- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Papatya1610
Kalan 53.679200 tane okuyun canım rabbim şifa versin rabbim tez vakitte kurtarsın
Kalan 53.62950 tane okudum. Allah şifa versin. Sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
Kalan 53.529100 tane de ben okudum Allah şifa versin.
Kalan 53.779
Rabbim şifa versin 100 tane de ben okuyacağım inşallah..
Kalan 53.409Acil şifalar 20 tane okudum
Ben 1000 tane aldim onu da ekle canim..Kalan 53.529
Tekrar bi daha miBen 1000 tane aldim onu da ekle canim..
Öncelikle çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin. Bisey olmayacak ne sana ne de bebeğine. Rabbim ikinizide korusun. 50 adet okudum. Allah kabul etsinArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Kalan 53.36940 tane daha okudum
benzeri büyük bir hastalık atlattığım için çok iyi anladım konu sahibini.allahım tez zamanda şifasını versin.bebeğini sağ sağlim dünyaya getirsin.kendisi de iyileşsin.dünyada sağlıktan kıymetli hiç bir şey yok.yaşayan bilirKalan 54.059
Rabbim acil sifalar versin insaAllah bende 200 okurum şimdilik ne zamana kadar okunacakArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Kalan 53.169100 okudum. Allah acil şifalar versin