- 14 Mayıs 2023
- 20
- 18
- 30
-
- Konu Sahibi firuzecaglar
15 yumurta toplanmıştı hiç riskim yoktu transferin 3. Gunu çıktı birden bütün şikayetlerim doktorum da çok şaşırdı pcos bile değilsin ohss olman çok ilginç bir vakasin diyeKaç yumurta toplanmıştı? Ohss riski olduğunda transfer yapılmıyor normalde, tanıdığımda olmuştu uzun süre hastanede kalmıştı, umarım atlatırsın sağlıkla
Bebekler ne durumda, kalp atışı duyuldu mu15 yumurta toplanmıştı hiç riskim yoktu transferin 3. Gunu çıktı birden bütün şikayetlerim doktorum da çok şaşırdı pcos bile değilsin ohss olman çok ilginç bir vakasin diye
Merhaba geçmiş olsun. Bende gebeyim ama ohss de var kese gördüm ama kalp atışı duyamadım daha korkudan ölüyorum bir şey olacak diye benim ki aşılamayla oldu doktorum üniversite de cok ilgisiz sizin doktorunuz neler diyor gebelik için acaba sakıncası bir seyi varmı bildiklerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirimKeseler göründü 6 şubatta tam 6 haftalık olacaklar o zaman kalp atışlarını duyacağız inşallah
Firuze hanım nasıl oldunuz bende ohss oldum 16 gün hastanede yattim 9 lt su bosaltildi taburcu oldum ama tam iyileşme olmadı çıktıktan sonra 1 kilo aldım karnimdaki gerginlik devam ediyor gebelik pozitif 6 haftalık oldumGecelik açısından hiç bir sakıncası yok canım ohss nin o açıdan korkmana gerek yok
Bende de ohss oldu aşılama ile yüksek doz gonalf kullandım muhtemelen ondan dolayı çok korkuyorum aşırı kasık ağrım var nasıl dayandınız sizde olmadı mıMerhaba geçmiş olsun. Bende gebeyim ama ohss de var kese gördüm ama kalp atışı duyamadım daha korkudan ölüyorum bir şey olacak diye benim ki aşılamayla oldu doktorum üniversite de cok ilgisiz sizin doktorunuz neler diyor gebelik için acaba sakıncası bir seyi varmı bildiklerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim
Olmaz mı öldüm öldüm dirildim uyku uyuyamadım berbat sancılar çektim dayanılmıcak kadar kötüydü ama zamanla geçti suan iyiyim 2 hafta sürdüBende de ohss oldu aşılama ile yüksek doz gonalf kullandım muhtemelen ondan dolayı çok korkuyorum aşırı kasık ağrım var nasıl dayandınız sizde olmadı mı
Gebelik oluşmasını etkiliyor mu canım bu durum benimde 2 gündür çok kötüydü bugün biraz daha iyiyimOlmaz mı öldüm öldüm dirildim uyku uyuyamadım berbat sancılar çektim dayanılmıcak kadar kötüydü ama zamanla geçti suan iyiyim 2 hafta sürdü
Sizde gebelik oluştu mu ben hala hastanede tedavi görüyorum karnım su toplamaya devam ediyor 3 hafta oldu nasil atlattiniz neler yaptınızOlmaz mı öldüm öldüm dirildim uyku uyuyamadım berbat sancılar çektim dayanılmıcak kadar kötüydü ama zamanla geçti suan iyiyim 2 hafta sürdü
Yok ben gebeyim kalp atışını bile duymak nasip oldu çok acı çektim ama inşallah sonu güzel olur bir kaç kişi daha olmuş geçen yıllarda onlarla da konuştum burdan hepsı bebegını sağlıkla kucağına almış yani bebeğe zararda vermiyormuş iki ayrı doktor küçülceğini de söylediGebelik oluşmasını etkiliyor mu canım bu durum benimde 2 gündür çok kötüydü bugün biraz daha iyiyim
Evet oluştu ben hastaneye yatmadım çünkü doktorum aşırı ilgisizdi muane bile etmedi asistanı bakmıştı belki de ölümden döndüm bol bol protein ağırlıklı beslendim bol su içtim zamanla etkileri azaldı baya bi ödem filan oldu idrar cıkısım normaldı içtiğim suyla o yüzden kendi kendimin doktoru oldum internetten araştırdım yaşayanlara sordumSizde gebelik oluştu mu ben hala hastanede tedavi görüyorum karnım su toplamaya devam ediyor 3 hafta oldu nasil atlattiniz neler yaptınız
Ohss nedir çok geçmiş olsunKeseler göründü 6 şubatta tam 6 haftalık olacaklar o zaman kalp atışlarını duyacağız inşallah
Anladım canım benimde bugün mesela ağrım azaldı biraz daha haftasonu çok şiddetli ağrıyordu yürümüştümde haftasonu onun etkisi olabilir mi diye düşündüm gebelikte inşallah oluşur henüz belli değil benimYok ben gebeyim kalp atışını bile duymak nasip oldu çok acı çektim ama inşallah sonu güzel olur bir kaç kişi daha olmuş geçen yıllarda onlarla da konuştum burdan hepsı bebegını sağlıkla kucağına almış yani bebeğe zararda vermiyormuş iki ayrı doktor küçülceğini de söyledi
Benim ikiz gebelik oluştu muhtemelen o yuzden ağır geçiriyorum şu içsem de idrar cikisim az hastanede serumla idrar sokturucuyle tedavi altindayimEvet oluştu ben hastaneye yatmadım çünkü doktorum aşırı ilgisizdi muane bile etmedi asistanı bakmıştı belki de ölümden döndüm bol bol protein ağırlıklı beslendim bol su içtim zamanla etkileri azaldı baya bi ödem filan oldu idrar cıkısım normaldı içtiğim suyla o yüzden kendi kendimin doktoru oldum internetten araştırdım yaşayanlara sordum
Ne kadar sürede azalmaya basladiEvet oluştu ben hastaneye yatmadım çünkü doktorum aşırı ilgisizdi muane bile etmedi asistanı bakmıştı belki de ölümden döndüm bol bol protein ağırlıklı beslendim bol su içtim zamanla etkileri azaldı baya bi ödem filan oldu idrar cıkısım normaldı içtiğim suyla o yüzden kendi kendimin doktoru oldum internetten araştırdım yaşayanlara sordum
Yumurtalıkların fazla uyarılması yani 2 den 3 den fazla yumurtanızın büyümesi durumu buda sağlığı tehdit eden bir sey benimde 5 tane yumurtam büyümüş kist olmuş bunlar rahatsızlık verdi nefes darlığı ağrı gibi bir çok etkisi varOhss nedir çok geçmiş olsun
Benim ikiz gebelik oluştu muhtemelen o yuzden ağır geçiriyorum şu içsem de idrar cikisim az hastanede serumla idrar sokturucuyle tedavi altindayim
Maşallah Allah bağışlasınNe kadar sürede azalmaya basladi