- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
- Konu Sahibi KIZLARIMCANLARIM
-
oğlum 16. ayını bitiriyo
aslında ben bıraktırmayı düşündüm ama annem bırak 2 yaşına kadar emsin dedi
bu seferde aklı eriyo artık. memenin tadının alıdı. yemek yemiyo çok az yiyo, memeye güveniyo
çok seviyo
benim sütüm 2 aydır azaldı.şimdi çok çok az
ama oğluşum oyalanıyo ,emince çok mutlu oluyo ,süt olmasada.
bende kıyamıyorum bıraktırmaya:kedi:
bakalım nezaman bırakırsa
Benim perş. 2 ayım doluyor. 15 kilo aldım hamilelikte doğumdan 6 kiloyla çıktım ikl haftasonunda 11 kilom gitmişti ertesi hafta 1 kilo daha verdim(ödem çoktu bende de) fakat o tarihten beri 1 gr. veremiyorum. Diyetisyene gitmek istiyorum ama zaten sütüm az diyet yapıp strese girersem sütüm kesilir diye korkuyorum.
oy oy aynı dert bendede var dün korse aldım dizden göğüs altına kadar 85 le doğum yaptım 67 ile hamile kalmıştım şimdi 76 kiloyum deli olacam kendimi duba gibi hissediyorum gerçi öyleyimde zaten ve bebeğimi sadece anne süytüyle besliyorum
ama yemiycem az yicem ekmek tatlı yok
cardio yapacam cd elimde ay bide benim yan simitler vaar
deli ediyor beniiiiiiiiiii
bol su evetde.. ama hani bunun vitamini. dr umuz bile sağlıklı dengeli belsnlen hergün bir yumurta süt yoğurt bakiyatlı etli beslen dedi.. eee demek süte de vitamin bunlardan geliyor.. sadece su içsek vitamin oömazki..emzirmek için bol bol yemeyin , en çok süt yapan şey su ve dengeli beslenme , bol bol su için ve dengeli beslenin
oğlum 7,5 aylık bu dönemde hiç kilo almadım , doğumdan beri 16 kilo verdim , rejim yapmıyorum spor yapamıyorum ama deli gibi de yemiyorum , hala da emziriyorum çok şükür
canım bana sorarsan şu an kiloyu dert etme
bebeğin 6 aylık olsun ek gıdaya başlasın ondan sonra düşün bence
ahh ahh keşke benimde kendiiinden gitse.. birazda yapı melslesi sanırsambende 20 kilo aldım 48 kiloda hamile kaldim nerdeyse 70 e çıkmıştım şimdi 52 kiloyum kendiliğinden gitti kilolar arkadaşın dediği gibi bebegin 6 aylık olana kadar bekle
Ben 65 kg ile hamile kaldım. Doğumdan çıktığımda 94 kiloydum. 4 ay sonra 62 ye düştüm. Üstelik emziriyordum. Emzirirken bol bol bitki çayı, yağsız süt gibi sıvılar aldım. Yemeği abartmadım. Hergün koşu bandında yarım saat yürüdüm. Ya da bebişimi arabasına koyup parkta yürüyüşe çıktım. Sütüm de akıyordu. O kadar çoktu. Ama sadece 7 ay emdi bebeğim, kendiliğinden bıraktı. Doktor da üzülme önemli olan ilk 6 ay dedi. Zaten ilk 4 ay su bile vermedim. Sadece anne sütü verdim.
Üstelik hiç aç kalmadan. Nasıl verdiğimi ben de bilmiyorum gerçekten. Herkes veremeyeceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorlardı ki, aslında en büyük unsur benim için eşimdi O hiç bir zaman halimden şikayet etmedi ama eşimin beni beğenmesi çok önemli benim için. Çünkü evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep çok bakımlıydım. Onun karşısına öyle çıkmak istemedim. Doğumdan sonra dışarıya çıktığımızda eşim elimi tutunca insanlar çok şaşırıyordur diyordum kendi kendime. Eşim çok yakışıklıdır, onun yanında öyle şişko dolaşmak istemedim.süper yaaa...o kadar kiloyu 4 ayda verdin hayret vallaa..ben eski halime 4 ayda döndüm ama 4-5 daha vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?