- Konu Sahibi esinnnnn02
-
sephora chocolate body lotion süpperr ötesi ve inanılmaz bir krem..parfüm yerine bile kullanıyorum kızlar çok hoş bir kokusu var tavsiye ederim..vanilyalı meyveli başka çeşitleride varhihoyyyt
Fiyatına baktım,internette 56TL civarı.Bir kreme o kadar para veremem.Parfümü doldururum.Ben neutreogena kullnıyorum ama kokusu yok.Kokulu kremler avonun çok güzel kokuyor ya ben bayılıyorum.:sm_cool:
böle bazı kızlar yanımdan geçerken güzel,ferah ferah bi krem kokuyo sanki...o kızlardan belki birkaçı beni burada görür:):smiley-cool: varsa bildikleriniz paylaşır mısınız acaba canlarım?
ben johnson'S baby bedtime kremi kullanıyorum papatya ve lavanta aromalı rahatlatıcı bi kokusu var çok uzun süre kokusu kalıyor tavsiye ederimm
vaseline'in cocoa butter'ını deneyebilirsin, nefis kokuyor, kokusu da epey kalıcı.. ve krem olarak çok başarılı bir ürün, yumuşacık yapıyor, küçük boyunu 4 liraya almıştım deneme amaçlı, epey uzun süre de gitti. şimdi essential moisture'yi de aldım, kokusu portakalı anımsatıyor bana... bir dene istersen
avonun for avey çok güzel kızlar krem kutulu hem çok güzel bi nemlendirici hem kalıcı harika bir kokusu var uzun zaman gitmio kokusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?