hem emzirip hem nasıl kilo verebilirm:(

oy oy aynı dert bendede var dün korse aldım dizden göğüs altına kadar 85 le doğum yaptım 67 ile hamile kalmıştım şimdi 76 kiloyum deli olacam kendimi duba gibi hissediyorum gerçi öyleyimde zaten ve bebeğimi sadece anne süytüyle besliyorum
ama yemiycem az yicem ekmek tatlı yok
cardio yapacam cd elimde ay bide benim yan simitler vaar
deli ediyor beniiiiiiiiiii

ay maşallah ismi de çok güzelmiş. harika bi duygu emzirmek ya. ne güzel. emsin valla bebiş..

emzirmek için bol bol yemeyin , en çok süt yapan şey su ve dengeli beslenme , bol bol su için ve dengeli beslenin

oğlum 7,5 aylık bu dönemde hiç kilo almadım , doğumdan beri 16 kilo verdim , rejim yapmıyorum spor yapamıyorum ama deli gibi de yemiyorum , hala da emziriyorum çok şükür

malesef zatem sorun emzirmekte.. bende emzirdiğm için diyet yapamıyorum.. zaten iştahımda açık.. aslında deli gibi de yeniyorum ben. ama sanırsam kompostoydu meyve suyuydu nları içmekten kilo aldım ben
gece bile sütüm olsun diye 1 lt lik meyve suyu tükettim..bilmiyorum.. şimdilik tek yaptığım yürüyüş.. birde hamur iş yememye gayret gösteriyorum.
.

offoff ne olcek böyle halimzi kıslar.. bakıyorumda dert bitek bende değilmiş.. Alah büyük.. çevremdekiler emzirirken kilo vermeyi unut diyorlar.. bebeği düşün diyorlar.. sadece suyla süt olsada ne kadar kalitli olurki.. mecbur yiycez.ama en azıdna aşırı tatlı falan yememeli.. hamur iş falan .. vitaminli proteinli beslenmeli bari..

bol su evetde.. ama hani bunun vitamini. dr umuz bile sağlıklı dengeli belsnlen hergün bir yumurta süt yoğurt bakiyatlı etli beslen dedi.. eee demek süte de vitamin bunlardan geliyor.. sadece su içsek vitamin oömazki..

canım bana sorarsan şu an kiloyu dert etme
bebeğin 6 aylık olsun ek gıdaya başlasın ondan sonra düşün bence

bende 20 kilo aldım 48 kiloda hamile kaldim nerdeyse 70 e çıkmıştım şimdi 52 kiloyum kendiliğinden gitti kilolar arkadaşın dediği gibi bebegin 6 aylık olana kadar bekle

benim kadar yiyen yoktur herhalde.Yemek de değil paso tatlı yiyodum şerbetli şerbetsşiz hertürlü annem akrabalar her gelişlerinde süt olsun diye tatlı getiriyolardı.ama önemli olan bol bol su içmek ve tabiki yapı meselesi

canım bana sorarsan şu an kiloyu dert etme
bebeğin 6 aylık olsun ek gıdaya başlasın ondan sonra düşün bence

canı ben takıntılıyımda biraz.. valla dert ettim ama yapacak bişey yok.. emziriyorum ve veremiyorum hala((

bende 20 kilo aldım 48 kiloda hamile kaldim nerdeyse 70 e çıkmıştım şimdi 52 kiloyum kendiliğinden gitti kilolar arkadaşın dediği gibi bebegin 6 aylık olana kadar bekle
ahh ahh keşke benimde kendiiinden gitse.. birazda yapı melslesi sanırsam(

Ben 65 kg ile hamile kaldım. Doğumdan çıktığımda 94 kiloydum. 4 ay sonra 62 ye düştüm. Üstelik emziriyordum. Emzirirken bol bol bitki çayı, yağsız süt gibi sıvılar aldım. Yemeği abartmadım. Hergün koşu bandında yarım saat yürüdüm. Ya da bebişimi arabasına koyup parkta yürüyüşe çıktım. Sütüm de akıyordu. O kadar çoktu. Ama sadece 7 ay emdi bebeğim, kendiliğinden bıraktı. Doktor da üzülme önemli olan ilk 6 ay dedi. Zaten ilk 4 ay su bile vermedim. Sadece anne sütü verdim.

süper yaaa...o kadar kiloyu 4 ayda verdin hayret vallaa..ben eski halime 4 ayda döndüm ama 4-5 daha vermek istiyorum

valla verebilnelre hayretle bakıyorum.emzirmektendemidir nedir iştahımda çok.. yemeem başım dönüyor hemen(bakalım ne zaman eski halime dönüp eski kıyafetlerimin içine giricem(

süper yaaa...o kadar kiloyu 4 ayda verdin hayret vallaa..ben eski halime 4 ayda döndüm ama 4-5 daha vermek istiyorum
Üstelik hiç aç kalmadan. Nasıl verdiğimi ben de bilmiyorum gerçekten. Herkes veremeyeceğime o kadar kesin gözüyle bakıyorlardı ki, aslında en büyük unsur benim için eşimdi O hiç bir zaman halimden şikayet etmedi ama eşimin beni beğenmesi çok önemli benim için. Çünkü evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep çok bakımlıydım. Onun karşısına öyle çıkmak istemedim. Doğumdan sonra dışarıya çıktığımızda eşim elimi tutunca insanlar çok şaşırıyordur diyordum kendi kendime. Eşim çok yakışıklıdır, onun yanında öyle şişko dolaşmak istemedim.

ahhh ahhh bende müzdariplerdenim arkadaşlar bebeğim 13 aylık oldu doğuma 80 kiloyla girdim ve hala aynı kilodayım artık kara kara düşünmeye başladım :uhm:emziriyorum da o yüzden diyette yapmadım hiç ama artık rahatsız oluyorum varsa tavsiyeleriniz bekliyorum :a015:

Ahh ahhh aynı dert bende var malesef çok kötüyüm yaa doğum yapalı 45 gün oldu 70 le hamile kaldım, 90 la doğuma girdim, sezeryan oldum eve gelip tartıldım sadece 3 kg gitmişti nasıl oldu anlamadım bebeğim doğdu 4 kg ben verdim 3 kilo nasıl bişeyse bu:sm_confused: sonra 2 hafta içinde 4 kg daha gitti şimdilerde ise süt olsun diye paso yiyip içtim, bi tartıya çıktım ne görsem 2 kilo geri almışım :çok üzgünüm:isyanlardayım, şimdi nasıl verecem bilemiyorum , lütfen bana bi yol gösterin ki; şu kilolardan kurtulayım bir an önce...

ben iki kez dogum yaptiysam,1.sinda hast den chikarkan aldigim 13kiloyi hepsini vermistim cok zor normal dogum olmustг belki ondanmi bilmem.1ay icinda eski halimdan da zaif 45kilo olmustum.ama ama malasef 2.dogumda 18kilo almistim 7-8kilodisinda hic kilo vermedim.bide erkek cocuk oldugu icinmi cok emiyo ben de cabuk acikiyorum ve yiyorum bide buyuyen gogusler var ya sinir ediyo eski kiyafetleri rahatca giyamiyorum dahada sisman gosteriyo

Bu dogumlarda kilo alip verme birazda bunye mesele hanimlar ya.
her seyden degilde saglik olan gidalar tuketmek en guzeli
Ben 68 ile hamile kaldim 75 ile doguma girdim. evde tartildigimda yine 68 dim
hamur isi sekerli yagli seyleri doktorum her kontrolde kafama vurarcasina israrla yasakladi.
ozaman moralimi bozuyor diye nasil kiiziyordum dr a simdi iyiki bana yasak koymus diyorum.
ama emziriken alirmiyim bilmem emzirince kendimde asiri açlik hissediyorum.
burdaki sut artiri seyler denicem. hmur isi seker vs vs seylerden uzak durmak en iyisi hanimlar ah onlar hep sebebi sikayetimiz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…