsuz istediğin gibi olur canım sen yazarsın gelişmeleriTeşekkürler tatlım bende öyle düşündüğüm için açtım konuyu.
ya kistle ilgili konular var yada pkoyla
ama her ikisininde olduğu hastalar var işte sen ve ben gibi :)
adet olunca adetin 3. günü doktora git
tahlillerini yaptırtır büyük ihtimalle
bide kistine naksınlar türü neymiş diye.
birazdan çıkıcam işten eşim alıcak beni hastaneye gidicez yine
anestezi doktoruna sonuçları gösterecekmişiz bide o muayene edecekmiş bakalım anesteziye engel bir durum var mı diye.
üniversite hastanesine gitmek çok mantıklıymış bu durumda
eşime hak verdim
herşeyi araştırıyorlar öyle bazı doktorlar gibi gözü kapalı ameliyat etmiyorlar.
bugün bu işlerde biterse gelecek hafta çarşambaya kadar bi işimiz kalmayacak inşallah.
çok doğru karar vermişsin üzerinde dur bu konununinşallah herşey sorunsuz istediğin gibi olur canım sen yazarsın gelişmeleribu arada bende şuan tarlusal kullanıyorum başlayınca 3. günü başka bi dr a gidip hormonlara baktırcam inşallah gittiğim dr un verdiği doğum kontrol hapını da kullanmaycgm tabi yeni dr da kullan demezse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?