- 28 Haziran 2022
- 196
- 26
- 25
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
1 hafta oldu doğum yapalı hem biberon verip hem emziren anneler var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim. Allahım inşallah tutar ya çok istiyorm.Bebeğiniz uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah. Ben de ilk doğum yaptığım zamanlar meme almadı benim ki sütümde tam gelmiyordu biberonla mama içti, daha sonra sonra düzeldi şükür pes etmeyin ten tene olun yinede şimdi de mesela hem biberonla sütümü veya mama veriyorum takviye olarak ama memede veriyorum onuda alıyor
Evet var 3 aylığız hem meme hem biberonla gidiyoruz1 hafta oldu doğum yapalı hem biberon verip hem emziren anneler var mı
Nasıl tuttu benimki tutuyo çekiyor çekiyor bırakıyorEvet var 3 aylığız hem meme hem biberonla gidiyoruz
Meme reddi olmadı
Neyi çekip çekip bırakıyor biberonu mu memeyi mi?Nasıl tuttu benimki tutuyo çekiyor çekiyor bırakıyor
Silikpn memr ucu mu emzirme kalkanı dediğimzEmzirme kalkanı deneyebilirsiniz,ben o şekilde tutturmustum. Benimki de almıyordu bir türlü.Sonra hemşire getirdi cocuk resmen tuttu çekmeye başladı bi anda
Evet o, cok iyi sonuç aldım benSilikpn memr ucu mu emzirme kalkanı dediğimz
Bizde o şekilde ilerliyoruz ama bazen ya bıberonu almak istemiyor ya da memeyi sonra ben aç mı kaldı doydu mu diye kafayı yiyorum1 hafta oldu doğum yapalı hem biberon verip hem emziren anneler var mı
Silikon meme ucu ile emziriliyor ona bence hiç bulaşmayın bizim bırakmamız 2 ayımızı aldı normal emebiliyorsa memeyi silikonla emzirmeyin benceEvet o, cok iyi sonuç aldım ben
Meme ucum büyük olduğu için acıtıyor amaEvet o, cok iyi sonuç aldım ben
Eds yi nerden aldınzilk 1 ay biberon kullanmadım, eds (emzirme destek sondası) ile memeden veriyordum mamayı. sonra biberona geçtik. ne memeyi ne biberonu ben bıraktırana kadar bırakmadı.
6 ay boyunca gündüz emzirip geceleri mama verdim 6ayın sonunda memeyide mamayıda bıraktı sadece gece uykusunda 1kere mama içiyor 13aylık oldu1 hafta oldu doğum yapalı hem biberon verip hem emziren anneler var mı
Aslında benimde aklıma geldi gecr mama verip gündğz emzirmek6 ay boyunca gündüz emzirip geceleri mama verdim 6ayın sonunda memeyide mamayıda bıraktı sadece gece uykusunda 1kere mama içiyor 13aylık oldu
Bende bir zamn öyle emzirdim,sonra memeyi tutması biraz zmn aldı ama tuttu netice de 2 yaşındaydı memeyi bıraktığım da.Zor olsada alsiyorlar memeyeSilikon meme ucu ile emziriliyor ona bence hiç bulaşmayın bizim bırakmamız 2 ayımızı aldı normal emebiliyorsa memeyi silikonla emzirmeyin bence
Onun bedenleri var,ona göre alabilirsinizMeme ucum büyük olduğu için acıtıyor ama
Bizde çok zorlandık benim sutumde az olduğu için silikondan çekip sütü getirene kadar yorulup bırakıyordu falan daha yeni zar zor geçtik memeyeBende bir zamn öyle emzirdim,sonra memeyi tutması biraz zmn aldı ama tuttu netice de 2 yaşındaydı memeyi bıraktığım da.Zor olsada alsiyorlar memeye