- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
selam arkaşlar bu konuyu açmamda ki amaç; benim durumumda olanlarla fikir alışverişi yapmak ve tedavi sürecimi sizlerle paylaşmak..
eski konularımı okuyanlar bilir ama ben yinede kısaca özet geçeyim durumumu;
25 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beridir çocuk istiyoruz ama olmuyor malesef
ilk doktor maceramız 3 aylık evliyken başladı.
kistimin olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı kullandım geçmedi
bu zamana kadar rahim filmi çketirdim,eşim tahliller yaptırdı,ebeye gittim,alternatif tıbba yöneldim ilaçlar vs.derken yinede fayda göremedim.
en son üniv.hastanesinde özel muyane ile dç.dr. mete gürola randevu aldım.
doktor çok ilgiliydi ve uzun uzadıya konuştuk
şikayetlerimi anlattım sonuç olarak
5cm lik dermoid kist,sol tüpte tıkanıklık ve pkolu olduğum tanısını koydu bu şekilde çocuk sabi olman güç dedi.
ameliyat son çare bildiğim ve hep kaçtığım şeydi aslında bu durum.ama artık pes ettim.
dün kan tahlilimi verdim.
22 gündür geciken adetim için bugün adet söktürücü kullanmaya başlıcam adet olunca yine muayeneye gidicem ve herşey yolunda giderse bu ay içerisinde ameliyat olucam..dualarınızı bekliyorum..
eski konularımı okuyanlar bilir ama ben yinede kısaca özet geçeyim durumumu;
25 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beridir çocuk istiyoruz ama olmuyor malesef
ilk doktor maceramız 3 aylık evliyken başladı.
kistimin olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı kullandım geçmedi
bu zamana kadar rahim filmi çketirdim,eşim tahliller yaptırdı,ebeye gittim,alternatif tıbba yöneldim ilaçlar vs.derken yinede fayda göremedim.
en son üniv.hastanesinde özel muyane ile dç.dr. mete gürola randevu aldım.
doktor çok ilgiliydi ve uzun uzadıya konuştuk
şikayetlerimi anlattım sonuç olarak
5cm lik dermoid kist,sol tüpte tıkanıklık ve pkolu olduğum tanısını koydu bu şekilde çocuk sabi olman güç dedi.
ameliyat son çare bildiğim ve hep kaçtığım şeydi aslında bu durum.ama artık pes ettim.
dün kan tahlilimi verdim.
22 gündür geciken adetim için bugün adet söktürücü kullanmaya başlıcam adet olunca yine muayeneye gidicem ve herşey yolunda giderse bu ay içerisinde ameliyat olucam..dualarınızı bekliyorum..