guzel fikirler var kizlar :lepi:
ama demeden gecemicem bu resminizin ciktigi kupa bardaklar pazillar cok demode oldu artik cok duyuldu orjinal degil bence tabi
şu kupa su ile dolduruncada ikimizin resmi çıkması çok hoşuma gitti.internetten bulamadım.nerden yaptırabilirim fikri olan var mı.
Bu geçen sene aşkıma yaptığım hediye. kutunun yapımı dahil tüm süslemesi bana ait...
içinde ise bir adet boxer vardı:))) espirili bir hediye olsun istedim. o dönem internette bu tarz boxerlar yapan bir site vardı. aşkımında tayini marmarise çıkınca tek paçasına şöyle yazdırdım...
rus kızlar avcunu yalasın serhat beni seviyooo...:)))))) vede bir adette çikolata vardı içinde...
benim nişanlım Gaziantep te yapan biryer vardı oraya yaptırmıştı,
ama internette "Sihirli kupa" diye ararsan bulabilirsin bence?
kızlar ben bu çikolatalrdan birini yaptırıp iş yerine göndermeyi düşünüyorum..sizce nasıl ve hangisi daha güsel karar veremedim :S
tşkr ederim kızlar sayenizde karar verdim en alttaki olucak fiyatı 40 ytl..gülcan adresi sanada yolladım.bi kaç gün sora sipariş veririm artık..bide yanında sweet almayı düşünüyorum..sizcee?
kızlar ya çikolata ve polar düşünmüştüm ya şimdi aklıma başka bişey takıldı..bugün biz aşkımla spor ayakkabı bakmıştık..hem ona hem bana aynı model onları mı alsam ikimiza yoksa çikolata ve polar mı bana bişiy söleyin yine kararsız kaldım =)
canım asker nısanlına davetıye cok guzel olmus davetıyenıde en yakın zamanda sabırsızlıkla gormek ıstıyorum
eccu kol dumelerıde harıka olmus ya cok guzel dusunmussun
baxer da cok guzel olmus valla
GLCNN hayırlı olsun cnm karar vermene sevindim,hangi firmadan beğendin?
tşkr ederim kızlar sayenizde karar verdim en alttaki olucak fiyatı 40 ytl..gülcan adresi sanada yolladım.bi kaç gün sora sipariş veririm artık..bide yanında sweet almayı düşünüyorum..sizcee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?