• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem iş,hem sınav başarabilir miyim sizce?

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
mrb arkadaşlar bu konuyu nereye açacagımı bilemedim....
ben iş başvurusu yapmıştım..Sigorta şirketinden bugun aradılar mülakata gelin anlaşırsak çalışırız diye hiç bi bilgim yok ne yapacagım konusunda çalışma saatleri filan nasıldır çok yorucumudur, bilen arkadaşlar yardım edin yada çalışan filan varmı bu şirkette.. ne zamandır iş arıyorum bu bi fırsat degerlendirebilirsem tabi...
ve ben kpss ye hazırlanmayıda düşünüyorum ikisini birarada yürütmem gerekiyor,yapabilirmiyim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Mülakatta bunları da görüşürsün. Biz burada bulu bilemeyiz.
Ama böyle bir imkan varsa bence çalışma saatlerini bahane etme, dışarda binlerce gencimiz işsizlik derdinden muzdaripler, bunu unutma.

canmı şirketın kurallarını çalışma saatlerını vs vsvs biz nerden bılelım
sen gidip görüşeceksın
bir mülakata git eğer kafana yatarsa kabul edersin
yok olmuyor dersen yapmazsın çalışmazsın
ama su kadarını soylıcem bu kadar işssiz insan varken mülakata çağrılmakda biseydir
iyi düşün..

bölge müdürlüğü mü yoksa acenta mı?
bölge mdr ise sabah 9 akşam 5-6 gibi çıkarsın.
haftasonu tatil oluyor cts günü acenta ziyaretlerin olur sanıyorum..
yok bölge mdr değil acenta ise işin zor..:sinifsinif:

canım merhaba benım nısalımda gecen hafta gıttı mukalata
fos cıktı
saadet zıncırı gıbı bıse
maas yok
prım usulu calısıyorsun
bıldıgım kadarıyla sokak sokak gezıyorsun
nısanlım cok moralı bozuk ayrıldı
mulakatta da hep reklam yaptılar dıyor
dusun kı mulakat 2-3 saat surdu

kıskançlık iyi bir şey değil bence. Hem kendını hemde karşındakını boş yere üzüyosun bence... Ben de tam aksıne hıc kıskanc değılım. Eşim eve gecde gelse benı aramasada hıc kıskanmam. kımle konusursa konusursa aklıma kötü şey gelmez. Çünki benım özgüvenım 100%. Giden gider. ben doğru olayım hatasız olayımda o ne yaparsa yapsın dıye düşünüyorum genelde...

kıskançlık iyi bir şey değil bence. Hem kendını hemde karşındakını boş yere üzüyosun bence... Ben de tam aksıne hıc kıskanc değılım. Eşim eve gecde gelse benı aramasada hıc kıskanmam. kımle konusursa konusursa aklıma kötü şey gelmez. Çünki benım özgüvenım 100%. Giden gider. ben doğru olayım hatasız olayımda o ne yaparsa yapsın dıye düşünüyorum genelde...

canım yorumunu başka bi konuya yapmışsın.:utangac:

Back