- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
-
- Konu Sahibi firuzecaglar
Ohss gebelik habercisi diyorlar inşallah sizinde gebelik oluşurAnladım canım benimde bugün mesela ağrım azaldı biraz daha haftasonu çok şiddetli ağrıyordu yürümüştümde haftasonu onun etkisi olabilir mi diye düşündüm gebelikte inşallah oluşur henüz belli değil benim
Ay gerçekten mi canım yaa inşallah dediğin gibi olur çok istiyorum gerçektenOhss gebelik habercisi diyorlar inşallah sizinde gebelik oluşur
Olabilir yorulmaya gelmiyor maalesef ohss bol bol dinlenmek lazım proteine cok dikkat edin sabah yiyebilirseniz 2 3 yumurta tüketin aksamları tavuk gögüsü tüketin cok daha kolay atlatırsınız ama idrar çıkışınıza çok dikkat edin eğer tükettiğiniz sudan azda doktora başvurun birde birden 10 kilo gibi bir kilo alımınız olursa
Ne demek canım benim her zaman yazabilirsinAy gerçekten mi canım yaa inşallah dediğin gibi olur çok istiyorum gerçektenKilo takibi yapıyorum çok şükür almadım idrarada sık sık çıkıyorum inşallah bi sorun olmadan atlatırım işe de gitmiyorum doktorum rapor verdi inşallah atlatıcam canım çok sağol bilgilendirme için
Teşekkür ederim canım inşallahNe demek canım benim her zaman yazabilirsinduamdasın inşallah güzel haberlerini alırım bol bol dinlen
Ne zaman belli olacak pekiTeşekkür ederim canım inşallah
Bugün aşılamadan sonraki 8.günüm canım biraz daha varNe zaman belli olacak peki
12. Günü aksamı yaptım idrarda çıkmıştıBugün aşılamadan sonraki 8.günüm canım biraz daha var
Aa erken gebelik testi mi canım bende 12.gün sabah yaparım diyorum12. Günü aksamı yaptım idrarda çıkmıştı
Erken gebelikte cıkmadı diyebilirim en iyisini almama ragmenAa erken gebelik testi mi canım bende 12.gün sabah yaparım diyorum
Aa çok ilginçmiş canımErken gebelikte cıkmadı diyebilirim en iyisini almama ragmennormal kasette cıktı
Erken gebelikte ben hiç bir şey göremedim bile hangi marka kullanmıştın canım hatırlıyor musun benim şimdiye kadar hep negatifti olmadıda gerçekten diye dedim testlerde sorun yok sorun bendeBak pembe olan erken gebelik gözle görülüyordu ama belli belirsiz mavili olan normal kaset test ertesi gün yine kaset yaptım yine cıktı erken gebelik testlerini cok güvenilir demiyorlar
Valla hatırlamıyorum ya ismini kutusuna bakarımErken gebelikte ben hiç bir şey göremedim bile hangi marka kullanmıştın canım hatırlıyor musun benim şimdiye kadar hep negatifti olmadıda gerçekten diye dedim testlerde sorun yok sorun bende
Bugün aşılamadan sonra 10.günüm canım ağrılarım baya azaldı gebelik olmadı mı acaba sadece beyaz kremamsı akıntım varValla hatırlamıyorum ya ismini kutusuna bakarımsen yaparken ikisiyle yap yine garanti olsun
Progestan kullanıyormusun ?Bugün aşılamadan sonra 10.günüm canım ağrılarım baya azaldı gebelik olmadı mı acaba sadece beyaz kremamsı akıntım var
Evet canım progestan ve estrofem kullanıyorumProgestan kullanıyormusun ?
Canım azalıyor zamanla benım bu sefer cok şiddetli ağrım olmamıştı sadece gögüslerim dolgundu
Canım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acabaProgestan kullanıyormusun ?
Canım azalıyor zamanla benım bu sefer cok şiddetli ağrım olmamıştı sadece gögüslerim dolgundu
Yaa gözün aydın yerleşme kanaması olabilirCanım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acaba