• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem eşimde hem ben de ağır infertilite :(

selinemre06

Zeynep'imizi bekliyoruz..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
182
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım. 3 gündür şoktayım daha yeni normale dönüyorum ve hemen benzer umutsuzluğa düşmüş arkadaşlardan bilgi almak ve biraz da olsa duygularımı paylaşarak rahatlamak istedim...
31 yaşındayız eşim de ben de. 16 aydır evliyiz temmuz ayında bebek için artık zamanı geldi dedik ve öncelikle kontrole gittim. Doktorum her tür jinekolojik muayene pap smear ve kan-idrar tahlillerinin sonucunda herşeyin normal olduğunu 3 ay denememizi folik asite başlamamı ve gebelik oluşmazsa tekrar gelmemizi söyledi. Eşimden sperm testi istemedi haliyle. ancak 3 ayın sonunda tarihlere göre kendimizi ayarlamamıza rağmen olumlu bir gelişme olmayınca tekrar doktora gittik. Ve bir anda herşey tersine döndü..Daha öce ultrasona göre iyi dediği yumurta rezervime "sıkıntı var " dedi doktor. AMH istedi benden eşimden de sperm analizi ve doğrusu bayağı da umutsuz konuştu yani yaşadığımız hayal kırıklığını o gün anlatamam hemen yaptırdık tahlilleri ama araya tatil girdiğinden sonuçlar bayram sonrasına kaldı ama o bayram tatili burnumuzdan geldi. Sonuçları aldık ve tam anlamıyla şok olduk benim AMH 0,12 çıktı eşimde de sperm sonuçları hep olumsuz şu an aklımda kalan morfoloji %0. tabii yine doktora gittik ve 3 ay önce herşeyi normal değerlendirilen biz, yumurta rezervi tükenmek üzere, eşimdeki sorunlarla birlikte tüp bebek şansı %1 olan bir çift durumuna düştük. Hatta doktor yüzüme baka baka genç gösteriyorsunuz ama maalesef 38 yaşındaki bir kadın gibisiniz dediğinde benim halimi gören eşim biraz gülerek bana iltifat etmek isterken eşime dönüp o tahliller ne demek bir fikriniz var mı durum vahim dedi!!! Biz öylece kalakaldık.. Bir de çok zor tüp bebeğin tutması tutarsa bile embriyoda genetik olarak kontrol yapamam yani artık şansınıza demez mi? Ailenizde var mı genetik bu tür sıkıntılar diye sorduğunda da biz hayır dedik ama öyle bir tavırla dinledi ki bizi siz ne bilirsiniz gibilerden ben zor tuttum kendimi ağlamamak için.eşimi hemen ürolojiye göndermek istedi eşim hafta başına ancak falan dedi... Ne tekrar test istedi ne biraz teselli verdi. Hatta 3 güne kadar tekrar hastalanacağımı söyledim FSH falan istemedi.Hemen tüp bebek ama şansınız yok denecek kadar fazla ümitlenmeyin dedi...
Yolun ortasında nasıl ağlamaya başladım eşim ne yapacağını şaşırdı...
Şimdi ailelere nasıl söyleyeceğimizi düşünüyoruz; %1 şansı deneyelim mi farklı bir merkeze mi gidelim hatta yumurta donasyonu konusunu mu düşünelim durumunda çıkmazlardayız.Ben bugün
Anatolia Tüp Bebek Merkezini aradım. Hakan Yaralı adını duymuştum tekrar görüşmek için ama çıkmış Hakan bey telefon no.mu istediler ve diğer hekim Bülent Tıraş aradı beni durumu özetledim program yoğun ama sizin üzütünüzü anlıyorum hemen bir ayarlama yapalım en azından duruma tekrar hakim olmanızı sağlayalım dedi üzülmeyin diyerek telefonu kapattı ve arkasından sekreteri arayarak hemen çarşamba gününe randevu verdi. Arkasından Bülent Hoca tekrar aradı ve gelirken tüm test tahlil sonuçlarınızı getirin ama gelirken endişelerinizi ve üzüntülerinizi dışarda bırakın dedi.. Nasıl bir rahatlama duydum anlatamam size. Bu arada ilk gittiğim doktor da ismini kesinlikle vermeyim ankarada ünlü bir özel hastanenin tüp bebek merkezinin başında ünlü bir doktor. ben kimseyi kötülemek istemiyorum belki yıldızlarımız barışmadı kendisiyle kimbilir...

İşte arkadaşlar durumumuz bundan ibaret ... Umutsuz ve zor bir durumdayız biliyoruz. sizden yorumlarınızı rica etsem...Anatolia'ya gidenler;bizimle benzer şekilde tüp bebek tedavisi görenler lütfen beni anlayan birilerine ihtiyacım var . Bu arada eşim inanılmaz birisi kendi sonucunu falan unuttu kaç gündür benimle ilgileniyor üzerime titriyor. Canım aşkıma bir daha aşık oldum.. Sevgiler herkese

canım öncellikle geçmiş olsun

ayrıca o nasıl bir doktorki durumu çok ağır bile olsa bir hasta bu kadar ezici bir ithamda bulunuyor ve daha çok umutsuz ve mutsuzluğa sokuyor. Başka bir doktorla görüşün canım hiç bilemiyorsanız prof. doktoruna çıkan ne bebekleri olmaz deyipde bebekleri olan çiftler var Allahdan asla umudunuzu ve ümidinizi kesmeyin canım ayrıca sana bir karışım önericem bunu hem sen hem eşin kullanabilirsin şuanda ben bunu kullanıyorum. Ballı harnuplu(yani keçiboynuzu pekmezli) bitkisel karışımlı macun yumurtalık temebelliğine rahimdeki kistlere yumurtalıklardaki iltihaplara karşı ayrıca erkeklerde sperm sorununa karşı kullanılıyor. ama tam sonuç almak için düzenli olarak 2.5-3 ay kullanılması gerekmiş ayrıca hayıt ve safran kullanıyorum ben geçen haftadan bu zamana kadar bende koyu renkli şekilde akıntım olmaya başladı kullandıklarım sökdü ayrıca bu karışımlı macunuda içmeye başlayınca daha çok sökmeye başladı ve akıntımı normale dönderdi bu macunun yanında arı sütü-bal-polen karışımı aldım aktarcı kadın herbalistmiş yıllarca bu işi yapıyorum ve bu macunlar sayesinde bebeklerim var benim dedi sonuç aldığımda burdan bağıra bağıra duyurucam sakın üzülme canım herşeyi yaratan Allah bu dertlerin yanında bizlere dermanınıda veriyor inşallah sizde çok iyi sonuç alacaksınız

Merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım. 3 gündür şoktayım daha yeni normale dönüyorum ve hemen benzer umutsuzluğa düşmüş arkadaşlardan bilgi almak ve biraz da olsa duygularımı paylaşarak rahatlamak istedim...
31 yaşındayız eşim de ben de. 16 aydır evliyiz temmuz ayında bebek için artık zamanı geldi dedik ve öncelikle kontrole gittim. Doktorum her tür jinekolojik muayene pap smear ve kan-idrar tahlillerinin sonucunda herşeyin normal olduğunu 3 ay denememizi folik asite başlamamı ve gebelik oluşmazsa tekrar gelmemizi söyledi. Eşimden sperm testi istemedi haliyle. ancak 3 ayın sonunda tarihlere göre kendimizi ayarlamamıza rağmen olumlu bir gelişme olmayınca tekrar doktora gittik. Ve bir anda herşey tersine döndü..Daha öce ultrasona göre iyi dediği yumurta rezervime "sıkıntı var " dedi doktor. AMH istedi benden eşimden de sperm analizi ve doğrusu bayağı da umutsuz konuştu yani yaşadığımız hayal kırıklığını o gün anlatamam hemen yaptırdık tahlilleri ama araya tatil girdiğinden sonuçlar bayram sonrasına kaldı ama o bayram tatili burnumuzdan geldi. Sonuçları aldık ve tam anlamıyla şok olduk benim AMH 0,12 çıktı eşimde de sperm sonuçları hep olumsuz şu an aklımda kalan morfoloji %0. tabii yine doktora gittik ve 3 ay önce herşeyi normal değerlendirilen biz, yumurta rezervi tükenmek üzere, eşimdeki sorunlarla birlikte tüp bebek şansı %1 olan bir çift durumuna düştük. Hatta doktor yüzüme baka baka genç gösteriyorsunuz ama maalesef 38 yaşındaki bir kadın gibisiniz dediğinde benim halimi gören eşim biraz gülerek bana iltifat etmek isterken eşime dönüp o tahliller ne demek bir fikriniz var mı durum vahim dedi!!! Biz öylece kalakaldık.. Bir de çok zor tüp bebeğin tutması tutarsa bile embriyoda genetik olarak kontrol yapamam yani artık şansınıza demez mi? Ailenizde var mı genetik bu tür sıkıntılar diye sorduğunda da biz hayır dedik ama öyle bir tavırla dinledi ki bizi siz ne bilirsiniz gibilerden ben zor tuttum kendimi ağlamamak için.eşimi hemen ürolojiye göndermek istedi eşim hafta başına ancak falan dedi... Ne tekrar test istedi ne biraz teselli verdi. Hatta 3 güne kadar tekrar hastalanacağımı söyledim FSH falan istemedi.Hemen tüp bebek ama şansınız yok denecek kadar fazla ümitlenmeyin dedi...
Şimdi ailelere nasıl söyleyeceğimizi düşünüyoruz; %1 şansı deneyelim mi farklı bir merkeze mi gidelim hatta yumurta donasyonu konusunu mu düşünelim durumunda çıkmazlardayız.Ben bugün
Anatolia Tüp Bebek Merkezini aradım. Hakan Yaralı adını duymuştum tekrar görüşmek için ama çıkmış Hakan bey telefon no.mu istediler ve diğer hekim Bülent Tıraş aradı beni durumu özetledim program yoğun ama sizin üzütünüzü anlıyorum hemen bir ayarlama yapalım en azından duruma tekrar hakim olmanızı sağlayalım dedi üzülmeyin diyerek telefonu kapattı ve arkasından sekreteri arayarak hemen çarşamba gününe randevu verdi. Arkasından Bülent Hoca tekrar aradı ve gelirken tüm test tahlil sonuçlarınızı getirin ama gelirken endişelerinizi ve üzüntülerinizi dışarda bırakın dedi.. Nasıl bir rahatlama duydum anlatamam size. Bu arada ilk gittiğim doktor da ismini kesinlikle vermeyim ankarada ünlü bir özel hastanenin tüp bebek merkezinin başında ünlü bir doktor. ben kimseyi kötülemek istemiyorum belki yıldızlarımız barışmadı kendisiyle kimbilir...

İşte arkadaşlar durumumuz bundan ibaret ... Umutsuz ve zor bir durumdayız biliyoruz. sizden yorumlarınızı rica etsem...Anatolia'ya gidenler;bizimle benzer şekilde tüp bebek tedavisi görenler lütfen beni anlayan birilerine ihtiyacım var . Bu arada eşim inanılmaz birisi kendi sonucunu falan unuttu kaç gündür benimle ilgileniyor üzerime titriyor. Canım aşkıma bir daha aşık oldum.. Sevgiler herkese

kıyamamm bir sürüü şey söylemiş kendince bu proflara Rabbim hep ders veriyor gebe kalamazsın dediği çoğu hasta hamile kalıyor inadına yanına götürenler bile var..Benimde teyzeme kesinlikle sizin çocuğuunuuz olmaz boşuna uğraşmayın demiş doktor.Amaa şuanda aslanlar gibi 3 tane çocuğu var..Şükürler olsun.Öyle doktorlar insanı bunalıma sokar resmen.Çok biliyorlar yaaa....:47::47::47::47:

canım öncelikle durumuna çok üzüldüm
ama sana şunu söyleyim doktorum tüp bebek merkezinde ünlü bir doktor demişin ya
ben asla tüp bebek merkezinin ürologlarına ve kadın doğumcularına güvenmiyorum
onların bir çoğunun amacı tüp bebeğe yönlendirmek
bizde bir kaç ay önce özel bir tüp bebek merkezinde eşime sperm testi yaptırdık.
ve oranın üroloji doktorundan randevu aldık sonuçları gösterdik adam o kadar acımasızca asla normal yolla olmaz
kesinlike tüp bebek yaptırın tabi tüplede olmayabilir dedi
eşimle ben adamın odasından nasıl çıktık bilemedim aşim ağlamaklı oldu tabi ben çok ağladım
sonra bu alanda iyi bir hoca bulduk 1 aylık bir tedaviyle çok güzel sonuçlar aldık
sana tavsiyem kesinllikle ağlama malesef hastayı sadece para olarak gören mesleki ahlakı sıfır hekimlerimiz var
ben inanıyorum muhakkak bir yolu vardır.
Allahım yardımcın olsun ve güzel sonuçlar almanı nasip etsiin

canım öncelikle durumuna çok üzüldüm
ama sana şunu söyleyim doktorum tüp bebek merkezinde ünlü bir doktor demişin ya
ben asla tüp bebek merkezinin ürologlarına ve kadın doğumcularına güvenmiyorum
onların bir çoğunun amacı tüp bebeğe yönlendirmek
bizde bir kaç ay önce özel bir tüp bebek merkezinde eşime sperm testi yaptırdık.
ve oranın üroloji doktorundan randevu aldık sonuçları gösterdik adam o kadar acımasızca asla normal yolla olmaz
kesinlike tüp bebek yaptırın tabi tüplede olmayabilir dedi
eşimle ben adamın odasından nasıl çıktık bilemedim aşim ağlamaklı oldu tabi ben çok ağladım
sonra bu alanda iyi bir hoca bulduk 1 aylık bir tedaviyle çok güzel sonuçlar aldık
sana tavsiyem kesinllikle ağlama malesef hastayı sadece para olarak gören mesleki ahlakı sıfır hekimlerimiz var
ben inanıyorum muhakkak bir yolu vardır.
Allahım yardımcın olsun ve güzel sonuçlar almanı nasip etsiin

gerçekten çok haklısınız çocuğu olmayanı her şekilde sömürmeye çalışıyorlar.Çünkü sömürü dünyasındayız..Paranın daha ağır bastığı bir memlekettee doktorlardan maneviyat yada yeminlerinin hakkını vermesini beklemek çok saçma olur.Çok değişik bu durumlarr...

arkadaşlar çok sağolun içimi ferahlattınız. tamam tahlil sonuçları ortada evet zor bir durum bizimki ama ne bileyim ne eşim ne ben hayatımızda hastalık görmedik Allaha şükür. Ne sigara ne içki hep sağlıklı yaşadık spor yaparız sağlıklı besleniriz.Bir anda böylesine ağır hasta damgası yemek ve o davranış bizi mahvetti ama çok sağolun içime su serptiniz. Allah hepimize mutluluk dolu günler göstersin inşallah...

Öncelikle üzüldügümü belirtmek isterim. Bir doktorla kalmayin. Baska doktorlarada görünün mutlaka. Benim anneme zamninda doktoru senin hic cocugun olmayacak demisti. Annemin daha sonra kactane cocuk sahibi oldugunu söylesem sasarsiniz. Allah büyük. Umudunuzu kaybetmeyin. Ana baba olmak sizede nasip olur Rabbim hayirli evlatlar nasip eyler insaAllah.​

teşekkürler arkadaşlar.. bugün annem ve babamla konuştum içim iyice ferahladı herşeyin hayırlısı biz bunun üstesinden geleceğiz artık buna inanıyorum. çarşamba günü hakan yaralı ve bülent tıraş ile kliniklernde randevumuz var görüşmeyi burada paylaşırım. arkadaşlar.iyi geceler :3:

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağına. Ronyanın dediği gibi birçok tüp bebek merkezinin belli gayeleri var ve o gayelere hizmet etmek için maalesef biz tedaviye muhtaç insanlar gümbürtüye gidiyoruz.
Ama görüştüğün doktorlar yani Bülent Tıraş ve Hakan Yaralı gerçekten karşısındaki insana ne olacağını açık açık söyleyen doktorlar.
Bende Bülent Hocanın hastasıyım. Bir kaç güne kadar tüp bebek tedavime başlayacağım. Bülen Hoca kadar güvenilir, işinin ehli, babacan bir doktor tanımadım ben. Başka tüp bebek merkezleriylede görüştüm. Aynen senin anlattığın tarzda bir doktora denk geldik. Belki aynı doktordur bilemiyorum. Hiç güven vermedi. Ama Bülent Hocayla hayatımın görüşmesini yaptım diyebilirim. Herkes gülerek çıkıyor odasından:) Neyse durumunuz onu söyler canım. Paracı biri değil çünkü merkez zaten çok yogun yeterince kazandıklarını düşünüyorum. Gidince merkeze ne demek istediğimi anlayacaksın. Benim eşimin de morfolojisi 0. Ama bana hiç olumsuz konuşmadı. Özellikle sordum. Bu tartışmalı bir konu dedi. Morfolojinin çok öenmli olduğunu düşünmüyor. Başka ne tür sıkıntılarınız çıktı bilmiyorum canım ama Bülent Hoca bu işi halleder. Eğer eşin için ürologa ihtiyacınız olursa Kaan Aydos hoca var. Oda Prof. Ankara Üniversitesinde. Belki bilirsin. Zaten Bülent Hoca ile Kaan Hoca sınıf arkadaşları.:) İkiside doktorluklarının dışında gerçekten insan evladı. İnsanlara olan yaklaşımları çok sevecen ve yardımsever..Teselli etmeyede bayılıyorlar:)
Sabırsızlıkla bekliyorum canım görüşmenin sonucunu. Belki yarın adet olurum, çarşamba bende orada olurum bellimi olur:))

selinemre06 İnşaallah güzel şeyler duyarsınız doktorunuzdan. Burada sizinle aynı kaderi paylaşan o kadar çok kişi var ki... Bence biran önce eşin içinde sperm arttırıcı kürlere başla, mesela keçiboynuzu kürü yada havuç kürü. Sayınız azda olsa artsa bile tüp bebekte yardımcı olur size. Bizde de eşimde sperm sorunu var toplamda sağlıklı 15-30 spermimiz var kısmetse ocakta 2. tüp bebek denememizi yapacağız bizde 3 hafta önce eşime keçiboynuzu kürüne başladık İnşaallah faydasını görürüz. Allah yardımcınız olsun...

Merhaba arkadaşlar,

insallah en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebeklerini kucagına alırsın allahım cok büyük eşimde bendede bi problem yok ama olmuyor aşılama yaptırdım yine olmadı allahın dilemesiyle olur kime verir kime vermeyecegini o bilir

çok uzun zamandır giremiyorum arkadaşlar... herşey öyle hızla gelişiyor ki yetişemiyorum:)
bülent hoca aralık ilk haftasında ilk görüşmemizi yaptık ve bende kesinlikle sorun olmadığını AMH testinin lab. koşulları uzun bekleme süresi vs nedeniyle farklı çıkabileceğini ve testin tekrarına bile görek görmeyerek gözüyle gördüğüne inandığını söyledi. şu an eşimde sorun var ama hiç olmazsa birimizde yok..
hastalığımın 2.günü yani 01.01.2011'de yeni yılda yeni ümitlerle başladık tedavimize.. puregon ve orgalutran kullanıyorum. yarın tekrar görüşmem var . inanılmaz ferah ve insanın içini rahatlatan bir merkez anatolia. ve diğer doktor bana sigortadan faydalanamazsınız demişti 3 yıl evli olma durumundan dolayı ama bu sadece açıklanamayan kısırlıkta geçerliymiş. anatolia tüm rapor ssk işlemlerinizi de takip ediyor ve hacettepeden 1 haftada raporumuzu da aldık ilaçlarda ve tedavide raporumuz da var kapı gibi :)
bugün kontroldeydim kan ve ultrsonda herşey yolunda dedi yumışlarda iyi gelişiyormuş:) bakalım yarın görüşmemiz var tekrar .
o kabus gibi günlerden sonra bülent hoca bize yeniden umut ve mutluluk verdi.Allah herşeyi hayırlısını versin..
Anatolia'yı inanılmaz beğendim iyi olan farklı merkezlerde vardır ama burası bana çok güven veriyor özelliklede Bülent hoca insanı sakinleştiriyor çok babacan birisi.
işte böyle kader arkadaşlarım .. gelişmelerden haberdar edeceğim sizi..Rabbim hepimize bebişlere kavuşmamızı göstersin.

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağına. Ronyanın dediği gibi birçok tüp bebek merkezinin belli gayeleri var ve o gayelere hizmet etmek için maalesef biz tedaviye muhtaç insanlar gümbürtüye gidiyoruz.
Ama görüştüğün doktorlar yani Bülent Tıraş ve Hakan Yaralı gerçekten karşısındaki insana ne olacağını açık açık söyleyen doktorlar.
Bende Bülent Hocanın hastasıyım. Bir kaç güne kadar tüp bebek tedavime başlayacağım. Bülen Hoca kadar güvenilir, işinin ehli, babacan bir doktor tanımadım ben. Başka tüp bebek merkezleriylede görüştüm. Aynen senin anlattığın tarzda bir doktora denk geldik. Belki aynı doktordur bilemiyorum. Hiç güven vermedi. Ama Bülent Hocayla hayatımın görüşmesini yaptım diyebilirim. Herkes gülerek çıkıyor odasından:) Neyse durumunuz onu söyler canım. Paracı biri değil çünkü merkez zaten çok yogun yeterince kazandıklarını düşünüyorum. Gidince merkeze ne demek istediğimi anlayacaksın. Benim eşimin de morfolojisi 0. Ama bana hiç olumsuz konuşmadı. Özellikle sordum. Bu tartışmalı bir konu dedi. Morfolojinin çok öenmli olduğunu düşünmüyor. Başka ne tür sıkıntılarınız çıktı bilmiyorum canım ama Bülent Hoca bu işi halleder. Eğer eşin için ürologa ihtiyacınız olursa Kaan Aydos hoca var. Oda Prof. Ankara Üniversitesinde. Belki bilirsin. Zaten Bülent Hoca ile Kaan Hoca sınıf arkadaşları.:) İkiside doktorluklarının dışında gerçekten insan evladı. İnsanlara olan yaklaşımları çok sevecen ve yardımsever..Teselli etmeyede bayılıyorlar:)
Sabırsızlıkla bekliyorum canım görüşmenin sonucunu. Belki yarın adet olurum, çarşamba bende orada olurum bellimi olur:))

merhaba gülüm gülüm.. ben 01.01.2011 de başladım bülent hocada tedaviye. sen ne yaptın nasıl geçiyor?

sakın umudunu kaybetme.bana doktorlar çok umutsuz konuştu.2 kere aşılama,1 kere tüp bebek yaptırdım.olmadı tüp bebekten 3 ay sonraa normal yoldan hamile kaldım şimdi 9 aylık bir oğlum var

canım çok duygulandım okurken, ben 4 senelik evliyim 3 senedir tüp bebek merkezi araştırması yapıyoruz, 2 hafta önce anatolia ya geldik(bu arada ankarada oturmuyoruz) biz merkezi beğendik görüşmemiz iyiydi, dün raporumu gönderdiler bugün ilaçlarımızı aldık, nasip olursa ocak sonu şubat başı gibi tedaviye başlıyorum, ilk denemem olacak panik liyim biraz daha başlamadan böyle ne bileyim gözyaşı gözümde bekliyo işte ama herşeyin çok iyi olacağına inanıyorum 2011 inşallah tüm anne adaylarının yılı olacak, adetin ikinci günü orada olacağız, bu aşamalarda ne yaptıklarını paylaşırsan sevinirm.

merhaba gülüm gülüm.. ben 01.01.2011 de başladım bülent hocada tedaviye. sen ne yaptın nasıl geçiyor?

Canımmmm çok sevindimmm.. Yeni yıl ve yeni başlangıçlarr:))İnşallah yeni yılda bebeğini kucagına alırsın canım benim.Bülent Hocanın eli uğurlu geliyor..Ben 6 haftalık hamileyim canım.Allahım tamamına erdirir inşallahhh..Tedavim çok güzel gecti. Çok şükür hamileyim. Darısı sana olsun inşallahhh..Hep olumlu düşünmeni tavsiye ederim..Her konuda yardımcı olurum..Öpüyorum..

canım çok duygulandım okurken, ben 4 senelik evliyim 3 senedir tüp bebek merkezi araştırması yapıyoruz, 2 hafta önce anatolia ya geldik(bu arada ankarada oturmuyoruz) biz merkezi beğendik görüşmemiz iyiydi, dün raporumu gönderdiler bugün ilaçlarımızı aldık, nasip olursa ocak sonu şubat başı gibi tedaviye başlıyorum, ilk denemem olacak panik liyim biraz daha başlamadan böyle ne bileyim gözyaşı gözümde bekliyo işte ama herşeyin çok iyi olacağına inanıyorum 2011 inşallah tüm anne adaylarının yılı olacak, adetin ikinci günü orada olacağız, bu aşamalarda ne yaptıklarını paylaşırsan sevinirm.

canım Allah hayırlısını versin inşallah...
önce her gittiğinde kan tahlilive ultrason kontrolü var .ilk gittiğindede de önce kanverip ultrasona gireceksin. kan tahlili hemen çıkıyor. ultrason kontrolünü takiben hemşire hanım sana başlayacağın ilacın kullanımını anlatıyor ( bu söylediklerim anatolia için geçerli. her merkezin farklı yöntemi vardır tabbi ki.ben sadece sana ilk gittiğin için biraz da olsa yabancılık çekme diye yardımcı olmak istiyorum ) seni aynı gün içinde arayıp bir sonraki randevunu veriyorlar ve her randevuda mutleke kan tahlili ve ultrason var.
anlamadığın şeyi 100 kere sor 100 kere güler yüzle anlatıyorlar.için rahat olsun. benim doktorum bülent hoca çok şeker babacan ve insanın içini rahatlatan birisi . hakan hoca için de aynı şeyi söylüyorlar.

ben Allah bir aksilik vermezse perşembe günü embriyo transferine gidiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Canımmmm çok sevindimmm.. Yeni yıl ve yeni başlangıçlarr:))İnşallah yeni yılda bebeğini kucagına alırsın canım benim.Bülent Hocanın eli uğurlu geliyor..Ben 6 haftalık hamileyim canım.Allahım tamamına erdirir inşallahhh..Tedavim çok güzel gecti. Çok şükür hamileyim. Darısı sana olsun inşallahhh..Hep olumlu düşünmeni tavsiye ederim..Her konuda yardımcı olurum..Öpüyorum..

canım ya ççoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim de transferim var perşembe günü :) herşey yolunda gitti bugüne kadar inşallah aynı şekilde devam eder. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

adasu , benim de ilk denemem 1.5 yıllık evliyiz. önce yüreğini ferah tut ve olumlu düşün... gözyaşların sadece mutluluktan akar inşallah.

canım ya ççoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim de transferim var perşembe günü :) herşey yolunda gitti bugüne kadar inşallah aynı şekilde devam eder. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Sağol canım darısı sana olsun inşallahhhhhh...Hayırlı transferler olsun..Allah yardımcın olsun canım..İnsallah bundan sonrada hep yolunda gitsin..Haber ver mutlaka:)

Back