Bebeğim emerken damak şaklatıyor

Sadekefir

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
93
41
8
Merhaba kızlar basına gelen var mı bilmiyorum ama sormak istedim ben çözüm bulamadım yeni baslayan bir durum bebeğim emerken damak şaklatıyor ve hava yutuyor biberon yada meme farketmiyor hep aynı biberonu kullandık dogdugundan beri suan 70 günlüğüz emerken şak şak der gibi sesler geliyor ve ememiyor yasayan ve tavsiyesi plan var mı ?

3. Bebeğim ama 6 aylık olana kadar yaşadım bu durumu herşeyi denedim çözüm bulamadım, sütünüz çok geliyorsa ondan kaynaklı oluyor tam kavrama olmuyor

3. Bebeğim ama 6 aylık olana kadar yaşadım bu durumu herşeyi denedim çözüm bulamadım, sütünüz çok geliyorsa ondan kaynaklı oluyor tam kavrama olmuyor
Yok sütümde çok değil ki 1 haftadır yasamaya basladık bunu 1 aylıkken 80 ml içen bebek simdi zorla 50-60 ml içiyor

Merhaba kızlar basına gelen var mı bilmiyorum ama sormak istedim ben çözüm bulamadım yeni baslayan bir durum bebeğim emerken damak şaklatıyor ve hava yutuyor biberon yada meme farketmiyor hep aynı biberonu kullandık dogdugundan beri suan 70 günlüğüz emerken şak şak der gibi sesler geliyor ve ememiyor yasayan ve tavsiyesi plan var mı ?
Merhabalar , durumu yanlış anlamadıysam benim bebeğim de burnu tıkalı olduğu zamanlar nefes alabilmek için bunu yapıyor, biz serum fizyolojik ile burun yıkaması yapıyoruz rahatlıyor , tıkanıklık var gibi ise bir deneyin isterseniz 🙏🏻

Damak düşmesi gibi görünüyor, bir araştırın isterseniz. Eskiden başparmakla damağa bastırıp düzeltirlermiş de şimdilerde pek bir şey yapılmıyor sanırım kendi kendine düzeliyor.

hepsini deneyeceğim teşekkür ederim cocuk gözümün önünde kıvranıp duruyor dayanamıyorum

Back
X